canım sen benim sözüme bakarak tedavini yarım bırakma sakın.sadece öyle okudum burda.link atmayı bilsem atardım sende okurdun.çok kullanıldugunda zaten normal işleyen yumurtalıgın işlevini bozabiliyormuş.ben igne dışında hap kullanıcam ama.doktorumda igne konusunda çok ısrarcı hemen olsun sonra daha riskli diyor.bilemiyorum benimde kafam karısık gerçekten doktorumdan bi memnunum bi degilim.anlamadım yani.erken menapoz olmaktan çok korkuyorum :çok üzgünüm:
canım erken menapoz yaparmı bu kadar ileri bir sonucu olabilirmiki ama o iğne ile çatlama saatini kesin olarak saptıyolar eğer bir sorun olmazda yumurtan çatlarsa bana doktor öyle dedi en uygun yumurtlama ve ilişki zamanını böyle anlayabiliriz dedi
bana iğneyi vurdu ve 36 saat sonra ilişkiye gir 2 saat belinin altına yastık koyarak yat dedi 1 hafta bu hergünböyle devam etti
yumurtalar normal düzeyde çatlıyorsa gerek yok bence.ben 4 ay pregnyl kullandım olmadı,5. ay kullanmadım oldu.bence doğalına pek müdahele etmemek gerek.zaten çatlıyorsa fazladan ilaç almanın anlamı yok gibi.
kıslaaarrrkaydirigubbakcemile3 ben bir çılgınlık yaptımm.az önce bir test aldım ve bekliyorum şimdi adetliyim bide biliyosunuzkaydirigubbakcemile3 napiyimmm umut işte :çok üzgünüm:
negatif çıktııııı.biliyodum ama diyorum yaa umut işte.bende pazartesi kısmetse gidecegim doktora.adet günümde gitmem gerekiyordu olmadı bugün bitti adetim.offf bekliyecez artık napalımm
yumurtalar normal düzeyde çatlıyorsa gerek yok bence.ben 4 ay pregnyl kullandım olmadı,5. ay kullanmadım oldu.bence doğalına pek müdahele etmemek gerek.zaten çatlıyorsa fazladan ilaç almanın anlamı yok gibi.
merhaba arkadaşlar. ben de bugün dr a gittim. bana klomenin hapını verdi. 5 gün kullandıktan sonra tekrar gideceğim. bu defa hsg çekilecek. bi de çok önemli bir şey soracağım.bana dostinex diye de bi hap verdi. onun prospektüsünde ilacı kullanırken gebelik düşünmeyin. ilaç bittikten 1 ay sonra düşünün . çünkü hamilelik esnasında bebeğe zarar verebilir diyo. sizce ben ne yapmalıyım.
merhabalar kızlar
bende çarşamba gününü sabızsızlıkla bekliyorum
bakalım ne diycek doktor
yumurtalar hakkında
canım çok acele etmişsin test için ama belli ki tutmamış canım o sancı bendede oldu iğneden o işte o sancıdan sonra adet oldum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?