Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yine hiç ümidim yok bu ayda rabbim isteyen herkese versin evlat.. inşallah benimde yüzüm güler bu ay

cnm daha öncesinde 13 cıkmıs ve gebe olduğunu düşündüm ben..sonrasında 5 çıkması ilginç ama yınede gebe olabılırsın neden öyle oluor ilaçtan dolayımı cok ılgınc
Evet canım iğnenin etkisinden gebelik hormonu varmış içinde ..yavaş yavaş atıyor işte vücut bir dahada yaptırmayacağım. Zaten bi problemim olduğundan değil genel kontrole gitmiştim yumurtan 19 mm gel çatlatalım 3 gün ilişkiye gir dedi doktorum ondandı yapmayacağım ama bi daha üzdü beni

aaa cok ilginç cnm ya benım doktorumda çatlatsın neden yavaş davranıyor diyorum sen gebe kalabilirsin bekleyelim 3 - 4 ay diyor bende cok sabırsızlanıyorum.

çok mutluyum klomen ve çatlama iqnesi kullanmıştm buqun test yaptım 6.7 çıktı 2 3 gün sonra tekrar yapcam test umarm doqru çıkmıştr ama kan testi qüvenilir deqilmi lütfen cvb yazın canlar...

Bende bu ay Klomen kullandım dün kontrolüm vardı doktorum büyüdüklerini çatlayacak gibi gözüktüklerini söyledi ama kesin çatlasınlar diye iki PREGNYL 5000 verdi dün akşam yaptırdım Artık bekliyoruz bakalım 3 gün her gün ilişki dedi sonra gün aşırı dedi

Kızlar klomen zararlı mı benim doktorum sadece hap verecek ? Neden iğne vermeyecek?bunu sormayı unuttum.bşr de ben çoğul gebelik istiyorum siCe sadece halka bu mümkün mü? Allahım kollarımı boş bırakma artık ...

arkadaşlar varmı klomen ve pregnl ıle hamıle kalan varmı? ben 31 ocak 2014 de yaptrdım tutmadı 2.için tekrar tedaviye başladık aranıza yenı katıladım ıns güzel sohbet ve bırbırımızi
güzel paylaşımlarla bilgilendırırız ıns .

Klomen ve prengylden sonra kasık batmalarım çok oldu menopozlu gbi terledim sürekli adetim Mart 5 te ama ne hamilelik belirtisi var ne kasıkta batma normal mi sizce

canım benm böyle olman cok normal klomen kılo yapıo zatende ıgne vurulduktn sonra goguslerde hassasıyet kasıklarda bır anda sancılnma sıcaklama feln bu tur seyler oluo anlıcan bunları kendıne sıtres yapma

canım benm böyle olman cok normal klomen kılo yapıo zatende ıgne vurulduktn sonra goguslerde hassasıyet kasıklarda bır anda sancılnma sıcaklama feln bu tur seyler oluo anlıcan bunları kendıne sıtres yapma

Bide dün itibariyle göğsümden sıvı geliyor süt gibi Hamile olabilir miyim?

ILACLAR yapanılıoms ben bugun yanı 05,03,2014 te 2.asılamamı yaptrdım. bakalm buugn 1.gunum daha
ne oldu ne yaptn ben bayadr grmıodm
cvbını beklıorm
ama en guzelı kendını rahat bırakmk hersyı olurunna bırakmk cunku ıgneden sonra benım göğsümde oyle bır hassaıyet olustukı eet hamıleyım deımstm ama olmadı maalesef

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yılı geçkin evliyim ve korunmadım hiç çocukta olmadı. 3 ay sadece klomen kullandım hamile kalamadım bu ay pregnl vurulucam pazartesi sabah. Ama çok endişeliyim olasılıklar nasıl bu iğneyle hamile kalan varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

4.kez bu ikiliyi kullandım bu ay.2 yumoşum vardı sağ ve solda.umarım bu son olur

4.kez bu ikiliyi kullandım bu ay.2 yumoşum vardı sağ ve solda.umarım bu son olur

bende 3.kez kullandım aynen seninki gibi 2 yumurtam oldu biri sağda biri solda..hayırlısı olur inşallah meleklerimiz bukez tutunurlar annelerine

hanımlar tedavileriniz ne sonuç verdı acaba hamıle kalan varsa lütfen bızımlede paylaşsın bızlerede ümit olur bırazda olsa bende aylardır prengly klomen .iğne hepsini kullandım bu ay tekrar prengly vuruldum cok meak edıyorum sonuc alan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…