KLOMEN??

Ay hadi bakalım inşallah canım bence doktoruna söyle iğneyi yaptırsın. En azından garanti gibi oluyor çatladığı. Allah'ın izniyle hayırla gelsin bebiş iniallah

Ay hadi bakalım inşallah canım bence doktoruna söyle iğneyi yaptırsın. En azından garanti gibi oluyor çatladığı. Allah'ın izniyle hayırla gelsin bebiş iniallah

Insallah alalhin izniyle yani yapmassa soylicem en azindan icimde suphe kalmamis olir acaba catladi mi diye hep dua ediyorum meryem suresini okuyinca hamile kalanlar varmis sindi meryem suresine baslicam allahin izniyle insallah olcak ☺☺

Allahin izniyle mujdeli haberi vermek nasip oldu cok sukur banada bugun doktora gittim vee hamileymissimmm ☺☺☺
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini. Çok sevindim senin adına, demek strese gerek yokmuş kaç haftalık

Daha yeni 4 haftalik miss cuma gunu gidicem ulturosonla bakcakmiss insallah allah kucagimiza almayida nasip eder evet stres yaptim ama gerek yok mus gercekten ☺☺

Daha yeni 4 haftalik miss cuma gunu gidicem ulturosonla bakcakmiss insallah allah kucagimiza almayida nasip eder evet stres yaptim ama gerek yok mus gercekten ☺☺
İnşallah canım İnşallah görürsün keseyi de kalp atışını da. En güzeli kalp atışı

bende bugün başladım bu hapa haftaya kontrole gideceğim. bu hapın ikiz olma durumunu artırdığını duydum.. kullanıp hamile kalanlardan da ikiz olanlar da vardı baya

Hayırlıı olsun inşallah Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah Ben aranıza yeni katıldım. Yarın doktora gidicem klomen e başlayacağız inşallah müjdeli haber almak bana da nasip olur

Amin insallah allah kucagimiza almayi nasip eder ve kimsenin kucagini bos birakmaz allah isteyen herkeze versin ☺

İnşallah canım İnşallah görürsün keseyi de kalp atışını da. En güzeli kalp atışı

Merhaba cok sukur kalp atisini duyduk hersey normal ama benim size sormak istedigim bisi var suan 8 haftaligim testler yapildi hersey normal cikti 11 haftada yine cagirdi ense kalinligi olculup ikili kan tahlili yapilcakmis ama duyduguma gore bu tahliller yanlis sonucta verebiliyomus saglikli olup ozurli de denebiliyomus sizce yaptirmam lazim mi siz yaptirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…