açık değil deasy
hangi hastaneye gidiyorsun bu arada
ve neden ssk yı tercih ettin
canım bence catlayıp catlamadıgına bakacaktır.hamilelik hemen belli olmaz 1 hafta olmuş daha.bende yarın gidiyorum adetimin 4.günü yarım.5.güne bişyler vercekmi bakalım.BEBEGİMMM inş hemen kalırsın canım.birde ne var biliyomusun ben burada okumustum eski konuları araştır bulursun bak.bu ilaçları çok kullandıgımız zaman özellikle igneyi normal olan yumurtalar bile daha dengezislesiyormuş.cevremde de birkaç kisiden duydum.hatta bir eczacı bile demişti igne çok gerekmedikçe vurulma diye.klomene devam edicem edersem igne istemiyorum artık.sevgiler canım:a015:
tatlım doktor bana eğer gebe kalmazsam bu ay iki doz arttırark başka bir ilaç ve muhtemelen arkasından iğne verecek ben bu yazdığın sebeplerden dolayı kullanmak istemiyorum bu ay zaten denedik benim yumurtlamamda bir sorun yok şansımı yükeltmek için veriyomuş bu ilaçları ve kötü sonuçlarından hiç bahsetmedi galiba bu gidişle bu doktoru değiştiricem çok endişeliyim
yumurtlaman normalse neden ilaç verdi sana
o zaman çatlama da bir sorun var sanırım
bebeğim seni merak ettim bizim ki tutmadı bari senden güzel haberler bekliyoruz.. nasılsın ne yaptın anlat bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?