Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
buarada igne olalı bugun daha 4 günüm günler çok zor geçiyor umarım bu ay boşa beklemiyoruzdur....
Canim.insallah snuc alirsin bian.once o bekleme sureci cdden.cok zor bende carsamba gtcem.doktra insallah buyustr ignemi.olurm ayni donemde adet olmusz ama benm.gec buyuyo yumrta.agri oldumu yani catladgni hissettinmi

evet hissettim ama benim anlamadıgım ama vurulduktan 15-20 saat sonra agrı hissettim doktor 36 saat sonra ilişki dedi acaba daha önce çatlıyor olabilirmi bu yumurtalar...?

Merhaba arkadaşlar, sanırım ,ğne vurulupta hamile kalan birileri henüz yok yada buraya yazmadılar. Ben kendi adıma bir daha iğne yaptırmayı düşünmüyorum. İnsallah yaptıran arkadaşlarda bir an önce hayırlısı ile güzel haberlerini bizim ile paylaşır. Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin insallah

Slm.simdi uye oldum bnde.yorumlarin tumunu okudum kismen.5yllk evliyim cocugm yok.2/3aydr tedavi goruyorum. KLOMEN kullandim 5gun bugunde 3yumurtam varms 20mm mis hepsi de 2sagda1solda.ctesi prengly 2doz1000lik verdi.pazar iliski dedi ama igne agri yapiyo mu?1.sorum.bi de igneden sonra ne zamn test yaptrmam gerekiyor?simdiden tsk

Canım iğne yapıldığında kasık ağrın oluyor sadece testide iğneden 14 gün sonra yaptırabilirsin.İnşallah güzel haberler alırsınn

Slmlar kizlar. Ben 2 yıllık evliyim 1 yildir da bebek istiyoruz... Bu ay klomen kullandim ve gecen hafta pregnyl igne vuruldum. Son adet t. 26 Ocakti ancak dun yani 13 subatta lekelenme basladi daha once buna benzer bi ilac kullandigimda da aynısı olmuştu. Sizlerde de böyle bir şey oluyor mu? Adet desem adet degil yerlesme kanamasi olduğunu da sanmıyorum. Sizin bir fikriniz var mi?

Adet en erken igneden sonra 12.gunde oluyosun diye biliyorm yada kendi gununde.kacnci gunun bgun 14.gun kanda gozukur eger bebek warsa

igneyi gecen hafta cmt vuruldum canim yani 8. Gün bugün. Cuma tahlil yapilacak bakalim. Hic umudum yok daha önce de bu durumla karşılaştığım icin ama hayirlisi artik..

bugun benimde igneden sonra 11. günüm ama hiç bir belirti yok herhalde bu ayda olmadı kızlr

Of yaa igne vurulali 2gun oldu daha.ama her dakka kendimi dinliyorum 14.gun sonucu paylasirim arklar herkese iyi sans :))

Olumlu dusun insllah olumlu olsun senden 5gun sonrada benm belli olcakk snucunu paylasrmisn

Olumlu dusuneyim diyorum ama olmuyor çünkü hep hayalkirikligina ugruyorum Rabbim dualarimizi geri cevirmesin kucaklarimizi bos birakmasin inş. Paylasirim tabi cuma günü. Ama tahlil yaptirmamayi bile düşünüyorum :/

ben bugun ignden sonra 12 gün test yaptım çıkmadı 14. günü bekleyemedim sanırım boş yine bu ay

Yaa kizlar bse sorcam. Igne olali 4.gun bugun.kasik agrilarim var.adet olcam desem daha 11gun var 2hafta flan yani neden agriyo bi fikri olan var mi???

Bende bugun test aldim kizlar, sirf igne vuruldum ya belki yalanciktanda olsa cift cizgiyi görürüm diye :) ama silik cizgi bile cikmadi yaw bu arada bugun igneden sonra 11. günüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…