- 30 Aralık 2019
- 1.392
- 1.322
- 53
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.621
Ben de ilk klomenime başladim 23 ocakta bat 19 şubat 4 yumurtam olusmustu merakla bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo çoğul gebelik ihtimalin bile yüksekBen de ilk klomenime başladim 23 ocakta bat 19 şubat 4 yumurtam olusmustu merakla bekliyorum![]()
Oo çoğul gebelik ihtimalin bile yüksekinsallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Bekliyoruz hep beraber.
![]()
Çok güzel yaa inşallah olurEvet doktorum da aynı şeyi soyledi ben de ikizleri çok severim![]()
Aminn kuzu gebe misinİnşallah isteyen herkese Allahım versin![]()
Aminn kuzu gebe misin![]()
E hadi inşallah tutmuştur kuzuYok canım bat 19 şubat daha sabırsızlıkla bekliyorum![]()
E hadi inşallah tutmuştur kuzu![]()
Burayı takip ediyorum ozaman artık teşekkür ediyorum canım
Aminn canımBurayı takip ediyorum ozaman artık teşekkür ediyorum canıminsallah hepimizinki tutar insallah
![]()
4 şubatta vuruldum çatlatma iğnemi canımAminn canım ♥ kaç gün var senin bata
Optimussprime
Dasmeer
merve
Bifincankahve
Minicikpandam U Uyelerdenbiri ve etiketleyemediğim diğer canlar ben ve eşim bi süre bebiş konusuna ara verdik ama sizi sürekli takipte olucam inşallah bu ay hepinizden çok çok güzel haberler alırım
![]()
Kuzu tedavi almayacağım yani olması biraz zor nasip diyelim, ama sizlerden istiyorum o güzel haberleriHayırlısı olsun inşallah canım bizde senden güzel haberler alırız inşallah![]()
Optimussprime
Dasmeer
merve
Bifincankahve
Minicikpandam U Uyelerdenbiri ve etiketleyemediğim diğer canlar ben ve eşim bi süre bebiş konusuna ara verdik ama sizi sürekli takipte olucam inşallah bu ay hepinizden çok çok güzel haberler alırım
![]()