Kese varsa kandada mutlaka pozitif cikardi. Hakkinizda hayirlisi olsun. Isterseniz baska doktora gidip sorun tekrar. Muayene olun.Bende ayni seyleri yasadim klomen verdi doktor adetin 5 gunden sonra 5 gun gunde bi defa kullanmam gerektigini soyledi sonra yumurtan 20 olmustu igne vurmadi kendi catlar dedi sonrasinda gun asiri iliski dedi ve iki hafta sonra cagirdi beni bugun gittim kan testinde negatif cikti ulturosonfa bakti kese var dedi bu ne demek ben hic anlamadim gebelik olmadan da kese oluyomu yoksa gebelik var mi test icin erken degil mi
Kese çok daha sonra oluşur hemen oluşmaz ki ben hamile olduğumu ogrendikten 3 hafta sonra kese oluştu evde test yaptım mı peki idrarda ne ciktiKanda negatif cikti ama kese var dedi benimde cok kafam karisti
Canım benim bi arkadaşın da bi müddet kanında çıkmadı değer ama kız hamileydi keseyi de görmüştü doktor. Tabi sonra düşükle sonuçlandı. Kamda belli bir süre sonda çıktığı da nadir de olsa oluyor yani. Umarım onun kese diye gördüğü şey kist değildir. Çünkü sana çat iğnesi yapmamış ve eğer yumurtan çatlamadıysa bir kiste dönüşmüştür. Kisti kese sanan doktorlar da olabiliyor. Sen en iyisi başka bir doktora daha görün. Adetin geçmeden kese görünme ihtimali bana mantıklı gelmedi.Evde yapmak icin adetimin gecmesini bekliyorum haftayada doktora gidicem artik kese olusmus dedi bilmiyorim yine cagirdi oraya gidicem ama icinde bebek yokmus valla benimde kafam cok karisti
Canım benim bi arkadaşın da bi müddet kanında çıkmadı değer ama kız hamileydi keseyi de görmüştü doktor. Tabi sonra düşükle sonuçlandı. Kamda belli bir süre sonda çıktığı da nadir de olsa oluyor yani. Umarım onun kese diye gördüğü şey kist değildir. Çünkü sana çat iğnesi yapmamış ve eğer yumurtan çatlamadıysa bir kiste dönüşmüştür. Kisti kese sanan doktorlar da olabiliyor. Sen en iyisi başka bir doktora daha görün. Adetin geçmeden kese görünme ihtimali bana mantıklı gelmedi.
Doktorun kese olarak gördüğü şey neymiş acaba? Ben olsam doktoru bi güzel haşlardım galiba, nasıl bilmez kese olup olmadığını? Canım sende ya da eşinde bir sorun var mı görünen? Kaç yıldır istiyorsunuz bebekMalesef ki hamilelik cikmadi adet oldum kese falan yok mus yani yine klomene basliyorum insallah bu ay bebisimiz olur allah isteyen herkeze nasip etsin
Doktorun kese olarak gördüğü şey neymiş acaba? Ben olsam doktoru bi güzel haşlardım galiba, nasıl bilmez kese olup olmadığını? Canım sende ya da eşinde bir sorun var mı görünen? Kaç yıldır istiyorsunuz bebek
Daha çok erken canım olması için. Doktorlar 1 sene bekliyorlar normalde tedaviye başlamadan önce. Sen stres yapmaya erken başlamışsın :) yumurta tembelliği var diye galiba klomen kullandırmış hemen. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsın canım. Ben yaklaşık 2 sene istedim bir düşük oldu sonra olmadı. Tüp bebek yaptık şükür var şimdi. Demem o ki bu süreç öyle hemen gelmiyor herkesinki gibi. Rabbim bazen bununla sınıyor bizi. Sen gönlğnü rahat tut. Stres yapacak hiç bir durumun yok inşallah :)Biz 3 ay istedik olmadi bende sabredemeden doktora gittim polistik over varmis adetim de duzensiz cok yani yumurta tembelligi var dedi bi ay klomen kullandim ama igne vurmadi bakalim bu ay yine baslatti bu gittigimde kese yok dedi hamile degilsin yine klomene devam et dedi bende yine iciyorum yok ikimizdede bi sorin yok bende yumurtlama tembelligi var sadece normalde 1 sene beklemem lazim di ama dayanamadim bakalim insaalh bu tedaviyle olur bebisimiz yakin zamanda
Daha çok erken canım olması için. Doktorlar 1 sene bekliyorlar normalde tedaviye başlamadan önce. Sen stres yapmaya erken başlamışsın :) yumurta tembelliği var diye galiba klomen kullandırmış hemen. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsın canım. Ben yaklaşık 2 sene istedim bir düşük oldu sonra olmadı. Tüp bebek yaptık şükür var şimdi. Demem o ki bu süreç öyle hemen gelmiyor herkesinki gibi. Rabbim bazen bununla sınıyor bizi. Sen gönlğnü rahat tut. Stres yapacak hiç bir durumun yok inşallah :)
Daha çok erken canım olması için. Doktorlar 1 sene bekliyorlar normalde tedaviye başlamadan önce. Sen stres yapmaya erken başlamışsın :) yumurta tembelliği var diye galiba klomen kullandırmış hemen. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsın canım. Ben yaklaşık 2 sene istedim bir düşük oldu sonra olmadı. Tüp bebek yaptık şükür var şimdi. Demem o ki bu süreç öyle hemen gelmiyor herkesinki gibi. Rabbim bazen bununla sınıyor bizi. Sen gönlğnü rahat tut. Stres yapacak hiç bir durumun yok inşallah :)
Ederim tabi canım her isteyen müslümana dua etmeye çalışıyorum. Birbirimizin halinden birbirimiz anlarız zaten. :) inşallah tez vakitte senin de hamilelik haberlerini alırızBiliyorum baya erken ama siz bana yine dua edin olur mu ☺☺
Ederim tabi canım her isteyen müslümana dua etmeye çalışıyorum. Birbirimizin halinden birbirimiz anlarız zaten. :) inşallah tez vakitte senin de hamilelik haberlerini alırız
Güzel haberlerini bekliyoruz o haldeInsallah allah isteyen herkeze nasip etsin insallah
O haberi aldim gibi haber veriricem ☺☺☺
Güzel haberlerini bekliyoruz o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?