- 17 Ocak 2015
- 348
- 145
- 33
- 34
Canim.insallah snuc alirsin bian.once o bekleme sureci cdden.cok zor bende carsamba gtcem.doktra insallah buyustr ignemi.olurm ayni donemde adet olmusz ama benm.gec buyuyo yumrta.agri oldumu yani catladgni hissettinmibuarada igne olalı bugun daha 4 günüm günler çok zor geçiyor umarım bu ay boşa beklemiyoruzdur....
Canım iğne yapıldığında kasık ağrın oluyor sadece testide iğneden 14 gün sonra yaptırabilirsin.İnşallah güzel haberler alırsınnSlm.simdi uye oldum bnde.yorumlarin tumunu okudum kismen.5yllk evliyim cocugm yok.2/3aydr tedavi goruyorum. KLOMEN kullandim 5gun bugunde 3yumurtam varms 20mm mis hepsi de 2sagda1solda.ctesi prengly 2doz1000lik verdi.pazar iliski dedi ama igne agri yapiyo mu?1.sorum.bi de igneden sonra ne zamn test yaptrmam gerekiyor?simdiden tsk
Canım iğne yapıldığında kasık ağrın oluyor sadece testide iğneden 14 gün sonra yaptırabilirsin.İnşallah güzel haberler alırsınn
Ayy ins sizlerde oile igne yarin olcam bakalim olumlu sonuc alrsam yazarim buraya
Olumlu dusun insllah olumlu olsun senden 5gun sonrada benm belli olcakk snucunu paylasrmisnigneyi gecen hafta cmt vuruldum canim yani 8. Gün bugün. Cuma tahlil yapilacak bakalim. Hic umudum yok daha önce de bu durumla karşılaştığım icin ama hayirlisi artik..
Olumlu dusun insllah olumlu olsun senden 5gun sonrada benm belli olcakk snucunu paylasrmisn
Ayni gunlerde igne olmusuz canim :) ins güzel hbrler verebiliriz... sen ne zaman tahlil yaptiracaksin?bugun benimde igneden sonra 11. günüm ama hiç bir belirti yok herhalde bu ayda olmadı kızlr
yumurtaların çatlıyordur canım belki ondan ağrı yapıyordur.Akıntın çoğaldıysa çatlıyordur.Yaa kizlar bse sorcam. Igne olali 4.gun bugun.kasik agrilarim var.adet olcam desem daha 11gun var 2hafta flan yani neden agriyo bi fikri olan var mi???
Akinti yok ama ya gerci genelde de olmaz sadece adete 1kac gun kala oluyo.ara ara kasik agrim var butun gun de boile olduyumurtaların çatlıyordur canım belki ondan ağrı yapıyordur.Akıntın çoğaldıysa çatlıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?