Umudunu kesme. Büyür Allah’ın izniyleKızlar bugün 15.gün idi tekrar gittik 12bucuk 13 mm arası dedi çok büyümemiş hâlâ aynı duruyordoktor geç büyüyebilir dedi çünkü ben normalde de 21 22.gunden sonra yumurtlayan bir insanım. Yine de moralim bozuldu bu ay klomen kullandığım için daha erken yumurtlama olur diye düşünmüştüm ama yine hayal kırıklığı sizce büyür mü daha hâlâ şans var mı? Bu saatten sonra buyutebilmek için neler yapabilirim?
Benimde klomenle 2.ayım 11kasımda 5gün boyunca içtim. 22kasımda çatlatma iğnesi oldum. Hayırlı haber alırsam da inşallah buraya yazarımBaşka kullanan yok muu beraber takip etsek durumlarımızıı
Çatlama olalı kaç gün oldu ? Benimde klomenden sonra beyaz yoğun akıntım oldu adet olcakmışım gibi ağrı ve Kasık ağrısı 13. Gün hamile olduğumu öğrendim şuan 6 haftalık hamileyimKızlar benim gün geçti yarın 3 gün olcak dün gece acile gittim kan verdim ve negatif dedi ama kontrol et eğer olmazsan tekrar yap dedi ama ondan öncede ishal ve kusmam var diye başka tetkikler istemişti aldıkları kanda yanlışlık olmuş hatta baştan yapalım demişlerdi yaptırmadım o yüzden pek içime sinmedi o sonuç ve ben hala adet olmadım ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum dünden beri yoğun beyaz akıntım var acaba klomenin etkisimi yoksa gebelik varmıdır böyle birşey yasadimi klomen kullananlar varsa yardımcı olabilirmi
Rabbim analı babalı büyütsün kuzumm aminn inşallah kuzum benim ilk sol kasığımda çatlama 12 Kasım'da oldu o gün klomene başlattı doktor 21 Kasım'da birdaha gittim sağda iki tane çatlamış o günde ilişki oldu adetime 6gun vardı bugün 4 gün gecikti hala gelen giden yok ve akintimin haddi hesabi yok benim normalde adetten sonra kuru olurdum 1 hafta akıntım olurdu biterdi ama çatlama zamanından beri hiç kesilmedi akıntım 15kasim gibi pembemsi bı leke oldu kesildi senin akintn varmiydiiÇatlama olalı kaç gün oldu ? Benimde klomenden sonra beyaz yoğun akıntım oldu adet olcakmışım gibi ağrı ve Kasık ağrısı 13. Gün hamile olduğumu öğrendim şuan 6 haftalık hamileyimAllah en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin
Evet akıntım çok vardı hala daha da var ama doktor sana klomeni çatladıktan sonra mı verdi anlamadımRabbim analı babalı büyütsün kuzumm aminn inşallah kuzum benim ilk sol kasığımda çatlama 12 Kasım'da oldu o gün klomene başlattı doktor 21 Kasım'da birdaha gittim sağda iki tane çatlamış o günde ilişki oldu adetime 6gun vardı bugün 4 gün gecikti hala gelen giden yok ve akintimin haddi hesabi yok benim normalde adetten sonra kuru olurdum 1 hafta akıntım olurdu biterdi ama çatlama zamanından beri hiç kesilmedi akıntım 15kasim gibi pembemsi bı leke oldu kesildi senin akintn varmiydii
8 gün olmuş daha Benimde o zaman başlamıştı ama doktor 10 gün geçmeden test yapma demişti 2 3 gün daha bekle sabah ilk idrarınla yapRabbim analı babalı büyütsün kuzumm aminn inşallah kuzum benim ilk sol kasığımda çatlama 12 Kasım'da oldu o gün klomene başlattı doktor 21 Kasım'da birdaha gittim sağda iki tane çatlamış o günde ilişki oldu adetime 6gun vardı bugün 4 gün gecikti hala gelen giden yok ve akintimin haddi hesabi yok benim normalde adetten sonra kuru olurdum 1 hafta akıntım olurdu biterdi ama çatlama zamanından beri hiç kesilmedi akıntım 15kasim gibi pembemsi bı leke oldu kesildi senin akintn varmiydii
Evet ben adetten sonra 16.günümdu gittim tam zamanında gelmişsin dedi madem gebe kalmak istyorsun dedi klomen verdi kullan dedi kullandım 21 Kasım'da bir daha gittim sagdakilerde catlamisyiEvet akıntım çok vardı hala daha da var ama doktor sana klomeni çatladıktan sonra mı verdi anlamadım
Valla şimdi geldim kan vermeye acile8 gün olmuş daha Benimde o zaman başlamıştı ama doktor 10 gün geçmeden test yapma demişti 2 3 gün daha bekle sabah ilk idrarınla yap
Çıkmadı doktor ultrasonla baktı solda kistik bişey görüyorum dedi kan verdim 0,1 çıktı8 gün olmuş daha Benimde o zaman başlamıştı ama doktor 10 gün geçmeden test yapma demişti 2 3 gün daha bekle sabah ilk idrarınla yap
Klomen kist mi yaptı acabaÇıkmadı doktor ultrasonla baktı solda kistik bişey görüyorum dedi kan verdim 0,1 çıktı
Kullanımı yanlış vermiş benceEvet ben adetten sonra 16.günümdu gittim tam zamanında gelmişsin dedi madem gebe kalmak istyorsun dedi klomen verdi kullan dedi kullandım 21 Kasım'da bir daha gittim sagdakilerde catlamisyi
Gecikme yaparmiki kist benim arkadaşımın kisti vardı ona rağmen klomen içti ve hiç gecikmeside olmazdıKlomen kist mi yaptı acaba
Zaten klomen yaptıysa kisti adetle bir atılıyor diye biliyorumGecikme yaparmiki kist benim arkadaşımın kisti vardı ona rağmen klomen içti ve hiç gecikmeside olmazdı(
Her bünye bir değil bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir ama bence sen bi doktora danış benim bildiğim klomen adetten 1 2 gün sonra kullanılır benim doktorum öyle vermişti sıkıntı neydi sende yumurtalama mı olmuyorduGecikme yaparmiki kist benim arkadaşımın kisti vardı ona rağmen klomen içti ve hiç gecikmeside olmazdı(
Ben adetimin 4. Günü başladım bir çok kişi de öyleGecikme yaparmiki kist benim arkadaşımın kisti vardı ona rağmen klomen içti ve hiç gecikmeside olmazdı(
Canım test yaptın mı merak ettim bende kullanıyorum şuan klomen,2gün sonra ilaç bitecek şimdiden kasıklarımda ağrı var ve karnım şiş,11.gün kontrole çağırdı doktorKızlar bugun yumurtlama sonrası 13. Gun, test yapsam çıkar mı sizce
Merhaba canım benimde 3.günüm,çarşamba kontrole gidicem bakalım yumurtalar ne alemde,bu arada benim bi problemimyok yumurtlamayla ilgili aslında normalde de ovülasyon dönemlerimi anlardım kasık ağrımdan ve akıntıdan,klomen içtiğimden beri kasıklarım erken başladı sende bi değişim var mı canımMerhaba kızlar bende dün klomen kulanmaya başladıö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?