Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın,iyi haftalar. Güzel haber verebiliyor musun bize:)

ama bir yerde nerde hata yapıyoruz bilmiyorum yumurta büyüyor gelişiyor çatlıyor ve gün aşırı ilişki olmasına ragmen neden tutmaz onu anlamıyorum yaa

yok cnm maalesef dün hastalandım yine kısmet gleecek ay inşallah :)
Hayırlısı olsun inşallah. rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin. ben artık iğne vurulmuyorum. doğal akısına bıraktım kısmet ise hayırlısı ile olur inşallah. Daha fazla hormon yüklemesi yapmak istemiyorum kendime. Daha önce doğal yolla hamile kaldım kısmet olur ise hayırlısı ile yine olurum

Bende bugun hatta az once ignemi vuruldum doktorum yarin geceden baslayip gün aşırı önerdi bakalim kismet mevlam neylerse güzel eyler bu arada iki tane yumurta olusmus ama doktorum büyükluklerinden hic bahsetmedi ultrasonun kenarında yazilan rakamlar mi acaba büyüklükleri

insallah hepımız ıcın hayırlı olur beklemek cok zorher an tuttu mu acabaq tutacak mı dıye dusunup duruyorum

eger ıgne yaptırdıysa en az 18 mm olmustur dıger turlu ıgne yaptırmıyolar

Slm kizlar ben iki aydır klomen ve catlatma iğnesi kullaniyorum bu üçüncü ayim. Iki aydır Ovitrelle ignesi kullandim bu gunde pregnyl ignesi vuruldum ama pregnyl ignesini karindan vurdular. Ama ben netten baktim da kalcadan vurulmasi gerekiyormus. Sizce ignenin etkisi olur mu catlatir mi yumurtalarimi

benim bir arkadaşıma da karın dan vurdular ve hamile kaldı. yani tamami ile bünyeye bağlı karar veriliyor sanırım.hayırlısı olsun inşallah.:) iyi haberlerini bekliyoruz:)

kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?

birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını

Hic umudum yok neden dersen regl oncesi meme acisina benziyor bu aci 2gundr de komple acio.ctesi14.gun olacak igneden sonra.adetim gecikirse test yaparim cnku hayal kirikligina ugramak istemiyorum.haurlisi olsun Allah isteyen herkese saglikli bi bebek versin.tsk ettm cok.OLUMLU OLUMSUZ ptesi yazicam buraya :)))

ama bir yerde nerde hata yapıyoruz bilmiyorum yumurta büyüyor gelişiyor çatlıyor ve gün aşırı ilişki olmasına ragmen neden tutmaz onu anlamıyorum yaa
Ilk ay benimde tutmadi doktorum dediki yer buyuyen yumurtanin icinde ostrojen olmuyor bos cikabiliyor bu da bir neden demisti. Benim de ikinci ayim yumurtalar yi e buyudu ignemizi vurulduk sonuc bekliyorum :) hayirlisi

Kizlar ben bu ay hapta igne de kullanmamaya karar verdim. Duzenimi cok bozdular. Birde careyi bitkisel kürler de ariycam. Var mi bildiginiz bitkisel kürler yada kocakari formulleri

Yok walla akışına birakinca oluyomus.salladim bnde takmicam artk.Allah isterse olur yaa napim yoruldum.bugun 12.gunum igneden sonra ama hic bi belirti bi halt flan oldugu yok ( sabırr Yaa

Arkadaslar dr um 12.gunde Belli olur dedi bijąc gun daha beklemeliyim yoksa12.gunde yapsam kesin Belli olur mu

Son denemede klomenden sonra çatlatma iğnesi kullanmadan.. Hamileyim.. Ben şuna inanıyorum... Çatlatma zamanıymış yok şu kadar saat miş biz bunu yakalayamamıştık.. Kendiliğinden olan bir gebeliğim oldu.. Yılmadan devam edin.. sonu güzel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…