Ay hadi bakalım inşallah canım bence doktoruna söyle iğneyi yaptırsın. En azından garanti gibi oluyor çatladığı. Allah'ın izniyle hayırla gelsin bebiş iniallahHamilelik haberimi vermek istiyodum ama dayanamadim dun doktora gittim bi tane yumurtamin oldugunu ve cok ii oldugunu soyledi carcamba persembe catlama ihtimali var dedi cuma cagirdicatlamadiysa bu sefer igne vurcak sanirim iste gun asiri iliski dedi hep dua ediyorum insallah bu ay oluccak vee yakin zamanda hamilelik haberini veriricem allahin izniyle ☺☺
Ay hadi bakalım inşallah canım bence doktoruna söyle iğneyi yaptırsın. En azından garanti gibi oluyor çatladığı. Allah'ın izniyle hayırla gelsin bebiş iniallah
Insallah allah isteyen herkeze nasip etsin insallah
O haberi aldim gibi haber veriricem ☺☺☺
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini. Çok sevindim senin adına, demek strese gerek yokmuşAllahin izniyle mujdeli haberi vermek nasip oldu cok sukur banada bugun doktora gittim vee hamileymissimmm ☺☺☺
İnşallah canım İnşallah görürsün keseyi de kalp atışını da. En güzeli kalp atışıDaha yeni 4 haftalik miss cuma gunu gidicem ulturosonla bakcakmiss insallah allah kucagimiza almayida nasip eder evet stres yaptim ama gerek yok mus gercekten ☺☺
İnşallah canım İnşallah görürsün keseyi de kalp atışını da. En güzeli kalp atışı
İnşallah canım İnşallah görürsün keseyi de kalp atışını da. En güzeli kalp atışı
ikiiz olma durumu artıyormuş sanırım bu ilacı kullanınca bilginiz var mıCok sukur keseyi gorduk bugun ☺
hayırlı olsun bu arada tebrik ederim :) sağlıklı bi şekilde inş kucağınza alırsınız bebeğinizi :)ikiiz olma durumu artıyormuş sanırım bu ilacı kullanınca bilginiz var mı
hayırlı olsun bu arada tebrik ederim :) sağlıklı bi şekilde inş kucağınza alırsınız bebeğinizi :)
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah kalp atışını da en kısa zamanda duyarsın :)Keseyi gorduk cok sukur ☺
Çok küçük bir ihtimal. İlacın içindeki kağıtta yazıyor yüzde kaç oranında ihtimal olduğu.ikiiz olma durumu artıyormuş sanırım bu ilacı kullanınca bilginiz var mı
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah kalp atışını da en kısa zamanda duyarsın :)
Hayırlıı olsun inşallah Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah Ben aranıza yeni katıldım. Yarın doktora gidicem klomen e başlayacağız inşallah müjdeli haber almak bana da nasip olurInsallah allahin izniyle bir sorun cikmadan onu da duyariz ☺☺
Hayırlıı olsun inşallah Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah Ben aranıza yeni katıldım. Yarın doktora gidicem klomen e başlayacağız inşallah müjdeli haber almak bana da nasip olur
İnşallah canımAmin insallah allah kucagimiza almayi nasip eder ve kimsenin kucagini bos birakmaz allah isteyen herkeze versin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?