KLOMEN??

Merhaba yazinizin üstünden bir-kac ay geçmiş ama doktorunuz klomenin yanında hangi iğneyi verdi
Evet ben iki ay klomen + pregny kullandim malesef olmadi snr iki defada asilama yapildi onda gonal f + ovitrelle kullandim onda negatif suanda dinlendiriyorum vucudumu ins sizde pozitif olur

Evet ben iki ay klomen + pregny kullandim malesef olmadi snr iki defada asilama yapildi onda gonal f + ovitrelle kullandim onda negatif suanda dinlendiriyorum vucudumu ins sizde pozitif olur
Sizde ne sorun var bende bi defa sadece klomen progestan kullandım olmadı bir dahada girmedim Dr. Daha

Sizde ne sorun var bende bi defa sadece klomen progestan kullandım olmadı bir dahada girmedim Dr. Daha
Benim esimin morfoloji problemi var aslinda kadin dogumculara gore bu onemli bisey deil olur diyo ama uroloji dr ise olmaz ilac tedavisi olmasi lazim diyor cok ilac kullandi ama yukselmiyo suanda olcum yapilmadi ama ins duzelir ve gebelik olur biran evvel ins rabbim herkese versin bizlere de versin ins

Kızlar ben daha önce klomen kullandım. Dr vermişti yumurtam catladi ama gebelik oluşmadı. Pko var bende. Ben suan adetim. Acaba diyorum besinci gunu kendim alip tekrar mi kullansam bi umutm dr vermeden kendi kullanıp gebe kalam varmi yada kist falan oluşturur mu ? Ben sadeve bir kere yumurta takibine gitmistim. Ondada catlar bugun yarin demisti yani yumurtam buyuyor ilaçla

sakın öle bşy yapma doktor kontrolunde yap . 3 aydan fazla kullanılmaması gerekır

Klomen rahim ağzı kanserine sebep oluyor bu yüzden doktor kontrolünde dahi 3 kere ile sınırlı.

Kizlar adetin ucuncu gunu yapilan hormon testlerim. Sizce nasıllar anlayan varmi

Eklentiler

• IMG_20170908_144542.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 37
Çok teşekkür ediyorum

Bana da doktorum ilk aşamada klomen ayrıca gonal f 75 verdi adetinin 3. Ve sonraki 9. Günü vurun dedi

Bana da doktorum ilk aşamada klomen ayrıca gonal f 75 verdi adetinin 3. Ve sonraki 9. Günü vurun dedi
Ben asilamada gonal f 50 kullanmistim evet ucuncu gunu ya da ikinci gunu baslatiyolar genelde bende sikinti cikmamisti ama dedigim gibi esimin morfoloji sorununundan dolayi malesef pozitifi goremedik ins sen gorur ve bizlere umut olursun

Ben asilamada gonal f 50 kullanmistim evet ucuncu gunu ya da ikinci gunu baslatiyolar genelde bende sikinti cikmamisti ama dedigim gibi esimin morfoloji sorununundan dolayi malesef pozitifi goremedik ins sen gorur ve bizlere umut olursun
Inşallah hepimiz bir an önce olumlu bir sonuç alırız çok teşekkür ediyorum

arkadaşlar elinde klomen benzeri serophene 50 mg tablet olan, bir şekilde ilaca ulaşabilen (eczaneden) olursa ilacı arıyorum

Kızlar Merhaba,
Aranıza bugün katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktı doktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.

Kizlar gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Gunu dr a gitmiştim. Yumurtan yok hic olmamış dedi. Bir daha da cagirmadi. Ama dun takvime göre adet olmam gerekiyordu. Olmadim henuz. Sizce gebelik olma ihtimali olabilir mi bu durumdada ? Napmaliyim sizce erken yumurtlama olmus olabilir mi? Birde surekli olmasada sol tarafimda kasigima ve belime vuran tuhaf bisey var. Goz seyirmesi gibi sanki damar pıt pıt atiyor gibi

Bende ayni seyleri yasadim klomen verdi doktor adetin 5 gunden sonra 5 gun gunde bi defa kullanmam gerektigini soyledi sonra yumurtan 20 olmustu igne vurmadi kendi catlar dedi sonrasinda gun asiri iliski dedi ve iki hafta sonra cagirdi beni bugun gittim kan testinde negatif cikti ulturosonfa bakti kese var dedi bu ne demek ben hic anlamadim gebelik olmadan da kese oluyomu yoksa gebelik var mi test icin erken degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…