Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sultancım dün regl oldum sonunda ama çok sancı çektim ve hala normal kanamam olmuyo simsiyah katı bir adet görüyorum kurumuş kan gibi sanki bu neden olur bir bilgin varmı normalde ilk 3 gün normal kanama görürdüm 4 günde yavaş yavaş azalarak lekelenmeye dönerdi bu kötü renkte neyin nesi adet bitince bir kontrole gidicem ama ilaç ve iğne istemiyorum

Arkadaşlar kusura bakmayin böyle pat diye sordum ama eylül ayinda kismetse çatlama iğnesi vurulucam. Bu iğnenin nerden vurulduğunu merak ediyorum.çatlama iğnesi vurulan arkadaşlar bana yardinci olursaniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.

canım catlama ignesi aynı normal igneler gibi kalcadan vuruluyor ama igneden sonra sureklı kasıklarında adet olucakmısın gıbı sureklı agrı oluyor gögüslerindede agrı oluyor adet oluncaya kadar sonra gecıyor ben gecen ay igne vuruldum ılk ıgnemdı hamıle kalamadım bu ay ikinci ignemi vurulacam umarım bu ay olur

ORDAMISINIZ ARKADAŞLAR BEN GONAL F İĞNESİ KULLANIYORUM BUGÜN İĞNEMİ İŞYERİNDE UNUTTUM BUGÜN ALMAMDA OLANAKSIZ BİR GÜN AKSAYINCA PROBLEM OLUR MU BİLEN VAR MI?senağlama

arkadaşlar günaydın
dün doktora gittim kontrol için yumurtam çatlamış ve bir yumurta daha varmış
doktorum herşeyin çok iyi olduğunu söyledi o yumrtayıda riske atmayalım bu akşam da ilişkiye girin dedi
kısmetse 1 eylülde kandan gebelik testi yaptırmamı söyledi
eğer gebelik oluşmuşsa şeker ilaçını kesicek doktor
rabbim inşallah ümitlerimizi boşa çıkarmaz
dua edin arkadaşlar

canım benim hadi hayırlısı olsun canım inş hamiş haberini alırız bende kullandım ama bu ay olmadı bugun adet oldum artık hayırlısı ALLAHTAN

sağol tuana rabbim hepimize bu duygu yaşatır inşallah
çok karışık duygular içindeyim
içim bir acayip
sana nasıl bir tedavi uygulyor doktorun canım

kızlar bende carsamba kontrole gidicem bakalım yumurta olusmusmu bu ay olmadı bırde doktor adet olursan seker ılacını kullanmaya basla demıstı mıdem rahatsız oldugu ıcın kullanamadım bakalım ne cıkacak yumurta dıye dıye artık kendımı tavuk gıbı hıssetmeye basladım kızlar

beyza cım inşallah iyi sınuçlar alırsın
bende şeker ilaçı kullanıyorum iki aydır çok önemliymiş bu tedavide
inşallah güzel sonuçlar alırız

hadi kızlar ramazanın hürmetine inş. hepimiz hamiş kalırız beyza bu arada kendini tavuk gibi hissetmeten varmı sence aramızda canım:roflol:yok yumurtladık yok yumurtlamadık heh yumurta çatladı v.s bir sürü tavuğuz burda yani:roflol::roflol:

günaydın bebeğim
sen ne durumdasın acaba
merak ettim seni

kızlar ben hep burdayım yazdıklarınız okuyorum m malesef ben tedaviye bir süre ara verdim... bu süreç yıpratıcı biraz o yüzden eşimle karar aldık 3 ay hiç düşünmek yok diye...
beyzacım bu ay şu iğneden hamiş kalan hiç olmadı ya uğursuz geldi iğne :)) ne yapsak iğneyimi değişsek hım belki işe yarar başka iğne ne dersin :))
bebeğin canım sen dr gittinmi bişey demedimi yumurtaların kistemi dönüşmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…