Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun benimde igneden sonra 11. günüm ama hiç bir belirti yok herhalde bu ayda olmadı kızlr
Belirti olmazmis daha.bi de USTUNE OLMAK die bi deyim var bende anlamiyorum bunu ne demek ama regl olsan bile hamilelik olabilirmis mis mis ins umudumuzu yitrmeyelim cok da stres yapmayalim hayrlisi..

canım benim igneden sonraki tam 13 günüm dün test yaptım boş çıkınca tüm hayallerimi yitirdim allahtan umut kesilmez ama sanırım 2 güne hastalanırım ve yine klomen yine yumurta kontrolu ve çatlatma ignesi sonra yine sabırsızlıkla geçen 14 gün sonunda hüsran alıştık maalesef (((

Merhabalr araniza yeni katildim yardimci olursaniz Cok sevinirim.bir bucuk yildir evliyim cocuk istiyoruz klomen kullandim bugun de catlatma ignesi oldum doktor 36saat sonra iliski dedi ama kimisi de o aksam olsun diyomus neye gore veriyolar saati acaba

Ben ignenin tanitiminda okudum genelde 36saatte catliyoms yumrta ama 10saattede catlayanlar olabliyomsbo yuzden igne wuruldgu gun.iliski olursa zten sperm.72saat canli.kaliyomus oncesnde sperm hazrda bekliyo catlamasa bile.ben sonradan okudum tabi bunlari bnde 36.saatte grdm.sora 3gun.ust uste dedi doktr bgn 8.gunum

yani o gun olması sart degıl oyle mı ılk sefer ama cok ıstıyorum bazen dusunmekten bıle yoruluyorum artık

arkadaslar ıgneyı vurdurduktan sonra hamıle kalan var mı lutfen yardımcı olur musun ıyı haberler duymaya ıhtıyacım var lutfen

canım benim kızkardeşim ilk klomen ve çatlatma ignesinden hamile kalanlardan merak etme olur inşallah seninde... ama benim doktorumda 36 saat dolmadan birkaç saat önce ilişkiye girmemi söyledi çünkü spermin zaten tüplere gitmesi zaman alabiliyor ben genelde 28 29 saatlerde ve bir gün arayla yaptık bakalım tuttumu bilmiyorum bugun igneden sonra 14 günüm ve sonucu merakla bekliyorum sizede yazarım mutlaka

ha birde şunuda belirteyim igne vrulmadan bir gün öncesi ilişkiye girmişsen zaten 36 saatten önce çatlarsa ve sen hala ilişkiye girmemişsen içeride hala sperm vardır yani merak etme cnm

doktora gıdıcem dıye gırmemıstık ınsallah tutar doktor saat verdı 9.5 dıye ama once mı olmalı sence

Bugun beta hcg testi yaptirdim yine negatif yine negatiff :/ su bir yil icinde toplam 3 tane veta hcg yaptirdim. ilk test sonucum 0.001 di cok gucume gitmisti, sonra yaptirdigim da 1.20 ydi bu ay yaptirdigimda ise 2.01 olmus :) iyi tarafından bakalım degerler yukseliyo ha gayret 5 olacak ins sonunda :) umutsuzluk yok kizlar hep dua cok dua bol dua... Rabbim hayırlısı nasip etsin inş.

arkadaslar ıgneyı vurdurduktan sonra hamıle kalan var mı lutfen yardımcı olur musun ıyı haberler duymaya ıhtıyacım var lutfen
Bizde beklemedeyiz igneden sonraki 7.gunumbenim de.zaten gunu dolup test yapan yaziyo buraya tatlim merak etme 1gun arayla iliskiye girin sonra ayagi uzatip yatis. :) iyi sanslar

Kizlar bse sorcam??meme uclarim cok fena aciyo.7.gunum bugun igneden sonra.adetime 2haftadan fazla var.neden olur bi fikri olan???????

Bel ve kasik agrio zaten de baska kimsede oldu mu meme ucu acisi acaba nyse yazarlar gorunce drye haftaya gtcem

Ins daa sadece uclari aciyo el degmio o derece ya zannetmiyorum igneden mi oldu acaba
Günaydın ,iyi haftalar. Henüz erken bir belirti ama hamileyken meme uçlarında ve göğüste hassasiyet cok fazla oluyor.
Biraz daha bekle gün sonra test yap bence.hayırlısı olsun inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz. Ben ay önce bir hamilelik geçirdim oradan biliyorsun göğüsler cok hassaslaşıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…