Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kislar bende gecen ay kullandim ama dün adet oldum dr yine ayni tedaviyi verdi bakalim inş bu ay bayram hediyesi olarak veririrz ailelerimize amin

yaa bende 1 eylülü bekliyorum
kısmetse o gün kandan bakılıcak
allah hepimizin yardımcısı olsun
düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor
birde psikolojik olarak
sanki adet ağrıları hissediyorum

iki yumurtam vardı ikiside çatlamış dedi doktor
çarşamba günü
off ne kadar zor birşey
beklemek

arkadaşlar merhaba bende sızın gıbı anne olmayı istıyorum.2 yıllık evlığim rahatsızlığımdan dolayı korunmam gerektığini soylemıştı dr en son kont.dr artık bır problem olmadığı soylede anne olmanıza engel yok dedı ve bız o sevınçle donduk 3 ay oldu henuz bırsey yok 2 aydır dıkkat edıyoruz yumurtlama dönemıne doktora gıtmelımıyım acaba bana yol gosterırmısınız.

hoşgeldin aramıza
doktor kontrolünde olursan bence daha sağlıklı olur
bizde beklemedeyiz
eğer benim bu ay gerçekleşmezse ramazanda tedaviyi es geçicem
ramazandan sonra tekrar başlıycam kısmetse

ya arkadaslar bırazda bıtkısel yontem denesek nasıl olur acaba bı tanıdıgım sureklı tedavı göruyodu asılama oldu bebek olmadı sonra bitkisel bir karısım yemis kendılıginden hamile kalmıs oysa doktor hemen tüp bebek yapmamız lazım dıyomus nasıl oluyo anlamadım

Ben de 2 kez kullandım aynı ilaçtan ve iğneden.Bahsettiğin kasıktaki ağrılar için doktorum bana yumurtaların çok iyi geliştiğini söylemişti kasık ağrısının sebebi oymuş aslında yumurtaları normal gelişen kadınlarda da zaten yumurtlama döneminde bu ağrılar oluyormuş.Bana aşılama şansını yükseltmek için yapmışlardı maalesef çok iyi geliştiği halde ikisinde de tutmadı.Şu an bi boşluktayım çok umutlanmıştım çünkü, ama olmadı.Allah'tan ümidini kesme tabi sadece hayırlı olanı iste Allah ne zaman takdir ettiyse o zaman olacak bizim de sabırla beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok

merhaba.bende bu ay ılk defa catlatma ıgnesı prengly vurunucam.bugun kontorum vardı yumurtlarım yeterlı olgunluga gelmıs.doktorum dedıkı bugun calısma yapın yarın ıgnenı vurdur pazar gunu yenıden calısma dedı..benım yumos 20 mm olmus yarına kadar gec kalmam umarım.ıgneyı hemen yaptırmak mı gerekıyor?benım doktor neden bana boyle dedı acaba?kafam karıstı,,,kafamçokkarıştı

arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve bugunde pregnyl ignesi yaptırdım aranızda bu ılac ve ıgneyı ılk kullandıgı ay hamıle kalan varmı ?

canım benımde ilk ayda tutmadı bakalım ikinci ay tekrar klomen ve prengly verdi umarım senin ikinciaya kalmadan hamiş kalırsın en önemlisi moral sakın moralini bozma olmasada vaktini zamanını beklıyodur

canım benim hafta içi gitmeyi düşünüyorum temizlendikten sonra regl bitince tabi regl denirse ama moralim iyi bende ara verdim ve şu an kafam rahatladı arkadaşım inş. kistte olmamıştır

valla tatlım her doktor başka bir şey söylüyor ama sanırım ultrason sonuçlarına göre belirliyolar mesela benimki kontrole çağardığı gün yumurtalar oluşmuş dedi ve o gün vurdurdu iğneyi ama sonuç regl hemde geçikmeli bu ayda 2 doz yüksek ilaç verecekti ama gitmedim ve ilaç kullanmak istemiyorum benim yumurtalarda bir sorun yok ve bu ay ilk defa böyle bir geçikme yaşadım bu ilaç ve iğneden ilk ayda hamiş kalan çok kişiyi okudum ama bu ay bizden kimse kalmadı inş. sizler kalırsınız

olabilir canım ben hiç bir karışım bilmiyorum sadece beyaz üzümü doğurganlığı arttırdığını biliyorum bilenler varsa yazsın o zaman hep beraber tecrübe edelim ne dersiniz ?????:dance:

hoşgeldin aramıza
doktor kontrolünde olursan bence daha sağlıklı olur
bizde beklemedeyiz
eğer benim bu ay gerçekleşmezse ramazanda tedaviyi es geçicem
ramazandan sonra tekrar başlıycam kısmetse

bendensin aşk böceği bende ramazan arası verdim ama ben ramazandan sonra nasipse ameliyat düşünüyorum

tatlım bence bekle henüz çok erken 1 yıla kadar beklemeyi öneriyor sen daha yeni korunmayı bırakmışsın gebe kalmada stresin çok etkisi var ve doktora başlayınca stres çok oluyo bence rahat ol ve 1 yıl kadar dene ben öyle yaptım benimde perdeli rahimim var rutin muayenede bunu öğrenince korunmayı bıraktım gebe kalmaya engel değil ama düşük tehlikesi çok oluyo dedi doktor ama 14-15 aydır korunmuyorum gebe kalamadım bu perde istisnada olsa bazen döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesine engel olabiliyomuş ameliyatla alınıyo bu perde ama doktor ameliyattan önce klomen ve çatlama iğnesini denedi bu ay olmadı doktora kalsa devam edecek ilaç tedavisine ama ben gitmedim bu ay çok stres oluyo insan bide sağlam yumurtalıklar için ilaç çok iyi bir yöntem değil sende bekle canım bence inş. olur

canım inş. siz bize bayram müjdesi verirsiniz hatta hepimiz bu ay ilacı kullananlar ve ben ve sultan gibi kullanmayanlar o adet sancısı sandığın şey iğneden oluyo benim bütün ay ağarmıştı korkma yani iğne yapıyor o ağrıyı bana gelince çok kötü bir regl geçiriyorum regl bile denemez kanama göremedim normal şekilde ama kafam rahat ve moralim düzgün ilaca devam etmemeye ve çocuk oldumu olmadımı diye düşünmemeye karar verdim 1-2 ay en azından ramazan geçene kadarve çok rahatım ne kadar stresli şu tedavi ya çok kötü bir ay geçirdim anlatamam ha oldu haolmadı tam 3 kere idrar 2 kerde kan tahlili yaptırdım benden tavsiye gününüzü geçmededn yaptırmayın hem paranıza hem ruhunuza yazık

kızlar umarım cevap varmediğim veya atladığım kimse kalmamıştır hepimiz için bu ay bol bol dua edelim ben ne zaman çocuk için dua edecek olsam burdaki tüm arkadaşlarım aklıma geliyo ve cümlemiz için ediyorum müminin mümine duası daha makbulmüş umarım kabul olur dualarım sizde unutmayın beni olurmu

kıslar ignemı vurundum.ınsallah guzel seyler olur bundan sonra..ılk defa catlatma ıgnesı oldugum ıcın cok heyecanlandım..kaydirigubbakcemile3

kıslar ignemı vurundum.ınsallah guzel seyler olur bundan sonra..ılk defa catlatma ıgnesı oldugum ıcın cok heyecanlandım..kaydirigubbakcemile3

bende yaptirmiştim iğne yumurtalarim çatladi ama hamile kalamadim. Allah yardimcin olsun inşallah kalirsin hayirli haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…