arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?
kızlar ben hep burdayım yazdıklarınız okuyorum m malesef ben tedaviye bir süre ara verdim... bu süreç yıpratıcı biraz o yüzden eşimle karar aldık 3 ay hiç düşünmek yok diye...
beyzacım bu ay şu iğneden hamiş kalan hiç olmadı ya uğursuz geldi iğne :)) ne yapsak iğneyimi değişsek hım belki işe yarar başka iğne ne dersin :))
bebeğin canım sen dr gittinmi bişey demedimi yumurtaların kistemi dönüşmüş...
merhaba.bende bu ay ılk defa catlatma ıgnesı prengly vurunucam.bugun kontorum vardı yumurtlarım yeterlı olgunluga gelmıs.doktorum dedıkı bugun calısma yapın yarın ıgnenı vurdur pazar gunu yenıden calısma dedı..benım yumos 20 mm olmus yarına kadar gec kalmam umarım.ıgneyı hemen yaptırmak mı gerekıyor?benım doktor neden bana boyle dedı acaba?kafam karıstı,,,kafamçokkarıştı
ya arkadaslar bırazda bıtkısel yontem denesek nasıl olur acaba bı tanıdıgım sureklı tedavı göruyodu asılama oldu bebek olmadı sonra bitkisel bir karısım yemis kendılıginden hamile kalmıs oysa doktor hemen tüp bebek yapmamız lazım dıyomus nasıl oluyo anlamadım
hoşgeldin aramıza
doktor kontrolünde olursan bence daha sağlıklı olur
bizde beklemedeyiz
eğer benim bu ay gerçekleşmezse ramazanda tedaviyi es geçicem
ramazandan sonra tekrar başlıycam kısmetse
arkadaşlar merhaba bende sızın gıbı anne olmayı istıyorum.2 yıllık evlığim rahatsızlığımdan dolayı korunmam gerektığini soylemıştı dr en son kont.dr artık bır problem olmadığı soylede anne olmanıza engel yok dedı ve bız o sevınçle donduk 3 ay oldu henuz bırsey yok 2 aydır dıkkat edıyoruz yumurtlama dönemıne doktora gıtmelımıyım acaba bana yol gosterırmısınız.
kızlar buay igne vurulanlarda hamiş yok herhalde bende deyilim malesef
yaa bende 1 eylülü bekliyorum
kısmetse o gün kandan bakılıcak
allah hepimizin yardımcısı olsun
düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor
birde psikolojik olarak
sanki adet ağrıları hissediyorum
kıslar ignemı vurundum.ınsallah guzel seyler olur bundan sonra..ılk defa catlatma ıgnesı oldugum ıcın cok heyecanlandım..kaydirigubbakcemile3
kıslar ignemı vurundum.ınsallah guzel seyler olur bundan sonra..ılk defa catlatma ıgnesı oldugum ıcın cok heyecanlandım..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?