canım inş. siz bize bayram müjdesi verirsiniz hatta hepimiz bu ay ilacı kullananlar ve ben ve sultan gibi kullanmayanlar o adet sancısı sandığın şey iğneden oluyo benim bütün ay ağarmıştı korkma yani iğne yapıyor o ağrıyı bana gelince çok kötü bir regl geçiriyorum regl bile denemez kanama göremedim normal şekilde ama kafam rahat ve moralim düzgün ilaca devam etmemeye ve çocuk oldumu olmadımı diye düşünmemeye karar verdim 1-2 ay en azından ramazan geçene kadarve çok rahatım ne kadar stresli şu tedavi ya çok kötü bir ay geçirdim anlatamam ha oldu haolmadı tam 3 kere idrar 2 kerde kan tahlili yaptırdım benden tavsiye gününüzü geçmededn yaptırmayın hem paranıza hem ruhunuza yazık
BEBEGİMMMM canımm..bak yine ben geldim sen yoksun kıss ALLAH iyiligini versin.kaydirigubbakcemile3 nerelerdesin canım.ben gelince olmuyorsun hiç.sultanda olmuyor:çok üzgünüm: bende jinekolojiyle psikoloji arasında gidip geliyom o konu senin bu konu benim dolaşıyom. kaydirigubbakcemile3 bide 1 haftadır yoktum canım tatildeydim ondan giremedim hiç.bundan sonra görüşecegiz kısmetse.ben özellikle gece çok takılıyom canım kk da.tabi gündüzde işim olmazsa giriyorum hergün.daha reglim gecikmedi ama dayanamadım test yaptım daha 12 gün var reglime :icecream: napayım yaa dayanamıyommm..bide bu ay ilaç kullanmıyorum reglimin 3.günü başlamalıydım ama başlamadım.öbür reglimde başlayacagım kısmetse.olursam tabi inş olmam.sen naptın canım ?
rpsem sonuç ne zaman belli olucak
psikoloji çok önemli ya
inanın bu ay benden çok eşim kendini kaptırdı bu olaya
kendi kendine planlar yapıyor hayaller kuruyor
off
sıkıldım ve gerçekten yoruldum
Arkadaşlar bizde 1,5 yildir korunmuyoruz ama bir türlü tutturamadik. Ben bu ay adetim bittince doktora gitim. Doktor rahimde problem yok dedi ve yumurta takibi için ilaç verdi. 5 gün sabah akşam kullandim. 6 gün kontrole gittim. Doktor yumurta var çok güzel dedi adetimin 13. Gününe denk gelen 16. Mayisa iğne verdi. Iğneyi oldum kasiklarimda çok şiddetli ağrilar yaşadim. Ve ayrica iğneden iki gün sonra kullanmak için bant verdi. Sol kalçamda 1 hafta, sağ kalçamda1 hafta ( herseferinde farkli bantlar) sonra sol kalçam için. Durumlar böyle yani çok endişeleniyorum. Ben bu bantlari ilk defa duydum. Gebelik oluşursa tutmaya yariyormuş. Sizlerde duyan oldumu yada kullanan.
kızlar bende carsamba kontrole gıdıcem bakalım bızım yumurta olusmusmu bu ay
başka bir siteden alıntı yaptım bunu
canlarım bant olayı iyi bir destek oluyorsa bizlerde isteriz doktorumuzdan dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?