Klomen

Kızlar merhaba bana 4 ay önce doktorum hafif polikistik olduğumu söylemişti. 23 kasım adetimin 1. Günüydü 27 kasımda klomen kullanmaya başladım ilaç dün doktora kontrole gittim çok fazla yumurtam oluşmuş fakat hiçbiri olgunlaşmamış cumartesi tekrar gel bakalım büyüyebilir dedi ben çok üzgünüm

Canım test yaptın mı merak ettim bende kullanıyorum şuan klomen,2gün sonra ilaç bitecek şimdiden kasıklarımda ağrı var ve karnım şiş,11.gün kontrole çağırdı doktor
Şükürler olsun ben güzel sonuçlar elde ettim, Rabbim herkese sağlıkla evlatlar nasip etsin inşallahhh

Kizlar merhaba bende eylul ayında adetinin 5. Günüde başlayarak 5 gun boyunca klomen kullandim adet bitiminden 1 hafta sonra kontrole gittigimde 21 mm olmustu sol tarafımda 1 yumurtam doktor cok guzel dedi ve bize uygun 3 ilişki gunu verdi ve ben o ilişkinin 3. Günümde kanamam oldu neden olur acaba

Evet ben adetten sonra 16.günümdu gittim tam zamanında gelmişsin dedi madem gebe kalmak istyorsun dedi klomen verdi kullan dedi kullandım 21 Kasım'da bir daha gittim sagdakilerde catlamisyi
Kız adetin 16. Günü klomen mi kullanılırmış eğer öyle olduysa sen 2. Defa yumurtladın o zamaaanadet tarihin ileri attı ya hamilesin geç döllenme ya adet olcan ama

Kız adetin 16. Günü klomen mi kullanılırmış eğer öyle olduysa sen 2. Defa yumurtladın o zamaaanadet tarihin ileri attı ya hamilesin geç döllenme ya adet olcan ama
7 gün geciktimmm ve adet oldum doktora felan gitmedim ilaçta içmedim yoruldum artık olmuyorsa olmuyor rabbim hayırlısini versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…