(Klomen) yardiminiza ihtiyacim var

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.963
En iyi cevaplar
1
5.206
198
Arkadaslar klomen aliyorum suan ve dün klomen aldim ama iliski degerlendiremedik ben rahatsizlandim malesef. Birsey olurmu? Yarin ve bugun de almaliyim toplamda 5 gün. Endise ettim napmam lazim acaba?

Arkadaslar klomen aliyorum suan ve dün klomen aldim ama iliski degerlendiremedik ben rahatsizlandim malesef. Birsey olurmu? Yarin ve bugun de almaliyim toplamda 5 gün. Endise ettim napmam lazim acaba?
doktorunuz anlatmadı mı hiç süreci :)
normalde klomene adetin 3. ve 4.günü baslanır 5 gün kullanılır, döngünün 11.veya 12.günü doktor cagırır yumurta boyutunu kontrol eder, gerekirse catlatma ignesi yapar ve ilişki günleri önerir. erken yumurtlama ihtimalinden dolayı adet bittikten sonra gün aşırı değerlendirebilirsiniz.

Doktor anlattida Bana doktorum adetin 5 ci günü 5 gün boyunca önerdi ve catlama ignesine gerek duymadi cünkü yumurtam büyüyor catliyorda klomen ile ilk denemem degil. Ayrica benim asil bilmek istedigim sey bir gün sadece tek bir günü degerlendiremedim bisey olurmu bundan? Bunu merak ediyorum diyer yazdiklariniza ben bisey diyemem benim durumum farkli suanda sizin tecrübelerniz farkli. Bide yurt disindaym doktorum türkiyede burdakiler anlamiyo takip yaptiramiyorum malesef skntiya soktular beni burda. Dün cok rahatsizlandim üsüttüm galiba onun icin degerlendiremedik.

çok gecmiş olsun. konuyu cok karısık anlatmıssınız anlasılmıyor, bir günü değerlendirmediniz diye bişey olurmu bilemeyiz cunku yumurtlama 1 gün, döllenme de o günden bir gün once veya yumurtlama günü ilişki olursa gerceklesiyor. değerlendirmediginiz günün hangi gün oldugunu anlayamayız biz burdan. en güzeli doktor kontrolünde olmak ya da belki ovulasyon testleri kullanabilirsiniz

Doktorlar genelde zaten 1 gün ilişki olsun 1 gün ara verin diyolar. Sıkıntı yapmayın

5 gün klomen kullanacaksınız diye 5 gün ardarda ilişkiye girmenize gerek yok ki. USG ile takip edilmiyorsa yumurtanın erken çatlama ihtimaline karşı gün aşırı( bir ilişkiye girmeniz yeterli. 5 gün ardarda diye kendinizi zorlamayın sperm sayısı etkilenir bu durumdan.

Bana öyle dendi yada doktorun asistani yanlis söyledi nekadar stress ediyorum bi bilseniz sakince dusununce okadar haklisinizki

Haklisiniz wallahi napcami sasirdim artik bugun degerlendiririm birde son günü ovulasyon alamadim asiri pahali dua edin bana nolur gören arkadaslar bana dua etsin okadar savas veriyorum ki cok yiprandim bu sürecte..

Bana öyle dendi yada doktorun asistani yanlis söyledi nekadar stress ediyorum bi bilseniz sakince dusununce okadar haklisinizki
Kendinizi bu kadar yıpratmayın ve çocuk yapmayı görev edinmeyin olursa olur olmazsa bir sonraki ay deneriz diye biraz rahatlatin illa bu ay olacak diye bir kural edinmeyin. Öncelik sizin psikolojiniz. Doktorunuz sizi tam bilgilendirmemiss sanırım. İçinizi ferah tutun.

Merhaba canim iyi dileklerin icin tsk ederim ben cok agir seyler yasadim yani baya kirici laflar yedim aile ici cok zoruma gitti mutlulugmu istemeyen okadar insan varki bana menepozlu dediler daha 25 yasindayim ama ergenlkden beride bu skntiyla ugrasiyorum pko yani adet düzensizligim var kiloda aldim. Bu sürec benim icin dahada yipratici oldu yani bazilari cocuklari olcagi icin övünüyorlar beni kiniyorlar ne bileyim böyle hal hareket hakaretler havada ucusuyo. Bide üstüne klomen aliyorum yumurta catluyo ama olmuyo niye olmiyo anlamiyorum bu ay ilk defa kendiligmden adet oldum aslinda olmasi gerekirdi bide doktorum coook iyi inan ama sekreteri tam bir aptal.. herseyi karisirtrip yanlis anlatiyo

Kimsenin hakkında kötü konuşmasına izin verme polikistikler aksine geç menapoza girerler yumurta rezervleri çok yüksek olduğu için. İnsanlar cahil sen aldırış etme. Polikistik de Akdeniz tipi beslen kiloyu düzene sok zaten direkt kendiliğinden adet olursun bebişin olur

Çocuk sahibi olmak övünülecek bir durum değil o çocuğu düzgün saygılı bir bicimde yetiştirmek önemli olan. Doğadaki her canlı üremeye genlerini bir sonraki nesile aktarmakta programlanmış icgudusel olarak bu övünülecek bir şey değil

Amin ablacim biliyorum doktorlarda aynisini söylüyor ama piskolojimle baya oynandi bide cok hormon yüklyrm vucuduma ister istemez bilinc alti oluyor ovulasyonu bile biraktim kac kere pik oldu ama ise yaramadi oda bilinc alti oluyor arrtk bi görev olarak görmeye basliyosun o calismalari ..

Cahiller evet. Ama cahil olmak farkli pislik olmak ap ayri ablacim cünkü elti denen illet bu laflari atiyo ben biliyorum bir gün rabbim hepsinin agzini mühürleyecek... bi mucize gelcek ama dur bakalim

kızlar merhaba geçen ay klomen kullandım bu ay ara verdik ameliyat olcam sonraki ay kendi kendime klomen alıp kullansam ne olur sizce kullanımını biliyorum

Cahiller evet. Ama cahil olmak farkli pislik olmak ap ayri ablacim cünkü elti denen illet bu laflari atiyo ben biliyorum bir gün rabbim hepsinin agzini mühürleyecek... bi mucize gelcek ama dur bakalim
Allah hepsini ıslah etsin. Karaciğeri sağlıksız birine baaak benim karaciğerim çalışıyor sağlıklı diye konuşulmaz mesela. Bu da aynı durum biyolojik anatomik bir durum. Bize bağlı hiçbir unsur yok yetenek gerektiren bir durum da yok nispet yapılacak. Yaşın daha küçük dinleme sen kimseyi içini ferah tut. Öyle zihinde bir insanin 3 çocuğu olsa kaç yazar 5 çocuğu olsa kaç yazar kendi gibi saygısız bilinçsiz yetistirdikten sonra.

Ben de pkoyum 3 kere klomen kullandim üçündede 11-13. günler arasinda catlama oldu. Doktor da dedi daha ilaci kullanirken buyuyup catlamasi coook kucuk bi ihtimal ama aklinizda kalmasin siz yine degerlendirin bu günleri de ama bana kalirsa onuncu gunden sonra mutlaka gün aşırı degerlendirin ben oyle hamile kaldim. İnsallah sizde kalirsiniz saglikla

Aynen öyle ablacim söylediklerinde bastan sona haklisin öyle pislik ki tarif edemiyorum cok anlatcak sey varda bosver.. benim tek korkum var oda ailem cocugumu göremicek diye babam kalp hastasi bir cok ameliyat gecirmis biri 6 tane torunu var ama bide benimkini görsün istiyorum.. napiyim nasip

Her şey nasip ben de bir kere kimyasal geçirdim kendimi hep telkin ettim sağlıksız bir bebek olacağına biraz geç olsun sağlıklı bir bebek olsun diye. Vücut beğenmediği döllenmeyi anneye hissettirmeden atıyor aslında biz biraz meraklı olduğumuz için günümüz geçmeden test yapıyoruz. Aslında bilemeyeceğimiz bir bebeğe üzülüyoruz. Her şeyin hayırlısı

Haklisin ablacim herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…