selam kızlar . Ben de doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırıyorum ve dün doktora gittim adetimin 12. günüydü yumurta 22 cm olmuş sağda bir adet. Ve bana adetimin 15. günü çatlatma iğnesi yazdı. Sizce biraz geç değil mi? ben 28 günde bir adet oluyorum. Bende güvenmeyip yumurtlama testiyle takip yapıyorum. dün yaptım ikinci çizgi silikti. Lütfen bana bir fikir verir misiniz..
merhaba bende gonophane isimli hapı kullandım ve 2 doz prebgl iğnesi vuruldum bugun 9. gün oldu ama doktora gitmiycem adet günümü bekliycem eger günüm gecerse test yapıcam rabbim isteyen herkese versin amin
kızlar bu klomen ve iğne vurulduktan sonra normal gününüzdemi adet oluyosunuz yoksa erken veya geçmi oluyosunuz bir düzensizlik yaparmı ben 31. vuruldum normalde perşembe adet günüm en geç cuma perşembe iğne urulalı 14 gün olacak bilgi lütfennnn
hoşgeldin öncelikle vallan benimkini 10. gün vurdular canım 21 adet oldum 31 de vurdular benim bir yumurtlama problemim yok ama şansı arttırmak için kullan dedi doktor bu yumurtlama testini duymadım bilmiyorum banada bilgi verirmsin nerde çizgi takip ettin gebelik testimi anlamadım
canım ya şükür nerdesiniz çatlıcam strestenevte canım bende 5.gün vuruldum 31 temmuzda vuruldum sabah dün 14. gündü herhalde bugün normalde adet günüm bekliyorum ama geçen ay günümü 1 gün geçmiştim normalde gecikmem olmaz acaba bu hap ve iğne geçikme yaparmıcanım ben geldim üzülme :1hug: klomene adetimin 5.günü başlattı doktor 5 gün içiliyor biliyorsun.sanırım sen igneyi soruyorsun.igneyi bir kere vuruldum vurulduktan 14 gün sonra adet oldum.ama bu herkes 14.gün olacak anlamına gelmiyor. 14 ve 16 nüler arası oluyorsun tutmadıysa.senin kaç gün oldu tatlım igneyi vurulalı?
arkadaşlar klomen hapıyla hamile kalan oldumu aranızda bana cevap yazın ne olurya
mrb lar oluvasyon testi bende aldım bu ay gebelik testi gibi hangü günler test yapılacağın içinde yazıyor adet tarihlerine göre bilirliyorsun test yapacağın günü ben 9. gün ilk testimi yaptım 10.gün 2 çizgi çıktı. öyle olunca 2 gün birlikte olmak gerekiyormuş bakalım haile kalabilecekmiyim
canım bende tam 18. günde adet oldum yani adet tarihinde adet olmadım 28. günde adet oldum ben...
mrb lar oluvasyon testi bende aldım bu ay gebelik testi gibi hangü günler test yapılacağın içinde yazıyor adet tarihlerine göre bilirliyorsun test yapacağın günü ben 9. gün ilk testimi yaptım 10.gün 2 çizgi çıktı. öyle olunca 2 gün birlikte olmak gerekiyormuş bakalım haile kalabilecekmiyim
kızlarrrrrr yine nerdesiniz yaaaaasenağlama
tatlım bi buluşamadık kııss geldim geldim aglama.ama sen yoksun şimdide :çok üzgünüm: benim adet düzensizligim var canım birde yumurtlama sorunum var ama çok kötü degil çok şükür.ilaçla yada şans eseri bigün olacak inş..yumurtlama olması önemli zaten.oda varmış..ilk doktorum erken menapoz olabilirsin demişti.ama degilmişim.zaten düşügümde oldu hamile kalabiliyorum ama bidaha ne zaman kalırım ALLAH BİLİR.ilaçlarla inş bakalım..inşşşş sende hemmmeennn kalırsın canım benim.sıkma canını RABBİM ne zaman verecegini bilir biliyorsun ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?