Evet ben iki ay klomen + pregny kullandim malesef olmadi snr iki defada asilama yapildi onda gonal f + ovitrelle kullandim onda negatif suanda dinlendiriyorum vucudumu ins sizde pozitif olurMerhaba yazinizin üstünden bir-kac ay geçmiş ama doktorunuz klomenin yanında hangi iğneyi verdi
Sizde ne sorun var bende bi defa sadece klomen progestan kullandım olmadı bir dahada girmedim Dr. DahaEvet ben iki ay klomen + pregny kullandim malesef olmadi snr iki defada asilama yapildi onda gonal f + ovitrelle kullandim onda negatif suanda dinlendiriyorum vucudumu ins sizde pozitif olur
Benim esimin morfoloji problemi var aslinda kadin dogumculara gore bu onemli bisey deil olur diyo ama uroloji dr ise olmaz ilac tedavisi olmasi lazim diyor cok ilac kullandi ama yukselmiyo suanda olcum yapilmadi ama ins duzelir ve gebelik olur biran evvel ins rabbim herkese versin bizlere de versin insSizde ne sorun var bende bi defa sadece klomen progestan kullandım olmadı bir dahada girmedim Dr. Daha
sakın öle bşy yapma doktor kontrolunde yap . 3 aydan fazla kullanılmaması gerekırKızlar ben daha önce klomen kullandım. Dr vermişti yumurtam catladi ama gebelik oluşmadı. Pko var bende. Ben suan adetim. Acaba diyorum besinci gunu kendim alip tekrar mi kullansambi umutm dr vermeden kendi kullanıp gebe kalam varmi yada kist falan oluşturur mu ? Ben sadeve bir kere yumurta takibine gitmistim. Ondada catlar bugun yarin demisti yani yumurtam buyuyor ilaçla
Klomen rahim ağzı kanserine sebep oluyor bu yüzden doktor kontrolünde dahi 3 kere ile sınırlı.Kızlar ben daha önce klomen kullandım. Dr vermişti yumurtam catladi ama gebelik oluşmadı. Pko var bende. Ben suan adetim. Acaba diyorum besinci gunu kendim alip tekrar mi kullansambi umutm dr vermeden kendi kullanıp gebe kalam varmi yada kist falan oluşturur mu ? Ben sadeve bir kere yumurta takibine gitmistim. Ondada catlar bugun yarin demisti yani yumurtam buyuyor ilaçla
Klomen rahim ağzı kanserine sebep oluyor bu yüzden doktor kontrolünde dahi 3 kere ile sınırlı.
Evet sınırlı işte yoksa herkes her ay kullansınAaa bilmiyordum bunu. Bana doktorum altı ay kullanabilirsin ancak demişti
Prolaktin yüksek 10 seviyesinde olmalıydı ama ilacı varKizlar adetin ucuncu gunu yapilan hormon testlerim. Sizce nasıllar anlayan varmi
Çok teşekkür ediyorumCanim klomeni kullanip bitince yumurta takibi yapiyor doktor yumurtan eger 18 mm ve 20 mm araligina geldigi zaman ovitrelle veta pregny olan catlatma ignesini yapiyor iliski gunleri veriyor ve igneden 14 gun sonra test yapiyorsun tedavi bu sekilde oluyor umarim yardimci olabilmisimdir
Bana da doktorum ilk aşamada klomen ayrıca gonal f 75 verdi adetinin 3. Ve sonraki 9. Günü vurun dediEvet ben iki ay klomen + pregny kullandim malesef olmadi snr iki defada asilama yapildi onda gonal f + ovitrelle kullandim onda negatif suanda dinlendiriyorum vucudumu ins sizde pozitif olur
Ben asilamada gonal f 50 kullanmistim evet ucuncu gunu ya da ikinci gunu baslatiyolar genelde bende sikinti cikmamisti ama dedigim gibi esimin morfoloji sorununundan dolayi malesef pozitifi goremedik ins sen gorur ve bizlere umut olursunBana da doktorum ilk aşamada klomen ayrıca gonal f 75 verdi adetinin 3. Ve sonraki 9. Günü vurun dedi
Inşallah hepimiz bir an önce olumlu bir sonuç alırız çok teşekkür ediyorumBen asilamada gonal f 50 kullanmistim evet ucuncu gunu ya da ikinci gunu baslatiyolar genelde bende sikinti cikmamisti ama dedigim gibi esimin morfoloji sorununundan dolayi malesef pozitifi goremedik ins sen gorur ve bizlere umut olursun
Once klomen kullaniyorsun. Bu yumurtani olusturuyor. Dr ultrasonla bakiyor. Yumurtan olusmus ve kendisi catlicak halde ise sana iliski zamanini soyluyor. Yok eger yumurta olustu ama kendisi catlamicak gibi gorunuyorsa igne yaziyor ve yaptirman gereken saati sana soyluyor. Ve igneden kac saat sonra iliskiye girmen gerektigini de soyluyor. Benim icin boyle olmustu. Ins. Yardimci olabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?