- 16 Ekim 2014
- 129
- 69
- 53
Günaydın,iyi haftalar. Güzel haber verebiliyor musun bize:)canım benim kızkardeşim ilk klomen ve çatlatma ignesinden hamile kalanlardan merak etme olur inşallah seninde... ama benim doktorumda 36 saat dolmadan birkaç saat önce ilişkiye girmemi söyledi çünkü spermin zaten tüplere gitmesi zaman alabiliyor ben genelde 28 29 saatlerde ve bir gün arayla yaptık bakalım tuttumu bilmiyorum bugun igneden sonra 14 günüm ve sonucu merakla bekliyorum sizede yazarım mutlaka
Hayırlısı olsun inşallah. rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin. ben artık iğne vurulmuyorum. doğal akısına bıraktım kısmet ise hayırlısı ile olur inşallah. Daha fazla hormon yüklemesi yapmak istemiyorum kendime. Daha önce doğal yolla hamile kaldım kısmet olur ise hayırlısı ile yine olurumyok cnm maalesef dün hastalandım yine kısmet gleecek ay inşallah :)
bisey sorcam ben adetı mı mı bekleyım yoksa bı hafta sonra test mı yapayımyok cnm maalesef dün hastalandım yine kısmet gleecek ay inşallah :)
insallah hepımız ıcın hayırlı olur beklemek cok zorBende bugun hatta az once ignemi vuruldum doktorum yarin geceden baslayip gün aşırı önerdi bakalim kismet mevlam neylerse güzel eyler bu arada iki tane yumurta olusmus ama doktorum büyükluklerinden hic bahsetmedi ultrasonun kenarında yazilan rakamlar mi acaba büyüklükleri
eger ıgne yaptırdıysa en az 18 mm olmustur dıger turlu ıgne yaptırmıyolarBende bugun hatta az once ignemi vuruldum doktorum yarin geceden baslayip gün aşırı önerdi bakalim kismet mevlam neylerse güzel eyler bu arada iki tane yumurta olusmus ama doktorum büyükluklerinden hic bahsetmedi ultrasonun kenarında yazilan rakamlar mi acaba büyüklükleri
Evet canim aynı durumdayiz görünürde olmamasi icin bi sebep yok ama demekki daha vakti gelmemis ki tutmuyorama bir yerde nerde hata yapıyoruz bilmiyorum yumurta büyüyor gelişiyor çatlıyor ve gün aşırı ilişki olmasına ragmen neden tutmaz onu anlamıyorum yaa
benim biri 22 öteki 20 mm sanırım ultrason kağıdının altında öyle yazıyor nasip ya allah ol derse olur herşey onun elinde tam 14 ay oldueger ıgne yaptırdıysa en az 18 mm olmustur dıger turlu ıgne yaptırmıyolar
Hic umudum yok neden dersen regl oncesi meme acisina benziyor bu aci 2gundr de komple acio.ctesi14.gun olacak igneden sonra.adetim gecikirse test yaparim cnku hayal kirikligina ugramak istemiyorum.haurlisi olsun Allah isteyen herkese saglikli bi bebek versin.tsk ettm cok.OLUMLU OLUMSUZ ptesi yazicam buraya :)))Günaydın ,iyi haftalar. Henüz erken bir belirti ama hamileyken meme uçlarında ve göğüste hassasiyet cok fazla oluyor.
Biraz daha bekle gün sonra test yap bence.hayırlısı olsun inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz. Ben ay önce bir hamilelik geçirdim oradan biliyorsun göğüsler cok hassaslaşıyor:)
Ilk ay benimde tutmadi doktorum dediki yer buyuyen yumurtanin icinde ostrojen olmuyor bos cikabiliyor bu da bir neden demisti. Benim de ikinci ayim yumurtalar yi e buyudu ignemizi vurulduk sonuc bekliyorum :) hayirlisiama bir yerde nerde hata yapıyoruz bilmiyorum yumurta büyüyor gelişiyor çatlıyor ve gün aşırı ilişki olmasına ragmen neden tutmaz onu anlamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?