Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum

yani kimyasal gebelik oldu, bebek yeterinde gelişemeden düşük oldu.. erken dönem düşüklerine kimyasal deniliyo cnm
hmm anladım, çok geçmiş olsun,hayırlsıı ile bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Benimde 2,5 aylık iken bebeğimin kalbi durmuştu Çok zor bir durum. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Merhaba canım bende femera kullandım ve yumurtalarim 13 cmdi bugün dr. Yinede iğne verdi pregnly yarın atilicam cok heyecanliyim rabbim arattirmasin kimseye ayrica cocuklugumdan beri polikistik overliyim OTE="Elfagdc, post: 43264039, member: 712486"]Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum[/QUOTE]
Mer

Slm kimse yok mu bende 30.12 de pregnly igne yaptirdim ucuncu gunu yani dun sag kasigima agri girdi sizce ne olabilir ayni seyu yasayan var mi

Slm kimse yok mu bende 30.12 de pregnly igne yaptirdim ucuncu gunu yani dun sag kasigima agri girdi sizce ne olabilir ayni seyu yasayan var mi
a.selam canim evet igneden agri olabiliyor benim 4 gun boyunca olmiustu dr. Normal dedi :)

Bugun 6.gunum kasigimdaki agri gecti iki gundur akintim basladi ama belirti icin erken sanirim

bende bugün yaptıracağım iğneyi. .ğnenin etki süresini yazmanız çok iyi olmuş teşekkür ederim.

Ben de bugün yaptırdım iğnemi inşallah hayırlı evlat sahibi oluruz benim 2 olgun yumurtam oluştu bakalım neler olacak? Mevlam bakalım neyler, neylerse güzel eyler :)

bende iğnemi salı oldum dün dr çatlamış dedi. şimdi 12 gün bekleyeceğim. hayırlı haberler yazarız inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…