Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba bende gonophane isimli hapı kullandım ve 2 doz prebgl iğnesi vuruldum bugun 9. gün oldu ama doktora gitmiycem adet günümü bekliycem eger günüm gecerse test yapıcam rabbim isteyen herkese versin amin

hoşgeldin öncelikle vallan benimkini 10. gün vurdular canım 21 adet oldum 31 de vurdular benim bir yumurtlama problemim yok ama şansı arttırmak için kullan dedi doktor bu yumurtlama testini duymadım bilmiyorum banada bilgi verirmsin nerde çizgi takip ettin gebelik testimi anlamadım

canım ben geldim üzülme :1hug: klomene adetimin 5.günü başlattı doktor 5 gün içiliyor biliyorsun.sanırım sen igneyi soruyorsun.igneyi bir kere vuruldum vurulduktan 14 gün sonra adet oldum.ama bu herkes 14.gün olacak anlamına gelmiyor. 14 ve 16 nüler arası oluyorsun tutmadıysa.senin kaç gün oldu tatlım igneyi vurulalı?

canım bende tam 18. günde adet oldum yani adet tarihinde adet olmadım 28. günde adet oldum ben...

hihoyyyt merhabalarrr ben size yeni katıldım bu siteyide arkadaşım önerdi. çok güzelmiş sizler gibi benim de problemlerim var. 1 yıl önce rahim ameliyatı oldum. 8 miyom çıkarıldı boy boy:1no2: 3 ay önce dr rum hamile kalabilirsin artık dedi ama henüz birşey yok
aranızda miyom ameliyatı olupta hamile kalabilen varmı arkadaşlar. ben ameliyat öncesi 5 aylık hamileyken miyomlar yüzünden erken doğum yaptım ve bebeğimi kay bettim şimdi olacakmı diye endişe yaşıyorum cevap verirseniz sevinirima.s.

mrb lar oluvasyon testi bende aldım bu ay gebelik testi gibi hangü günler test yapılacağın içinde yazıyor adet tarihlerine göre bilirliyorsun test yapacağın günü ben 9. gün ilk testimi yaptım 10.gün 2 çizgi çıktı. öyle olunca 2 gün birlikte olmak gerekiyormuş bakalım haile kalabilecekmiyim

arkadaşlar bende gecenay gonephane hap kullandım sonra catlatma iynesi yaptı doktorum o ay kalmadım buayda klomen verdi onu kullanıcam ayıon 22sinde çatlatma iynesi yapılıcam bakalım hayırlısı ben 6yıllık evliyim bebeyim yok 6 aydır tedevi görüyorum

canım ya şükür nerdesiniz çatlıcam strestenevte canım bende 5.gün vuruldum 31 temmuzda vuruldum sabah dün 14. gündü herhalde bugün normalde adet günüm bekliyorum ama geçen ay günümü 1 gün geçmiştim normalde gecikmem olmaz acaba bu hap ve iğne geçikme yaparmı

inş. canım hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza

hımmm cahil kalmışım desene ben bunu ilk kez duydum eee yeni başladkya ondan herhalde kendi kendimize belirleyebilir ha ben bu ay deneyeyim bunu tekrar doktora gidip ilaç almayı düşünmüyom

kızlarrrrrr yine nerdesiniz yaaaaasenağlama

tatlım bi buluşamadık kııss geldim geldim aglama.ama sen yoksun şimdide :çok üzgünüm: benim adet düzensizligim var canım birde yumurtlama sorunum var ama çok kötü degil çok şükür.ilaçla yada şans eseri bigün olacak inş..yumurtlama olması önemli zaten.oda varmış..ilk doktorum erken menapoz olabilirsin demişti.ama degilmişim.zaten düşügümde oldu hamile kalabiliyorum ama bidaha ne zaman kalırım ALLAH BİLİR.ilaçlarla inş bakalım..inşşşş sende hemmmeennn kalırsın canım benim.sıkma canını RABBİM ne zaman verecegini bilir biliyorsun ki..

doğru valla canım ya her şeyin zamanı sen bir kere kaldın allahın izniyle bence ikincide yoldadır nazlı bizim bebişlerimiz şu beklemek çok kötü şimdide taktım int. arıyom bişi bulamıyom 14, günmü değilmi geçikirse niye geçikir falan diye ona göre ümitlenecemde:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…