Hayırlı haberler inşallahAnladım bende sımdı gıdıyorum doktora bakalım ne dıyecek
Naptın canım haber varmiYok hayır geçikmemişti ❤ Darısı isteyen herkese inşallan
Evet 14 günlük hamileyim, Cumartesi keseyi görmek için doktora gidicemNaptın canım haber varmi
Kaçıncı gun test yapmıştınızBen sanırım hamileyim test yaptım dün iki çizgi çıktı
Ben bu adetimde kulanmaya başlıyacağımBaşka kullanan yok muu beraber takip etsek durumlarımızıı
Amiin inşallahKaçıncı gun test yapmıştınızhayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallahh
Ayy cokk sevindim rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bişey soranilirmiyim peki akintin çatlama zamanında başlayıp adet zamanına kadar devam ettimi ettiysede daha önceki adet zamanlarında öyle bişey oluyormuyduEvet 14 günlük hamileyim, Cumartesi keseyi görmek için doktora gidicemBeta 48.59 çıktı
Meraba yarin basliyorum hayirlisiyla isallah. Haberleselimmi burdan vallahi manevi destek seni anlayan birinin olmasi kadar guzel bisi yok sankikasımda klomen kullanmaya başlayan var mı kızlarr
Bende yarin baslayacagim isallah hayirlisiylaBaşka kullanan yok muu beraber takip etsek durumlarımızıı
Meraba ben baslayacagim yarin hayirlisyla.kasımda klomen kullanmaya başlayan var mı kızlarr
Benim akıntım hep oluyordu az az sadece adet zamanında biraz çoğalıyordu. Çatlamayı zaten şeffaf bi akıntı geldi öyle anladım zaten doktorum demişti şu günler çatlar diye çatladıktan 2 3 gün sonra beyaz süt gibi akıntım oldu şuan hala daha devam ediyor.Ayy cokk sevindim rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bişey soranilirmiyim peki akintin çatlama zamanında başlayıp adet zamanına kadar devam ettimi ettiysede daha önceki adet zamanlarında öyle bişey oluyormuydu(
Benimde şuan öyle süt gibi akıntım oluyor catladigi günden beri hiç kesilmedi akıntım normal de kesilirdi ve sol kaşığım ağrıyor hemen yoruluyorum dalıyorum uyumaj istiyorum hepBenim akıntım hep oluyordu az az sadece adet zamanında biraz çoğalıyordu. Çatlamayı zaten şeffaf bi akıntı geldi öyle anladım zaten doktorum demişti şu günler çatlar diye çatladıktan 2 3 gün sonra beyaz süt gibi akıntım oldu şuan hala daha devam ediyor.
Adetin falan gecikti mi ya da kaç gün var ? Benimde sol kasığım çok ağrıyordu yorgunluk vardı çok birde sık sık tuvalete çıkıyordum bide gaz vardı sürekli internetten baktığımda hamilelik belirtisi yazıyordu gaz içindeBenimde şuan öyle süt gibi akıntım oluyor catladigi günden beri hiç kesilmedi akıntım normal de kesilirdi ve sol kaşığım ağrıyor hemen yoruluyorum dalıyorum uyumaj istiyorum hep
Bana da bu ay verdi doktorum, günde 1 tane 5 gün kullanacakmışım, adetimin 3. Günü 24 kasıma gelecek muhtemelen, o zaman başlayacağım, bu ay da gebelik yok malesefBaşka kullanan yok muu beraber takip etsek durumlarımızıı
Ay bende öyleyim sanki tüm gün nohut fasulye yemişim gibi ve karnim da gurulduyor hep adetim geçmedi aksine 6 gün var dahaAdetin falan gecikti mi ya da kaç gün var ? Benimde sol kasığım çok ağrıyordu yorgunluk vardı çok birde sık sık tuvalete çıkıyordum bide gaz vardı sürekli internetten baktığımda hamilelik belirtisi yazıyordu gaz içinde
Tabikiii haberleşelimmm. İnsan halinden anlayacak derttaşlar arıyor kendıneMeraba yarin basliyorum hayirlisiyla isallah. Haberleselimmi burdan vallahi manevi destek seni anlayan birinin olmasi kadar guzel bisi yok sanki
İnşallah guzel sonuclar alırsınız alırızBana da bu ay verdi doktorum, günde 1 tane 5 gün kullanacakmışım, adetimin 3. Günü 24 kasıma gelecek muhtemelen, o zaman başlayacağım, bu ay da gebelik yok malesef
Darısı sizin başınıza inşallahKızlar cok sevındım sızın adınıza ya valla darısı başımıza inşallah
Ben 1 gün kala test yapmıştım erken olanlardan hatta inanamayıp 2 tane daha yaptım bekle bakalım inşallah hamilesindirAy bende öyleyim sanki tüm gün nohut fasulye yemişim gibi ve karnim da gurulduyor hep adetim geçmedi aksine 6 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?