Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım erken menapoz yaparmı bu kadar ileri bir sonucu olabilirmiki ama o iğne ile çatlama saatini kesin olarak saptıyolar eğer bir sorun olmazda yumurtan çatlarsa bana doktor öyle dedi en uygun yumurtlama ve ilişki zamanını böyle anlayabiliriz dedi
bana iğneyi vurdu ve 36 saat sonra ilişkiye gir 2 saat belinin altına yastık koyarak yat dedi 1 hafta bu hergünböyle devam etti

yumurtalar normal düzeyde çatlıyorsa gerek yok bence.ben 4 ay pregnyl kullandım olmadı,5. ay kullanmadım oldu.bence doğalına pek müdahele etmemek gerek.zaten çatlıyorsa fazladan ilaç almanın anlamı yok gibi.

yok canım anlatamadım sanırım yerimseniben çatlama ignesi menapoz yapar demedim doktorum bana ilk gittigimde erken menapoz riskin var demişti.burada da birçok kere söyledim sen bilmiyor olabilirsin.yani kafam karısık ya diger doktorun dedigi dogruysa erken menapoz olmaktan korkuyorum diye oyüzden dedim.ignetabiki işe yarıyor yumurtayı çatlatıyor.ama ben sadece bidaha vurulmak istemiyorum içime kurt düştü çünkü.sürekli vurulanlar çok vuruldum sonra kendi haline bıraktım o zaman oldu diyolar.

yumurtalar normal düzeyde çatlıyorsa gerek yok bence.ben 4 ay pregnyl kullandım olmadı,5. ay kullanmadım oldu.bence doğalına pek müdahele etmemek gerek.zaten çatlıyorsa fazladan ilaç almanın anlamı yok gibi.

evet canım tam olarak dedigin sebepten bende istemiyorum işte..bana eczacı bir hanım bile dedi igneyi 5 ay vuruldum bişy olmadı bıraktım oldu dedi olanlarda var tabi dee yumurtalıklarında fazla bir sorun yoksa sırf erken bebek sahibi olmak için çok vurulma dedi.

kıslaaarrrkaydirigubbakcemile3 ben bir çılgınlık yaptımm.az önce bir test aldım ve bekliyorum şimdi adetliyim bide biliyosunuzkaydirigubbakcemile3 napiyimmm umut işte :çok üzgünüm:

rabbim umutlarımızı hiç bir zaman yitirmesin
bende bu ayın sonunu iple çekicem sanırım
iğneyi vurulduktan sonra günler geçmezartık
birde bu kafamızdaki soru işaretlerini atabilsek arkadaşlar
belki işimiz daha kolay olucak

negatif çıktııııı.biliyodum ama diyorum yaa umut işte.bende pazartesi kısmetse gidecegim doktora.adet günümde gitmem gerekiyordu olmadı bugün bitti adetim.offf bekliyecez artık napalımm

kıslaaarrrkaydirigubbakcemile3 ben bir çılgınlık yaptımm.az önce bir test aldım ve bekliyorum şimdi adetliyim bide biliyosunuzkaydirigubbakcemile3 napiyimmm umut işte :çok üzgünüm:

canım benim üzülme zor biliyorum ama hepimiz bu hayal kırıklıklarını defalarca yaşadık ve yaşıyoruz zahmetsiz rahmet olmaz hepimiz alıcaz bebişlerimizi er yada geç inş. ben öyle hissediyorum ve ümit ediyorum bizimkiler nazlı biraz o kadar bu arada şu menopoz riskini sakın göz ardı etme bunun üstünde dur gerekirse başka doktora git ben bu ay hamiş kalmadıysam o ameliyatı olucam kızlar inş. kararımı verdim bu ilaçları kullanmak istemiyorum bu ilaçlara bir şans verdim yetmezmi dimi ama sende kullanma :roflol:

negatif çıktııııı.biliyodum ama diyorum yaa umut işte.bende pazartesi kısmetse gidecegim doktora.adet günümde gitmem gerekiyordu olmadı bugün bitti adetim.offf bekliyecez artık napalımm

bu arada bir sır varim bende cumartesi günü yaptım benimkide negatif çıktı adetime 5 gün vardı ama dayanamadım ne yapıyım:roflol:

canım bende bunu anlamıyorum her şey normal diyolar ama yinede veriyolar ben bu ay ilk defa kullandım klomen ve pregly iğne eğer tutmazsa tekrar kullanmak istemiyorum:çok üzgünüm:

kızlarrrr bu arada acil yardımınıza ihtiyacım var daha öncede söylemiştim belimin sağ tarafına o şiddetli sancı bu sabah kalktığımdan beri yine vurdu çok ağrıyo bu ay 3. kez oluyo bu ağrı başına gelen yada bildiği bişey olan varmı neden olabilir doktora son gttiğimde söylemiştim çatlama zamanın ondan demişti bu çatlama çoktan bitmedimi bu ağrı neden devam ediyo çok ağrıyo nefesimi kesiyo ağrısı ve bütün gece saırım 5 defa 1 er saat ararla tuvalete gittim nedense

canım çok acele etmişsin test için ama belli ki tutmamış canım o sancı bendede oldu iğneden o işte o sancıdan sonra adet oldum ben...

merhabalar kızlar
bende çarşamba gününü sabızsızlıkla bekliyorum
bakalım ne diycek doktor
yumurtalar hakkında

merhaba arkadaşlar. ben de bugün dr a gittim. bana klomenin hapını verdi. 5 gün kullandıktan sonra tekrar gideceğim. bu defa hsg çekilecek. bi de çok önemli bir şey soracağım.bana dostinex diye de bi hap verdi. onun prospektüsünde ilacı kullanırken gebelik düşünmeyin. ilaç bittikten 1 ay sonra düşünün . çünkü hamilelik esnasında bebeğe zarar verebilir diyo. sizce ben ne yapmalıyım.

canım öyle diyosa bir doktora sor bende bu ay klomen koullandım 2 gün kaldı sonucu bekliyorum

kızlar bu klomen ve iğne vurulduktan sonra normal gününüzdemi adet oluyosunuz yoksa erken veya geçmi oluyosunuz bir düzensizlik yaparmı ben 31. vuruldum normalde perşembe adet günüm en geç cuma perşembe iğne urulalı 14 gün olacak bilgi lütfennnn

selam kızlar . Ben de doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırıyorum ve dün doktora gittim adetimin 12. günüydü yumurta 22 cm olmuş sağda bir adet. Ve bana adetimin 15. günü çatlatma iğnesi yazdı. Sizce biraz geç değil mi? ben 28 günde bir adet oluyorum. Bende güvenmeyip yumurtlama testiyle takip yapıyorum. dün yaptım ikinci çizgi silikti. Lütfen bana bir fikir verir misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…