kimyasal yaşadım ne demek anlamadım?teşekkürler cnm o ağrı yumurta çatlamış onun içinmiş.. sonra hamile olduğumu öğrendim ama sevinemeden kimyasal yaşadımen kısa zamnda bebeklerimize kavuşuruz inşallah..
hayırlısı olur insallah.Tedavinin cnmm klomen ve catlatma iğnesi kullanalı 6 ay oldu ama hala hamile kalamadim.
İnsallah allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin.hayırlısı olur insallah.
Amin:)İnsallah allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin.
yani kimyasal gebelik oldu, bebek yeterinde gelişemeden düşük oldu.. erken dönem düşüklerine kimyasal deniliyo cnmkimyasal yaşadım ne demek anlamadım?
hmm anladım, çok geçmiş olsun,hayırlsıı ile bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Benimde 2,5 aylık iken bebeğimin kalbi durmuştuyani kimyasal gebelik oldu, bebek yeterinde gelişemeden düşük oldu.. erken dönem düşüklerine kimyasal deniliyo cnm
amin cnm..hmm anladım, çok geçmiş olsun,hayırlsıı ile bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Benimde 2,5 aylık iken bebeğimin kalbi durmuştuÇok zor bir durum. Rabbim kimseye yaşatmasın.
a.selam canim evet igneden agri olabiliyor benim 4 gun boyunca olmiustu dr. Normal dedi :)Slm kimse yok mu bende 30.12 de pregnly igne yaptirdim ucuncu gunu yani dun sag kasigima agri girdi sizce ne olabilir ayni seyu yasayan var mi
Tuttu mu peki canim hamilesin insallaha.selam canim evet igneden agri olabiliyor benim 4 gun boyunca olmiustu dr. Normal dedi :)
malesef canim tutmadı bidahakine inşallah :)Tutt
Tuttu mu peki canim hamilesin insallah
evet canim erken ben 12. Gunu test yapmistim pozitif cikti hastenede kanda baktirdim negatif cikti 14 gun ignenin etkisi gecmiyormusBugun 6.gunum kasigimdaki agri gecti iki gundur akintim basladi ama belirti icin erken sanirim
Ben de bugün yaptırdım iğnemi inşallah hayırlı evlat sahibi oluruz benim 2 olgun yumurtam oluştu bakalım neler olacak? Mevlam bakalım neyler, neylerse güzel eyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?