Amiin inşallah hayırlısıBenım üç tane oluşmuş 19-20 ve 16 mm. Bir tanesı çatlamış iğneye gerek yok diğerleri de çatlayabilir dedi. İnşallah guzel sonuclar alırızz hep birliktee
Bende salı günü başladım ilk defa klomene bir tanesi catlamisti ama işini hizlandralim dedi doktor hemen bugün başla içmeye dedi hayırlısı inşallah bize bir vesile olurAmiin inşallah hayırlısı❤
Ben sanırım hamileyim test yaptım dün iki çizgi çıktıBende salı günü başladım ilk defa klomene bir tanesi catlamisti ama işini hizlandralim dedi doktor hemen bugün başla içmeye dedi hayırlısı inşallah bize bir vesile olur
Ay gerçekten mi cokk sevindimm kuzum gözün aydın ❤❤ adetin gecmismiydiBen sanırım hamileyim test yaptım dün iki çizgi çıktı
Yok hayır geçikmemiştiAy gerçekten mi cokk sevindimm kuzum gözün aydın ❤❤ adetin gecmismiydi
Bende kullandım klomeni ve çatlatma iğnesini. Benim de yumurtalıklarda büyüme olmuyodu adet düzensizliğim vardi. Dr klomen verdi kullanmama rağmen yine büyüme olmadi ama çatlatma iğnesi vurdu 2 kere denedik olmadi olmayınca ara verelim dedik gitmedim dr kendiliginden olmadi ama adetlerim duzene girmişti en son dr gitmeye karar verdik adet olayim öyle diye bi kahve leke geldi adetim 10 gün geçti yine duzensiz olcam dedim. Umutsuz bi sekilde test yapayim dedim yaptim ve çift gördümsizlerde inşallah güzel haberler alırsınız
Klomeni kullanıp gittigmde uyguladı. Büyümüş müydü yumurtaniz pekiMerhaba ya bende şuan aynı süreçteyim de klomen kullandım bitti kontrole gittiğimde yumurtan çatlamamış 2 gunde bir kontrole gel bakıcam dedi yumurtana. Acaba çatlatma iğnesini nezaman uyguladı size doktor
Büyüme ile ilgili bişey demedi sadece çatlamamış dedı yarın yıne gıdıcem kontroleKlomeni kullanıp gittigmde uyguladı. Büyümüş müydü yumurtaniz peki
Demesi lazım. Bana her gittigmde ne kadar büyüdüğünü söylüyordu ama bnim istenilen büyüklüğe gelmiyodu hic. Ona ragmen igeyi vurmuştuBüyüme ile ilgili bişey demedi sadece çatlamamış dedı yarın yıne gıdıcem kontrole
Demesi lazım. Bana her gittigmde ne kadar büyüdüğünü söylüyordu ama bnim istenilen büyüklüğe gelmiyodu hic. Ona ragmen igeyi vurmuştu
4 yada 5 kere gittim yanılmıyorsam.Ben bisey sormuyodum hep kendi diyodu doktorun sağolsun. En sonuncu da olumsuz olunca bıraktım ara verelim dedik esimle kendiliğinden olursa amenna olmazsa başka seyler deneriz dedik. Öyle dedk aradan 4 ay gecti kendiliğinden geldiBısey daha sorabilirmiyim kaç kere gittiniz bu süreçte doktora . Ben farklı bıyerde gidicem de doktora onun için soruyorum kusura bakmayın :) bide bana ilişki konusunda bısey demedi ben sorunca yumurtan çatlamadıgı ıcın suan tutmaz zaten dedi
MerhabaDemesi lazım. Bana her gittigmde ne kadar büyüdüğünü söylüyordu ama bnim istenilen büyüklüğe gelmiyodu hic. Ona ragmen igeyi vurmuştu
4 yada 5 kere gittim yanılmıyorsam.Ben bisey sormuyodum hep kendi diyodu doktorun sağolsun. En sonuncu da olumsuz olunca bıraktım ara verelim dedik esimle kendiliğinden olursa amenna olmazsa başka seyler deneriz dedik. Öyle dedk aradan 4 ay gecti kendiliğinden geldi
Merhaba
Yumurtanız istenilen büyüklüğe gelmediği halde çatlayıp döllendi mi? Sanırım hamilesiniz.
Benim de yumurtam küçüktü. Hatta doktorum siklusu iptal etti ama şuan adet günüm geçti ve bhcg yüksek. Böyle bir ihtimal var mı çok merak ediyorum.
Evet ben de klomen kullandım. Ama bu ay tedaviyi iptal etmemize rağmen sağlıklı bir hamilelik geçirebilirmiyim çok merak ediyorum.Sizde mi klomen kullandınız acaba
Mrb. Ben ilaci biraktim ama o 4 ay içinde adetim düzene girdi ovulasyon testi kullandım gunleri degerlnrdim. Bilemiyorum sizinMerhaba
Yumurtanız istenilen büyüklüğe gelmediği halde çatlayıp döllendi mi? Sanırım hamilesiniz.
Benim de yumurtam küçüktü. Hatta doktorum siklusu iptal etti ama şuan adet günüm geçti ve bhcg yüksek. Böyle bir ihtimal var mı çok merak ediyorum.
Mrb. Ben ilaci biraktim ama o 4 ay içinde adetim düzene girdi ovulasyon testi kullandım gunleri degerlnrdim. Bilemiyorum sizin
Klomenden baska bisey kullanmadim zaten klomenin o etksii var canmAdetiniz nasıl düzene girdi bi ilaç mı kullandınız ki
Klomenden baska bisey kullanmadim zaten klomenin o etksii var canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?