• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen

melekparlaadapolat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
402
66
13
26
Klomen kullandım adetın ucuncu gun baslayım 5 gun dongunun 9 gunu dun gıttıgımde gelısmıs yumurtayı yok dedı hapı gunde ıkı ye cıkardı 3 gun ole ıc oazartesı gel dedı bende pcos var bu arada yukurtamam gec olabıkıuo ama ılgınc bır sekılde ıalcıda ıcmeme ragmen kasık agrım yok bel agrım yok jel akıntım yok galıba pazartesıye kadarda buyume olmayacak cok canım sıkkın kızlar ya bu ay hıc yumurta ommassa basına gelen varmı lutfenn cevap yazın

Klomen kullandım adetın ucuncu gun baslayım 5 gun dongunun 9 gunu dun gıttıgımde gelısmıs yumurtayı yok dedı hapı gunde ıkı ye cıkardı 3 gun ole ıc oazartesı gel dedı bende pcos var bu arada yukurtamam gec olabıkıuo ama ılgınc bır sekılde ıalcıda ıcmeme ragmen kasık agrım yok bel agrım yok jel akıntım yok galıba pazartesıye kadarda buyume olmayacak cok canım sıkkın kızlar ya bu ay hıc yumurta ommassa basına gelen varmı lutfenn cevap yazın

Bende de pkos vardı
Nisan sonunda 5 gün sabah akşam Klomen içmeme rağmen yumurtam büyümemişti, reglim de 2 hafta gecikmişti
O ayı pas geçmek zorunda kalmıştık
2 hafta sonra reglim geldiğinde bu sefer 5 gün sabah akşam Femara’ya başlamıştık, yumurta büyümüştü

Bende de pkos vardı
Nisan sonunda 5 gün sabah akşam Klomen içmeme rağmen yumurtam büyümemişti, reglim de 2 hafta gecikmişti
O ayı pas geçmek zorunda kalmıştık
2 hafta sonra reglim geldiğinde bu sefer 5 gün sabah akşam Femara’ya başlamıştık, yumurta büyümüştü
Dun gıttım ıkıye cıkardı dozu pcosda bole olması normal dedı oazartesı cagırdı gene ama emınım gene buyumedı cunku yumurtlamamı cok ıyı hısseden bırıykm akıntım cok olur karnım agrır belım agrırı hıcbıse yok bende suan pekı sızın gebelık olustumu

Dun gıttım ıkıye cıkardı dozu pcosda bole olması normal dedı oazartesı cagırdı gene ama emınım gene buyumedı cunku yumurtlamamı cok ıyı hısseden bırıykm akıntım cok olur karnım agrır belım agrırı hıcbıse yok bende suan pekı sızın gebelık olustumu

Pazartesiye daha var inşallah büyür 🙏🏼
Ben 16+4 hamileyim çok şükür
Klomen içmeme rağmen yumurta büyümeyen tedaviye devam edemediğimiz nisan ayını saymazsak 4. ayda oldu

Yanı bebek denemen 1 yılı gecmısmuydı

İlaç kullanmaya başlamadan önce yumurtlama gününü falan doğru takip etmiyordum zaten pkos olduğu için ne kadar sağlıklı yumurtlama oluyordu bilmiyorum
Tam korunuyordum diyemem ama bilinçli de denemiyordum
Mart ayında doktor kontrolünde denemeye başladım, ağustosta hamile olduğumu öğrendim
5 ay denedim yani

İlaç kullanmaya başlamadan önce yumurtlama gününü falan doğru takip etmiyordum zaten pkos olduğu için ne kadar sağlıklı yumurtlama oluyordu bilmiyorum
Tam korunuyordum diyemem ama bilinçli de denemiyordum
Mart ayında doktor kontrolünde denemeye başladım, ağustosta hamile olduğumu öğrendim
5 ay denedim yani
Zaten beklesende olurmus demekkı senın gebelık

Zaten beklesende olurmus demekkı senın gebelık

Hamileliğimi öğrendikten sonra tedavi olduğum doktor dışında bir doktora gitmiştim
Çok mu çocuk istiyordun hemen tedaviye başlamışsın kendiliğinden de olurdu dedi
Pkos olduğumu öğrenince doktor kontrolünde denemek istedik
Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏼

Hamileliğimi öğrendikten sonra tedavi olduğum doktor dışında bir doktora gitmiştim
Çok mu çocuk istiyordun hemen tedaviye başlamışsın kendiliğinden de olurdu dedi
Pkos olduğumu öğrenince doktor kontrolünde denemek istedik
Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏼
Amın canım ınsallah ama sen cok. Yenıymıssın senın gıbıykem gıttıgım zamanlar hıcbır doktor hıcbısey yapmadı tedavı vs yı bırak takvıye bıle vermedıler 1 yıl dolma sartı koyuyolar

Amın canım ınsallah ama sen cok. Yenıymıssın senın gıbıykem gıttıgım zamanlar hıcbır doktor hıcbısey yapmadı tedavı vs yı bırak takvıye bıle vermedıler 1 yıl dolma sartı koyuyolar

Evet canım normalde öyle de benim tedavi için gittiğim doktor tanıdık o yüzden direkt ilaca başladı
Daha evleneli bile 1 yıl olmamıştı

Öyle düşünme fazla ağrı olmadı bende ilk defa bu ay letu kullandım 23 ekimde başladım 6 kasımda pik gördüm 2-3 gün değerlendirdim 15 gün sonra yani herkeste aynı olmuyor etki ve dün kan verdim 15.8 çıktı inşallah sağlıklı gebeliktir tabi sizde ovülasyon testiyle ayretten takip edin ☺️

Öyle düşünme fazla ağrı olmadı bende ilk defa bu ay letu kullandım 23 ekimde başladım 6 kasımda pik gördüm 2-3 gün değerlendirdim 15 gün sonra yani herkeste aynı olmuyor etki ve dün kan verdim 15.8 çıktı inşallah sağlıklı gebeliktir tabi sizde ovülasyon testiyle ayretten takip edin ☺️
Igne vuruldunuzmu pekı bugun kasıklarımsa agrılar var ınsallah buyume vardır

Merhaba. Gecen ay kullandım. Adetin 20-ci gununde çatlamışdı. Bazen gec etki ede biliyor

Evet canım normalde öyle de benim tedavi için gittiğim doktor tanıdık o yüzden direkt ilaca başladı
Daha evleneli bile 1 yıl olmamıştı
Kızlar merhaba morallerım sıfı bugün yumurtam 16 mm ama doktor yeterlı degıl dedı sadece ılıskı gunu verdı hamıle kalanılırsın adet olursan yenıden gel dedı ve moralım sıfır napcam bılmıuorum ızele gıtsem cstatma verırlermı 16 mm neden yeterlı degıl dedı anlamıuorum dongumun 14 gunundeyım sankı basından attı benı

Back
X