Günde 1 tane verdi doktorum 1 tane kullanıyorum adetimin 5. Günü başladım bugün 5. İlacı içicem salı günü başladım içmeye daha önce yumurta takibi yapıldı o zaman 14 günde falan 8mm olmuştı geçen aya göre iyi şuan heraldeYum.tembelliğinde genelde veriyor dr,lar klomen 10 tane var 6 sını kullanmışsın 4 kalmış 9 mm iyi görünüyor
günde 2mm büyür genelde 8 inci günün bugün daha günün var yumurtlamaya döngünü bilmiyorum ama
o güne kadar büyür merak etme yumurtada iyiyse .
Bu sefer olmazsa bende yine başlıycamkasımda klomen kullanmaya başlayan var mı kızlarr
Nasıl 4 aylıkken baslattı doktor cunku bende gıtmıstım bana 1 yıl bekle kendiliğinden olsun demıstı cnm doktor cok erken yapma kendine hemen bunuArkadaşlar merhaba ben 4 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama yumurta tembelliği var, 18 ekim de adet gördüm sonra doktor 22 ekimde klomene başlattı bugün kontrolüm vardı ilacı kullanalı daha 4 gün oldu birden fazla yumurtam var ama bir tanesi sadece 9 mm olmuş klomenle normalde internette baktığımda 12. Güne kadar büyüyormuş 4.Günde 9mm iyi mi kötü mü bilemedim yardımcı olur musunuz ?
Benim erken başlamamın sebebi bende yumurta oluşuyordu ama büyümüyordu o yüzden 4 ay takip ettik olgunlaşmadıNasıl 4 aylıkken baslattı doktor cunku bende gıtmıstım bana 1 yıl bekle kendiliğinden olsun demıstı cnm doktor cok erken yapma kendine hemen bunu
Anladım cnm inşallah olursun cnm bnmBenim erken başlamamın sebebi bende yumurta oluşuyordu ama büyümüyordu o yüzden 4 ay takip ettik olgunlaşmadı
Amiin inşallahBende kullandım klomeni ve çatlatma iğnesini. Benim de yumurtalıklarda büyüme olmuyodu adet düzensizliğim vardi. Dr klomen verdi kullanmama rağmen yine büyüme olmadi ama çatlatma iğnesi vurdu 2 kere denedik olmadi olmayınca ara verelim dedik gitmedim dr kendiliginden olmadi ama adetlerim duzene girmişti en son dr gitmeye karar verdik adet olayim öyle diye bi kahve leke geldi adetim 10 gün geçti yine duzensiz olcam dedim. Umutsuz bi sekilde test yapayim dedim yaptim ve çift gördümsizlerde inşallah güzel haberler alırsınız
İşe yaradı mı peki ?Bende kullandım günde ikitane
Yumurta çatladı mı pekiBen da kullandım şuan takipteyim .
Ben varım canım dün başladım icmeyeBaşka kullanan yok muu beraber takip etsek durumlarımızıı
Yok kontrole çağırıyor iğne de aldırdı bekliyorum ben de merakla inşallah çatlarlar .Yumurta çatladı mı peki
Hayırlısı inşallahYok kontrole çağırıyor iğne de aldırdı bekliyorum ben de merakla inşallah çatlarlar .Güzel sonuçlar alırız.
Benım üç tane oluşmuş 19-20 ve 16 mm. Bir tanesı çatlamış iğneye gerek yok diğerleri de çatlayabilir dedi. İnşallah guzel sonuclar alırızz hep birlikteeYumurta çatladı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?