Evet cnm benim kasıklarımda ağrıyor çok doktor klomen bitikten kaç gün sonra kontrole gel dediMerhaba canım benimde 3.günüm,çarşamba kontrole gidicem bakalım yumurtalar ne alemde,bu arada benim bi problemimyok yumurtlamayla ilgili aslında normalde de ovülasyon dönemlerimi anlardım kasık ağrımdan ve akıntıdan,klomen içtiğimden beri kasıklarım erken başladı sende bi değişim var mı canım
Bilmiyorum kuzum valla testler negatif ama bugün 6 gün oldu hala gelen giden yok bende anlamadım niye biyle oluyorBen adetimin 4. Günü başladım bir çok kişi de öyle
Aslında ben ağrım için gitmiştim ultrasona aldı solda bir tane yumurtan çatlamış dedi yani ilaç frlan kullanmamıştım demekki catlama skntim yok ben bebek sahibi olmayı ostuorum dedim ozman işini hizlandiralim diyip klomeni öyle verdi biliyirduda ovulasyon döneminde olduğumu vs felan ne bilim bişi anlamadım valla eşimin dediği gibi tippi bile cokerttin diyorBen adetimin 4. Günü başladım bir çok kişi de öyle
1gün sonra canım yani 11.günümde kontrolEvet cnm benim kasıklarımda ağrıyor çok doktor klomen bitikten kaç gün sonra kontrole gel dedi
Benim bitikten bir hafta sonra1gün sonra canım yani 11.günümde kontrol
Ben zaten normlde de 13.günümde yumurtlarım o yüzden erken çağırmıştır belki benim doktor gerçi bir çok kişi 11. 12.günde yazmış kontrolleri,doktorun bi bildiği vardır heralde,akıntım oluyor benim seninde var mı canımBenim bitikten bir hafta sonra
Bat ne zaman bu aradaBenim bitikten bir hafta sonra
29 kasımBat ne zaman bu arada
Evet oluyor ama bu ay adet görmedim sayılır lekelenmeler tek gördüm kasık ağrım gögüs agrım adeten öncede vardı şimdide var bu ay bişi anlamadım tatlım alt üst oldum resmen dengem şaştıBen zaten normlde de 13.günümde yumurtlarım o yüzden erken çağırmıştır belki benim doktor gerçi bir çok kişi 11. 12.günde yazmış kontrolleri,doktorun bi bildiği vardır heralde,akıntım oluyor benim seninde var mı canım
Test yaptın mı canım,hamilelik vardır belkideEvet oluyor ama bu ay adet görmedim sayılır lekelenmeler tek gördüm kasık ağrım gögüs agrım adeten öncede vardı şimdide var bu ay bişi anlamadım tatlım alt üst oldum resmen dengem şaştı
Test yapmadım canım bir hafta sonra kontrole gidicem boşa umutlanmak istemiyorumTest yaptın mı canım,hamilelik vardır belkideAllah Allh hayır olsun benim bat 23 Aralık,akıntılarım var erken yumurtam çatlayacak gibi geliyor bakalım çarşamba ne diyecek doktor
Hadi inşllh bakalım,ama reglin leke gibi geçmişse acaba hamilelik mi geldi aklımaTest yapmadım canım bir hafta sonra kontrole gidicem boşa umutlanmak istemiyorumgebelik ypksada yumurtlama oluyordur bende çatlama agrısı çekiyorum sanki inş. Hayırlı haberler alırız
Benimde bu akşam son benimde çok kötü agrıyor sertleşme olmuş karnımdaHadi inşllh bakalım,ama reglin leke gibi geçmişse acaba hamilelik mi geldi aklımaklomen bitti mi canım,benim bu akşam son,şu an kasıklarımda bişeler oluyo güzel haberler inşallh
Forumda kullananlardan iyi geldiğini öğrendiğim koenzim Q10 L’arginin vitaminlerini kullandım.Birde arısütü-bal-propolis karışımı bitirdim.3 ay bal-tarçın-çörekotu karışımı kullandım.Çok teşekkür ederim yarın kontrol var inşallah büyüme vardır. Akıntılarım başladı karın ağrısı oluyor psikolojik mi yoksa yumurta büyüdüğü için mi bilmiyorumYumurta geliştirici vitaminler nedir acaba?
Canım naptın yarınmı gidicen doktoraHadi inşllh bakalım,ama reglin leke gibi geçmişse acaba hamilelik mi geldi aklımaklomen bitti mi canım,benim bu akşam son,şu an kasıklarımda bişeler oluyo güzel haberler inşallh
Ah canım ah,sabah gittim 25mm dedi yarın sabah için çatlatma iğnesi verdi,sonra içimede sinmeyince kendi doktoruma mesaj yazdım o da iğne için geç kalmışsın dediCanım naptın yarınmı gidicen doktora
Değerlendir tatlım tutar inşAh canım ah,sabah gittim 25mm dedi yarın sabah için çatlatma iğnesi verdi,sonra içimede sinmeyince kendi doktoruma mesaj yazdım o da iğne için geç kalmışsın dediSonra oraya gittim usden o da baktı 25.8mm dedi iğne vurulursa dahada büyür sağlıksızçatlar dedi,kendisi çatlaması lazım bugün yarın yoksa kist olacakmış takiplerin hatalı olmuş dedi devlet hastanesindeki doktor vermişti klomeni kendi doktorum gerek yoktu klomene dedi usden takip edilmeliydi önce dedi Yani umudum yok ama 2-3günnmuhakkak değerlendir dedi doktor ama sanmıyorummartık
Ay inş ya,sen nezmN gidecen doktora canımDeğerlendir tatlım tutar inş
Cumartesi günü canımAy inş ya,sen nezmN gidecen doktora canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?