Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen hiç oldunmu sultan yada sen ne tedavisi görüyorsun

dilaracaım senin hakkında hayırlısı olsun .. bende iğne oldum ama malesef tutmadı umarım senin ki tutar...

sultancım ben doktora gitmekte geciktim.bugün adetimin 4.günü. eşimin işleri çok yogun izin alamadı ve gidecek bir kişi bulamadım.offf öbür ayamı kalacak şimdi yaa.

canım benim geçen ay ki ilaç tedavin neydi gonaphene+preglynmiydi oysa sen adetinin 5. günü gene başla bittikten sonra dr geöen ay kaçıncı gün baktıysa gene o gün gidersin iğneni olursun ben geçen ay öyle yapmıştım...

amin hepimiz için hayırlısı olur inşallah sultan
valla artık o kadar yoruldum ki birşeylerden
bazen diyorum bırak her şeyi zamana
bazen diyorum devamet
düşünsenizle ablamın hamile kaldığını öğrenmiştim yaklaşık bir buçuk sene önce inanın seviniyim mi üzülüyümmü bilememiştim eve geldim saatlerce ağlamıştım

sutancım ben klomen ve prgly kullandım şimdi yarın yine klomene başlamalıyım ama doktor kontrol etmeden ben kendim başlayamam ki nasıl yapıcam bilmiyorum

belki çok bencilce düşünmüşün diyceksiniz ama napıyım elimde değil di kimi duysa mhamile diye
hep gıpta ediyorum içimden sanki birşeyler kopup gidiyor

haklısın dilaracım aynı şekilde yolda karnını geregere hamile birini görsem öyle özeniyorum ki anlıyorum seni
deasycim ben doktora sormadan içmeye başlamıştım çünki gidince aynı şeyleri söyliyecek o yüzden ben doktora sormadan başladım 5. günü hap bitincede drun daha öncelerden söylediğin tarihte gittim ve tam vaktinde gitmişim ki hemen iğneyi oldum.. drunun nosu yokmu ara öğren ...

doktoru arasamda konuşamıyor.cok hastası oluyor cünkü sskda doktorum.buraya gelin görüşeli diyor.ama arayacagım yarın.ctesileri ssklar acık mı bu arada ?

açık değil deasy
hangi hastaneye gidiyorsun bu arada
ve neden ssk yı tercih ettin

açık değil deasy
hangi hastaneye gidiyorsun bu arada
ve neden ssk yı tercih ettin

canım benim doktorum özeldi hep.daha önce burada anlatmıştım benim testlerime bakıp biraz korkuttu ve son gittigimde fazla ilgilenmedi dalga geçer gibi konustu.erken menapoz riski var dedi olmazsa kıbrısa gidersin orada tedavi olursun dedi bi and şok oldum.dogruda olabilirdi dedikleri ama konusma tarzına sinir olmustum.başka doktora gidecegim dedim.eşimin tanıdıgı bir başhekim var şu anda beyoglu ssk da kendisi eşime demiş ki gelin ne gerekiyorsa yardımcı olurum demiş.orasıda zaten diger ssk hastanelerine benzemiyor daha küçük ve doktorlarıda çok iyi.orada bir bayan doktora göründüm ve ona devam ediyorum.o menapoz riski şuanda olmadıgını söyledi ve tedaviye başladı.yumurtalık tembelligi varmış yani.ikinciye yaptırdıgım testlerimde normal çıktı yumurtalıklarda bir sorun yok dedi.ama benim haal kafam çok karışık.diger doktorun dedigini düşünüyorum hep:çok üzgünüm:

kızlar çok canım sıkkın tecrübelerinize ihtiyacım var dün doktordaydım bir haftalık süre doldu doktor iğneden sonra bir hafta sonra gel tutup tutmadığına bakalım demişti gittim progesteron tahlilimide yaptırdım 17,6 çıktı ama doktor sadece iyi şekilde yumurtladığımı söyledi yani hamile olup olmadığım belli değil hala ben zaten yumurtluyordum bir sorunum yoktu adet günümü bekleyecekmişim madem edet günümü bekleyecektim niye yaptırdım o tahlili ve niye gittim o doktora bilmiyorum bilgisi olan varmı

merhaba ben dilara aranıza yeni katıldım bende salı yada çarşamba iğne vurulucam
üzülme bu kadar kaç gün var adet gününe birde en garantilisi beklemek aslında ama doktorlar bizden daha çok merak ediyor ne hikmetse

tatlım doktor bana eğer gebe kalmazsam bu ay iki doz arttırark başka bir ilaç ve muhtemelen arkasından iğne verecek ben bu yazdığın sebeplerden dolayı kullanmak istemiyorum bu ay zaten denedik benim yumurtlamamda bir sorun yok şansımı yükeltmek için veriyomuş bu ilaçları ve kötü sonuçlarından hiç bahsetmedi galiba bu gidişle bu doktoru değiştiricem çok endişeliyim

yumurtlaman normalse neden ilaç verdi sana
o zaman çatlama da bir sorun var sanırım

canım sen benim sözüme bakarak tedavini yarım bırakma sakın.sadece öyle okudum burda.link atmayı bilsem atardım sende okurdun.çok kullanıldugunda zaten normal işleyen yumurtalıgın işlevini bozabiliyormuş.ben igne dışında hap kullanıcam ama.doktorumda igne konusunda çok ısrarcı hemen olsun sonra daha riskli diyor.bilemiyorum benimde kafam karısık gerçekten doktorumdan bi memnunum bi degilim.anlamadım yani.erken menapoz olmaktan çok korkuyorum :çok üzgünüm:

bebeğim seni merak ettim bizim ki tutmadı bari senden güzel haberler bekliyoruz.. nasılsın ne yaptın anlat bakalım..

yumurtlaman normalse neden ilaç verdi sana
o zaman çatlama da bir sorun var sanırım

tatlım bende sordum aynınalırını bana ilacı var olan yumurtalarımı arttırmak ve şansımı yükseltmek için verdiğini iğneyine çatlama zamanın kendimiz belirliyebilmemiz ve en uygün günü saptamamız için yaptığını söyledi iğneden 36 saat sonra çatlama oluyo ya banada 36 saat sonra ilişkiye gir dedi yani ama çok kafam karışık dilara bilmiyorum ne yapacağımı bende septum var yani perdeli rahim bunun harici yumurtlamamda ve hormonlarımda hiç bir sorun yok bütün tetkiklerim yapıldı bu tip rahimlerde gebe kalamama değilde düşük yapma olasılığı çok yüksek ama be nedense 1 yıl korunmamama rağmen gebe kalamadım bu doktora 1 aydır gidiyorum diğer doktorum ameliyatımı olmamı istemişti sonra bu doktoruda mehtettiler bide buna görüneyim dedim buda düşük yap ondan sonra ameliyat yaparız belki düşürmezsin diyor ve hamile kalmamı sağlamaya çalışıyo ama bu tedavi ve haplar beni korkutuyo sağlam olan şeylerin zarar görmesinden korkuyorum ve midemede çok dokunuyolar 5 gün klomen kullandım ve pegly iğne vuruldum mide bulantım midemde yanma ve kasık ağrılarım oldu bu ilaçlar yüzünden olduğunu düşünüyorum

bebeğim seni merak ettim bizim ki tutmadı bari senden güzel haberler bekliyoruz.. nasılsın ne yaptın anlat bakalım..

canım ya üzelme (demesi kolay diyosundur şimdi ama) bir daha deneyecekmisin ne çıktı progesteron sonucun ben dün yaptırdım tahlili 17,6 çıktı 14. adet olucam doktor gününü bekle dedi başkada bişey yok sonucum iyiymiş ama yumurtlamış olmam hamile kaldığım anlamına gelmiyomuş spermler dölllemeye bilirmiş yumurtayı sen ne zaman adet oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…