Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BEBEGİMMMM canımm..bak yine ben geldim sen yoksun kıss ALLAH iyiligini versin.kaydirigubbakcemile3 nerelerdesin canım.ben gelince olmuyorsun hiç.sultanda olmuyor:çok üzgünüm: bende jinekolojiyle psikoloji arasında gidip geliyom o konu senin bu konu benim dolaşıyom. kaydirigubbakcemile3 bide 1 haftadır yoktum canım tatildeydim ondan giremedim hiç.bundan sonra görüşecegiz kısmetse.ben özellikle gece çok takılıyom canım kk da.tabi gündüzde işim olmazsa giriyorum hergün.daha reglim gecikmedi ama dayanamadım test yaptım daha 12 gün var reglime :icecream: napayım yaa dayanamıyommm..bide bu ay ilaç kullanmıyorum reglimin 3.günü başlamalıydım ama başlamadım.öbür reglimde başlayacagım kısmetse.olursam tabi inş olmam.sen naptın canım ?

sağol bebis verdiğin bilgi için
bir arkadaşım daha söylemişti bana iğneli tedavinin sancılı olduğunu
kaydirigubbakcemile2

ŞÜKÜR CANIM YA BENİM EVDE NET YOK İŞ YERİNDEN GİRİYOM SAAT 7 YE KADAR YANİ EVDE PEK VAKTİM OLMUYO DİYE BAĞLATMADIM CANIM AH AH EVDEYKEN BENDE SABAHLARA KADAR AYAKTAYDIM AMA ÇALILINCA TAVUK GİBİ YATOYOM TABİRİ CAİZSE BENDE BU AY REGL OLDUM VE BENDE DOKTORA GİTMEDİMCANIM İLAÇLAR REGLEMİ 5 GÜN GEÇİKTİRDİ ONDAN GİTMEDİM BU AY KENDİM YUMURTLAMA TAKİBİ YAPICAM BAKALIM YARIN TEMİZLENCEM İNŞ. UMARIM BU AY HEPİMİZ VURURUZ TURNAYI:roflol::roflol::roflol: YERIN MUAYENEYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM KIST FALAN OLUŞMUŞMU ONA BAKTIRICAM ÖZLETME BÖYLE KENDİNİ YA:çok üzgünüm:

daesy bu arada bende sellülitle ilgilide sorun yaşıyorum ve bir konu açtım yardım arıyorum canım varsa sorunun ordada buluşalım tatlım

rpsem sonuç ne zaman belli olucak
psikoloji çok önemli ya
inanın bu ay benden çok eşim kendini kaptırdı bu olaya
kendi kendine planlar yapıyor hayaller kuruyor
off
sıkıldım ve gerçekten yoruldum

Arkadaşlar bizde 1,5 yildir korunmuyoruz ama bir türlü tutturamadik. Ben bu ay adetim bittince doktora gitim. Doktor rahimde problem yok dedi ve yumurta takibi için ilaç verdi. 5 gün sabah akşam kullandim. 6 gün kontrole gittim. Doktor yumurta var çok güzel dedi adetimin 13. Gününe denk gelen 16. Mayisa iğne verdi. Iğneyi oldum kasiklarimda çok şiddetli ağrilar yaşadim. Ve ayrica iğneden iki gün sonra kullanmak için bant verdi. Sol kalçamda 1 hafta, sağ kalçamda1 hafta ( herseferinde farkli bantlar) sonra sol kalçam için. Durumlar böyle yani çok endişeleniyorum. Ben bu bantlari ilk defa duydum. Gebelik oluşursa tutmaya yariyormuş. Sizlerde duyan oldumu yada kullanan.

arkadaşlar şu son gönderdiğim yazıyı aynı bizim gibi bir form sitesinde okuıdım ve sizlerde okuyun istedim
şu bant olayını bilen varmı aranızda ben ilk defa duyuyorum

beyzacım hayırlısı olur inşallah senin için de ( ARKADAŞLAR BİZDE 1,5 YILDIR KORUNMUYORUZ AMA BİR TÜRLÜ TUTTURAMADIK. BEN BU AY ADETİM BİTTİNCE DOKTORA GİTİM. DOKTOR RAHİMDE PROBLEM YOK DEDİ VE YUMURTA TAKİBİ İÇİN İLAÇ VERDİ. 5 GÜN SABAH AKŞAM KULLANDIM. 6 GÜN KONTROLE GİTTİM. DOKTOR YUMURTA VAR ÇOK GÜZEL DEDİ ADETİMİN 13. GÜNÜNE DENK GELEN 16. MAYISA İĞNE VERDİ. İĞNEYİ OLDUM KASIKLARIMDA ÇOK ŞİDDETLİ AĞRILAR YAŞADIM. VE AYRICA İĞNEDEN İKİ GÜN SONRA KULLANMAK İÇİN BANT VERDİ. SOL KALÇAMDA 1 HAFTA, SAĞ KALÇAMDA1 HAFTA ( HERSEFERİNDE FARKLI BANTLAR) SONRA SOL KALÇAM İÇİN. DURUMLAR BÖYLE YANİ ÇOK ENDİŞELENİYORUM. BEN BU BANTLARI İLK DEFA DUYDUM. GEBELİK OLUŞURSA TUTMAYA YARIYORMUŞ. SİZLERDE DUYAN OLDUMU YADA KULLANAN. ) arkadaşlar birde sizden ricam şu parantez içindeki yazıyı okuyup bana bir fikir verirmisiniz ben bu bant olayını hiç duymamıştım

başka bir siteden alıntı yaptım bunu
canlarım bant olayı iyi bir destek oluyorsa bizlerde isteriz doktorumuzdan dimi ama

mrb kızlar nasılsınız .. aşkböceği canım ne yaptın varmı bi gelişme sende...
bebeğimi göremedim o nasıl adet gördümü acaba
deasycim canım denk düşemedik bir türlü nerelerdesin kıs...

sultancım hoşgeldin
valla anlamıyorum çok ağrım var kasıklarımda falan
belimde herkez iğneden diyor ama ben yinede tereddüt ediyorum
sen nasılsın canım
beklemeye devam yani bende
7 gün daha

bebegimin daha 12 gün varmış regline
dayanamamış test yapmış ama birşey çıkmamış
sultan ben iğneyi vurulalı 9 gün oldu
acaba belli olurmu ne dersin
test yapsammı

canım bak lüten acale etme varsada çıkmaz bak bana birçok insan 14. günde 12. günde yap falan dediler yapmadım reglimi bekledim hayır date olmazsam yaparım dedim çünkü hüsrana uğramaktan bıktım artık... en güzeli beklemektir.. ağrılarının olması çok normal gebelikte bile oluyor ağrılar... inşaallah hamilesindir bak ben tam 18. günde adet gördüm normalde 31 günde bir date oluyordum ama iğneden sonra 28. gün adet oldum.. bekle bakalım adetine kaç gün var canımm...

bir hafta kalmış bak ne güze az kalmışşş.. işte 9 gün sabretmişsin bir hafta da sabret canım.. en güzeli bu sonra adet olmazsan ertesi günü hemen test yaaprsın ...

rpsem sonuç ne zaman belli olucak
psikoloji çok önemli ya
inanın bu ay benden çok eşim kendini kaptırdı bu olaya
kendi kendine planlar yapıyor hayaller kuruyor
off
sıkıldım ve gerçekten yoruldum

canım daha dur bakalım hemen sıkılmıcaz ne yapalım buda bizim sınavımız eşine gelince bırak yapsın plan strese girmesinden daha iyi geçenlerde bir yerde okudum şimdi hatırlamıyom gebe kalmak isteyenlerin stres yapmaması gerekiyomuş eşininde çünkü senin yumurtaların kadar onun spermlerisde önemli diyodiki hamile kalacağınızı düşünün bebeğinizi hayel edin ve motive olun

canım bana bant değil ama crinone dite bir vajinal jel vermişti bant hiç duymadım

kızlar bende carsamba kontrole gıdıcem bakalım bızım yumurta olusmusmu bu ay

tatlım inş. olmuştur yumurtlaman yumurtlama sorunun varmıydı hiç çünkü yumurtlamak demek hamile olduğun anlamına gelmiyor ama yumurtalarının iyi durumda olduğu anlamına geliyo şunun için söylüyorum yumurtlama tahlilin iyi çıkınca çok kaptırma kendini ben çok sevinmiştim ama hayal kırıklığına uğradım rahat ol sadece en önemlisi bu gebelik için no stres yani hepimiz için tabi mümkünse:roflol::roflol::roflol:

iyiki sizlerle tanıştım ya
valla bizi bizden başka kimse anlamıyor kızlar
ama doktorum çok iyi bir bayan
bebeğim senle meslegimizde aynı
kan gurubumuzda aynı
nerde oturyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…