- 13 Ocak 2020
- 46.257
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.213
- 598
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.361
Hadi hayır haberlerini bekliyoruz. İnsallah.Sabah vereceğim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayır haberlerini bekliyoruz. İnsallah.Sabah vereceğim canım
İnşallah canım benimHadi hayır haberlerini bekliyoruz. İnsallah.![]()
İnşallah güzellik inşallahBitanemm yabende sizlere dua edeceğim darısı size inşAllah inanıyorum yakında gelecek güzel haberler
![]()
Ay kuzum dur yarın kan testiyle netleşsin heycan yaptım❤
Allah kabul etsin inşallah canımCanım inanamıyorum ki hala kan testiyle görmeden inanamıcam sanırımama merak etmeyin haftaya umreye gidiyorum size çok çok güzel dualar edicem söz ❤❤❤
Vardır illaki canım bak bu topik uğurlu dedik dedim serom da gelsin besmele ile başladık kuzuGeldim yavrum geldimtanıdıklar var gibi burda
![]()
İnşallah canım benimAllah kabul etsin inşallah canım♥ ya net çıkmış çizgi
kanda da çıkacak bak gör bitanem
![]()
Benim bi topiğim daha var ama ikincisinden zarar olmazVardır illaki canım bak bu topik uğurlu dedik dedim serom da gelsin besmele ile başladık kuzu![]()
Tedavileri ve süreçleri paylaşıp birbirimize destek oluyoruz canımmBenim bi topiğim daha var ama ikincisinden zarar olmazne yapıyoruz bat falan mı sayıyoruz
![]()
Anladım bebişimTedavileri ve süreçleri paylaşıp birbirimize destek oluyoruz canımm
İş yoğunluğundan hamişlik farkını aksama kadar anlayamıyomArslan5858 tebrik ederim canım♥
@Dasmeer inşallah tutar da gerek kalmaz bitanem
@MelodiminEsi canım inşallah bu kez tutar bebiş
Optimussprime @xy35
merve kızlar sizler ne durumdasınız?
veeee hamişlerimizz
Bifincankahve
Rabbi Hebli Mines Salihin
Arslan5858
@Aaaa Ben
![]()
Hadi hayırlısı olsun canımBifincankahve kızz kaç çıktı değerin buraya da yazsana aratmadan
Kar perisi ben yarını bekliyorum canım kontrol var yarın
![]()
İnşallah canım senin de 13. Gün testin böyle miydi
Bifincankahve kızz kaç çıktı değerin buraya da yazsana aratmadan
Kar perisi ben yarını bekliyorum canım kontrol var yarın
![]()
Cok heyecanlı insallah güzel haberlerini alırız
Bifincankahve çok mutlu oldum sonuçlara
@Dasmeer ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Anestezili isticem eğer olmazsa ama inşallah gerek kalmaz.
@MelodiminEsi sende durum ne canım seni goremedim ben bir kac gundur?
Bana gelince klomen dün bitti cuma doktora gidicem bakalım bu ay ümidim çok daha fazla.![]()
Oooo çok güzel 2 katını bile geçmiş için rahatlamıştır herhalde artık200 çıktı canımmm![]()
Oooo çok güzel 2 katını bile geçmiş için rahatlamıştır herhalde artıkdaha takip ettirecek misin ?
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinEvet içim rahatladı Allaha şükürdaha sanmıyorum zaten annemlerin yanına geldim gidemem burda hayırlısı arrik Rabbime bıraktım umarım herşey yolunda gider.