Canım ben yaptırdım ama istemeden yaptırdım. Eşim ısrar etti. Kesinlikle mantıklı gelmiyor bana. Sonuç zaten kesin değil. Diyelim sonuç riskli çıktı. Doktor bu sefer seni amniyosenteze gönderecek. Yani bebeğin sıvısından bir miktar alınacak özürlü olup olmadığı hakkında daha iyi bilgi edinmek için. Bebeğin sıvısından alınması da riskli . Bebekte kalıcı hasar bırakabiliyor ki gördüm çevremde. Artı doktor engeli var şöyle böyle dese bile gidip aldırabilecek misin? Allah'ın verdiği neyse gidip cana kıyamayız ya kesin olmayan bir test sonucu için. Kısacası sonuç hep kötü çıksa da yapacakları şey seni kürtaja yönlendirmek. Tedavi amaçlı yapılan bir test değil. Benim doktor sen istersen yapalım dedi ısrar etmedi. Ben yapmayacaktım eşim ısrar edince yaptırdım. Şükür temiz çıktı.Merhaba cok sukur kalp atisini duyduk hersey normal ama benim size sormak istedigim bisi var suan 8 haftaligim testler yapildi hersey normal cikti 11 haftada yine cagirdi ense kalinligi olculup ikili kan tahlili yapilcakmis ama duyduguma gore bu tahliller yanlis sonucta verebiliyomus saglikli olup ozurli de denebiliyomus sizce yaptirmam lazim mi siz yaptirdiniz mi
Canım ben yaptırdım ama istemeden yaptırdım. Eşim ısrar etti. Kesinlikle mantıklı gelmiyor bana. Sonuç zaten kesin değil. Diyelim sonuç riskli çıktı. Doktor bu sefer seni amniyosenteze gönderecek. Yani bebeğin sıvısından bir miktar alınacak özürlü olup olmadığı hakkında daha iyi bilgi edinmek için. Bebeğin sıvısından alınması da riskli . Bebekte kalıcı hasar bırakabiliyor ki gördüm çevremde. Artı doktor engeli var şöyle böyle dese bile gidip aldırabilecek misin? Allah'ın verdiği neyse gidip cana kıyamayız ya kesin olmayan bir test sonucu için. Kısacası sonuç hep kötü çıksa da yapacakları şey seni kürtaja yönlendirmek. Tedavi amaçlı yapılan bir test değil. Benim doktor sen istersen yapalım dedi ısrar etmedi. Ben yapmayacaktım eşim ısrar edince yaptırdım. Şükür temiz çıktı.
Bence mantıklı olanı bu. İnşallah sağlıklı olacaktır bebeklerimiz. Eşim ısrar etmeseydi ben de annem de gerekli görmedik hiç gitmeyecektik. Ne özürlü denilip de sonradan sağlıklı çıkanlar var ya da tam tersi. En iyisini Allah bilir :)Bende dun doktordaydim doktor 29 da beni cagirdi test yapcaz dedi tamam dedim ama eve gelince arastirdim cevremdekiler den de oyle bi olay yasandi ozurli dediler ama saglikli cikti bende korkuyorum o testi yaptirmaya sonuc ne olursa olsun aldirmicam bosuna moreli mi bozmak istemiyorum esimde israr etmeyip yaptirmayalim deyince sindi doktorla konusup yaptirmicagimi soylicem ☺
Bence mantıklı olanı bu. İnşallah sağlıklı olacaktır bebeklerimiz. Eşim ısrar etmeseydi ben de annem de gerekli görmedik hiç gitmeyecektik. Ne özürlü denilip de sonradan sağlıklı çıkanlar var ya da tam tersi. En iyisini Allah bilir :)[/QUOTE
Allahin izniyle bizde saglikli bi sekilde kucagima aliriz ☺☺
Merhaba canım. Klomen kullandıktan sonra çoğu doktor yanına çağırıp yeteri büyüklüğe ulaşılmışsa tahmini birkaç gün verir ve bu günler arasında sık ilişkiye girmen gerektiğini söyler. Bazı doktorlar da yine ilaç kullanımı bitikten 2 gün sonra falan çağırır ve yumlar yeterli büyüklükteyse çatlatma iğnesi vurmanı ister 36 saat sonra da ilişkide bulunmanı söyler. En mantıklısı çatlatma iğne kullanılması çünkü yumlar çatlamazsa kist oluşur. Bu benim başıma gelmişti ve tam 5 cm lik kistim oluşmuştu. Doktorunun kesinlikle seni ilaç bitikten iki gün sonra falan yanına çağırıp yumları kontrol etmesi ve ilişki için gün vermesi gerekiyor. Gün vermeyecekse ilaç kullanmanın pek faydası olmaz. Sonuçta çatladığı zamanı kaçırabilirsin. Bence ilaç bitikten 2 gün sonra doktorunun yanına git yine ya da başka doktora git canım. İnşallah bebeğin bu ay seninle olurMerhaba bayanlar fazla uzatmadan anlatayım bende 1 yıldır uğraşıyorum miniğimin gelmesi için ama ne varki bir septum ameliyatı hsg filmi sonrası da artık temiz gelen sonuç sonrası en sonunda doktorum bana klomen 50 mg verdi reglimin 5.günü günde 1 tane olmak şartıyla kullan dedi 5 adet kullanımı ile
Benim sorum ilaç biter bitmez hastalarını ultrasyondan bakmak için çağırırken bana neden söylemedi bunda bir terslikmi var yoksa genelimi öyle oluyor.Cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim cevapladığın için bana gel demedi bugün ilaç almadım dün en sonki idi ama ben her ihtimale karşı yarın sabaha randevu aldım bakalım ne diyecek doktor.Merhaba canım. Klomen kullandıktan sonra çoğu doktor yanına çağırıp yeteri büyüklüğe ulaşılmışsa tahmini birkaç gün verir ve bu günler arasında sık ilişkiye girmen gerektiğini söyler. Bazı doktorlar da yine ilaç kullanımı bitikten 2 gün sonra falan çağırır ve yumlar yeterli büyüklükteyse çatlatma iğnesi vurmanı ister 36 saat sonra da ilişkide bulunmanı söyler. En mantıklısı çatlatma iğne kullanılması çünkü yumlar çatlamazsa kist oluşur. Bu benim başıma gelmişti ve tam 5 cm lik kistim oluşmuştu. Doktorunun kesinlikle seni ilaç bitikten iki gün sonra falan yanına çağırıp yumları kontrol etmesi ve ilişki için gün vermesi gerekiyor. Gün vermeyecekse ilaç kullanmanın pek faydası olmaz. Sonuçta çatladığı zamanı kaçırabilirsin. Bence ilaç bitikten 2 gün sonra doktorunun yanına git yine ya da başka doktora git canım. İnşallah bebeğin bu ay seninle olur
Zaten beni çağırmadığında bir iş vardı bu ayda olmaz ise doktorumu değiştireceğimMerhaba canım. Klomen kullandıktan sonra çoğu doktor yanına çağırıp yeteri büyüklüğe ulaşılmışsa tahmini birkaç gün verir ve bu günler arasında sık ilişkiye girmen gerektiğini söyler. Bazı doktorlar da yine ilaç kullanımı bitikten 2 gün sonra falan çağırır ve yumlar yeterli büyüklükteyse çatlatma iğnesi vurmanı ister 36 saat sonra da ilişkide bulunmanı söyler. En mantıklısı çatlatma iğne kullanılması çünkü yumlar çatlamazsa kist oluşur. Bu benim başıma gelmişti ve tam 5 cm lik kistim oluşmuştu. Doktorunun kesinlikle seni ilaç bitikten iki gün sonra falan yanına çağırıp yumları kontrol etmesi ve ilişki için gün vermesi gerekiyor. Gün vermeyecekse ilaç kullanmanın pek faydası olmaz. Sonuçta çatladığı zamanı kaçırabilirsin. Bence ilaç bitikten 2 gün sonra doktorunun yanına git yine ya da başka doktora git canım. İnşallah bebeğin bu ay seninle olur
Canım ben klomen kullandığım zamanlarda günde ikişer tane alıyordum. Keşke zaman kaybedeceğine direk 2 verseydi sana da. Yumurtlamada ya da çatlamada bir sıkıntı var mıydı senin daha önce ? Bu arada ben de senin bu saydığın süreçlerden geçtim. Klomen, aşılama, en son tüp bebekte tuttu çok şükür. Yıpratıcı bir süreç ama inşallah sonu güzel olur. Hormon ölçümü, sperm testi bunlara da baktırdın mı hiç daha öncePdr_ci Canım bugün doktoruma gittim hem karından hemde alttan muayene etti benim yumurtalıklar gelişmemiş 21.ci günü gidip tekrar kan vericem eğerki reğl olursam ilacı 2 ye çıkaracakmış sonrasında takiben olmaz ise aşılama sonrası tüp bebek dedi yorucu ve zaman alan bir süreç olacak bana
Canım benim bu 2,ci evliliğim daha öncesinde yoktuCanım ben klomen kullandığım zamanlarda günde ikişer tane alıyordum. Keşke zaman kaybedeceğine direk 2 verseydi sana da. Yumurtlamada ya da çatlamada bir sıkıntı var mıydı senin daha önce ? Bu arada ben de senin bu saydığın süreçlerden geçtim. Klomen, aşılama, en son tüp bebekte tuttu çok şükür. Yıpratıcı bir süreç ama inşallah sonu güzel olur. Hormon ölçümü, sperm testi bunlara da baktırdın mı hiç daha önce
Tabi bu döneme gelene kadar zor bir süreçten geçtim ..Bu arada eşimin sperm testi çok iyi değerlere bakılınca çoğul gebelik bile sayılırmış yani ikiz felan ama hamile kalırsam işte nasip kısmetCanım ben klomen kullandığım zamanlarda günde ikişer tane alıyordum. Keşke zaman kaybedeceğine direk 2 verseydi sana da. Yumurtlamada ya da çatlamada bir sıkıntı var mıydı senin daha önce ? Bu arada ben de senin bu saydığın süreçlerden geçtim. Klomen, aşılama, en son tüp bebekte tuttu çok şükür. Yıpratıcı bir süreç ama inşallah sonu güzel olur. Hormon ölçümü, sperm testi bunlara da baktırdın mı hiç daha önce
Ben Gaziantep'te bi tüp bebek merkezinde yaptırmıştım ama şimdi farklı bir doktordan devam ediyorum. O kadar çok doktor değiştirdim ki hiçbiri insanın aklına yatmıyor, içine sinmiyor. Dört dörtlük kafana uyan doktor bulman mümkün değil zaten. Birinin tam yaptığını diğeri eksik yapabiliyor. Amin canım sağol güzel dileklerin için. İnşallah en kısa zamanda sana da nasip edecek rabbimCanım benim bu 2,ci evliliğim daha öncesinde yoktu
Bütün tahliller yapıldı yaşıma göre yumurta rezervimde iyiymiş ama şu varki gelişmiyor yumurtalıklarım keşke dediğin gibi 2 tane olarak verseydi belki 1 tanede gelişir diyerek vermedi ama hata yaptı galiba bu arada sen hangi hastahane hangi doktora gittin.ALLAH sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin bana da ve evlat hasreti çekenlerede nasip etsin
Aa sen Gaziantep demi yaşıyorsun neresinde bende Gaziantep de doğdum büyüdüm Şuan Ankaradayım ama çocukluğum hep orda idiBen Gaziantep'te bi tüp bebek merkezinde yaptırmıştım ama şimdi farklı bir doktordan devam ediyorum. O kadar çok doktor değiştirdim ki hiçbiri insanın aklına yatmıyor, içine sinmiyor. Dört dörtlük kafana uyan doktor bulman mümkün değil zaten. Birinin tam yaptığını diğeri eksik yapabiliyor. Amin canım sağol güzel dileklerin için. İnşallah en kısa zamanda sana da nasip edecek rabbim
Karataş tayım canım. Hemşeriymişiz o zaman :) doğrudur, bi de odak noktamız haline geliyor bizde olmayan şey. Algıda seçicilik oluyor , her yerde hamile ve bebek görüyoruz o yüzden.Aa sen Gaziantep demi yaşıyorsun neresinde bende Gaziantep de doğdum büyüdüm Şuan Ankaradayım ama çocukluğum hep orda idi
İnşallah sanki herkes herşey sözleşmiş çocuk resimleri videoları atıyorlar sosyal medyaya buda insan ister istemez üzülüyor
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım bizler içinKarataş tayım canım. Hemşeriymişiz o zaman :) doğrudur, bi de odak noktamız haline geliyor bizde olmayan şey. Algıda seçicilik oluyor , her yerde hamile ve bebek görüyoruz o yüzden.
Yumurtalar çatlamaya başlamış olabilir canım. Bende olmazdı diye hatırlıyorum. Bel ağrısı olmazdı ama onu net hatırlıyorum. Muhtemelen senin yumlar çatlamaya başladı. Klomen kullanımın bitti miAnladım canım hayırlısı olsun bakalım bizler için
Bu arada bu klomeni kullandıktan sonra bel ağrısı kasık ağrısı ( sanki regli gibi ) varmıydı ? Eğerki oldu ise ne kadar sürdü olmadıysa bendeki bu agrı nedir anlamadım !!
Evet canım ilacıma ayın 9 da başladım 13 de bitti ve bittikten sonraki ilk gün başladı ağrılarım ama ayın 14.günü gece sabaha kadar karnımda sanki bir balon şişiyor gibi his vardı tekrar sabah 15 mart da doktoruma gittim henüz bir şey yok dedi eğerki tekrar regl olursam dozu arttıracak inşallah gerek kalmaz...!Yumurtalar çatlamaya başlamış olabilir canım. Bende olmazdı diye hatırlıyorum. Bel ağrısı olmazdı ama onu net hatırlıyorum. Muhtemelen senin yumlar çatlamaya başladı. Klomen kullanımın bitti mi
Klomenin yan etkileri var, ondandır. İnşallah gerek kalmaz ikinci kullanıma hiçEvet canım ilacıma ayın 9 da başladım 13 de bitti ve bittikten sonraki ilk gün başladı ağrılarım ama ayın 14.günü gece sabaha kadar karnımda sanki bir balon şişiyor gibi his vardı tekrar sabah 15 mart da doktoruma gittim henüz bir şey yok dedi eğerki tekrar regl olursam dozu arttıracak inşallah gerek kalmaz...!
Bu klomen bana aşırı asabiyet çok çabuk sinirlilik verip bir anda ortada bir şey yokken ağlama krizi geliyor ya yan etkisi yarattı yada başka birşey
Umarım temiz çıkmıştırRahim filmi ben çekildim.
Eğer aletleri son teknoloji ise, kesinlikle anestezi yaptırmayın.
Ben hissetmedim nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?