KLOMEN??

Okuduğum kadarıyla genelde klomeni ikinci defa kullandıktan sonra hamile kalmışsınız bayanlar. Benimde bu ay ikinci inş. Bende o güzel haberi alırım. Umutlanmak istemiyorum ama okuduklarımdan sonra ne yalan söyliyim azda olsa umutlandım

İlkinde istenilen büyüklüğe gelmedi yumurtalar progestan verdi adet olcan dedi Dr ikincide büyüdü ignede verdi ama düşük yaptım. Senİnşallah bitimi ilaç

İlkinde istenilen büyüklüğe gelmedi yumurtalar progestan verdi adet olcan dedi Dr ikincide büyüdü ignede verdi ama düşük yaptım. Senİnşallah bitimi ilaç
Benim herşey normal olmasına rağmen olmadı geçen ay. Bu ay ilaç bitti dün çatlatma iğnesi yaptırdım. Bakalım bu ay sonuç ne olacak

Benim herşey normal olmasına rağmen olmadı geçen ay. Bu ay ilaç bitti dün çatlatma iğnesi yaptırdım. Bakalım bu ay sonuç ne olacak
İnşallah hamile kalırız . Şu günler hızlı geçse hergün gün sayıyorum . Bende bugün 4. Gun oldu catlatma ignesi vurulali

Klomen bende ilk kez kullanıyorum cuma günü bitiyor pazartesi randevu aldım gitcm cok heyecanlıym umut ediyorum olsun diye doktora dedim aslında ben evlendigm 6.5 ay oldu ama hani devlet de 1 sene olmadan umursamıyor özel de oyle değil o yüzden otele gidiyorum bende doktora dedim pco engel değilmiş dedim oluyormş dedim cogu kişinin dedim senin de olacak dedi umut doldum ozellikle bı ilaçla kalanlarla cunku adet düzensizliği yokken bende 3 ay once regl olmadım diye gittim hani acaba bebek mi var diye ama pco varmış yeni öğrendim direkt tedaviye başladım kilo verdim 4-5 kilo verdim şimdi klomen benim de cok umudm ama tabi ki herşey Rabbimn elinde o ol der ve olur ki Rabbim niye bize vermesin istersek verr cunku bebek evin huzuru bereketini benim yaşım 22 ama eşim 27 yaşında o yüzden istedik sonuc da ilk olacak ve istiyoruz tabiki 2_3 tane cocuk olsun diye herkes gibi ben en iyisini yaptıgmi düşünüyorum erken de değil o kdar cocuk olsun doğsun derkeb zaten hayat su gibi geçiyor cocuksuz bi aile zor oluyor gercekten eve neşe cunku aynı evin içinde yapacağın şeyler kısıtlı ama cocuk olsa onunla her saniye her an değişik duygularda olacaksın ilgini vereceksn ben evliliği güçlendirdgne de inanıyorum doğrusu :)

Dr yumurta takibi yapar. Ilk te inşallah tutar

İlaç bitince ağrı oluyor mu devamında kızlar bugün 4. Günü yarın bitiyor ama bugün sol kasıgım kendini aştı ağrıyor baya

İlaç bitince ağrı oluyor mu devamında kızlar bugün 4. Günü yarın bitiyor ama bugün sol kasıgım kendini aştı ağrıyor baya
Benim de dün bitti ama öyle aman aman bir kasık ağrım yok şuan bilmiyorum belki de yumurtalar büyümedi benim

Benim de dün bitti ama öyle aman aman bir kasık ağrım yok şuan bilmiyorum belki de yumurtalar büyümedi benim
İki gündür ara ara vardı da yarım saattir bi bastırıyor zor yürüdüm şimdi biraz dindi biraz da göğüslerime ağrılar vuruyor damarlarım cıktı resmen sizinde oyle oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…