Klomen

Merhaba ya bende şuan aynı süreçteyim de klomen kullandım bitti kontrole gittiğimde yumurtan çatlamamış 2 gunde bir kontrole gel bakıcam dedi yumurtana. Acaba çatlatma iğnesini nezaman uyguladı size doktor

Merhaba ya bende şuan aynı süreçteyim de klomen kullandım bitti kontrole gittiğimde yumurtan çatlamamış 2 gunde bir kontrole gel bakıcam dedi yumurtana. Acaba çatlatma iğnesini nezaman uyguladı size doktor
Klomeni kullanıp gittigmde uyguladı. Büyümüş müydü yumurtaniz peki

Büyüme ile ilgili bişey demedi sadece çatlamamış dedı yarın yıne gıdıcem kontrole
Demesi lazım. Bana her gittigmde ne kadar büyüdüğünü söylüyordu ama bnim istenilen büyüklüğe gelmiyodu hic. Ona ragmen igeyi vurmuştu

Demesi lazım. Bana her gittigmde ne kadar büyüdüğünü söylüyordu ama bnim istenilen büyüklüğe gelmiyodu hic. Ona ragmen igeyi vurmuştu

Bısey daha sorabilirmiyim kaç kere gittiniz bu süreçte doktora . Ben farklı bıyerde gidicem de doktora onun için soruyorum kusura bakmayın :) bide bana ilişki konusunda bısey demedi ben sorunca yumurtan çatlamadıgı ıcın suan tutmaz zaten dedi

4 yada 5 kere gittim yanılmıyorsam.Ben bisey sormuyodum hep kendi diyodu doktorun sağolsun. En sonuncu da olumsuz olunca bıraktım ara verelim dedik esimle kendiliğinden olursa amenna olmazsa başka seyler deneriz dedik. Öyle dedk aradan 4 ay gecti kendiliğinden geldi

Merhaba
Yumurtanız istenilen büyüklüğe gelmediği halde çatlayıp döllendi mi? Sanırım hamilesiniz.
Benim de yumurtam küçüktü. Hatta doktorum siklusu iptal etti ama şuan adet günüm geçti ve bhcg yüksek. Böyle bir ihtimal var mı çok merak ediyorum.

Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi cok tesekkur ederiö cevap verdıgınız ıcın

Sizde mi klomen kullandınız acaba

Mrb. Ben ilaci biraktim ama o 4 ay içinde adetim düzene girdi ovulasyon testi kullandım gunleri degerlnrdim. Bilemiyorum sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…