Evet canım iğnenin etkisinden gebelik hormonu varmış içinde ..yavaş yavaş atıyor işte vücut bir dahada yaptırmayacağım. Zaten bi problemim olduğundan değil genel kontrole gitmiştim yumurtan 19 mm gel çatlatalım 3 gün ilişkiye gir dedi doktorum ondandı yapmayacağım ama bi dahacnm daha öncesinde 13 cıkmıs ve gebe olduğunu düşündüm ben..sonrasında 5 çıkması ilginç ama yınede gebe olabılırsın neden öyle oluor ilaçtan dolayımı cok ılgınc
canım benim üzülme rabbim doqru zamanda sana gerçekten pozitif sonuçları vercektr ama stres yaptıkça iyi olmaz dua et bolca..
Evet canım iğnenin etkisinden gebelik hormonu varmış içinde ..yavaş yavaş atıyor işte vücut bir dahada yaptırmayacağım. Zaten bi problemim olduğundan değil genel kontrole gitmiştim yumurtan 19 mm gel çatlatalım 3 gün ilişkiye gir dedi doktorum ondandı yapmayacağım ama bi dahaüzdü beni
Âmin inşallah canım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ömürlü bebekler nasip etsin ..
canım benm böyle olman cok normal klomen kılo yapıo zatende ıgne vurulduktn sonra goguslerde hassasıyet kasıklarda bır anda sancılnma sıcaklama feln bu tur seyler oluo anlıcan bunları kendıne sıtres yapma
4.kez bu ikiliyi kullandım bu ay.2 yumoşum vardı sağ ve solda.umarım bu son olur
bende 3.kez kullandım aynen seninki gibi 2 yumurtam oldu biri sağda biri solda..hayırlısı olur inşallah meleklerimiz bukez tutunurlar annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?