MEB canım bende yarın başlıyorum klomene 2. Demem ilkinde olmarı inşallah 2.sinre olur beraber bekleyelim inşallah ikimizde bebişimize kavuşuruzKızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
İnşallah işe yararBen 4. Gunumdeyim klomeni ilk kez kullandim 2. Deneme
Insalahhhhİnşallah işe yarar
Guzel haberlerini bekliyoruzBenimde ilk kullanımım çatlatma iğnesi vuruldum nasip bakalım❤
güzel haberler alırız inşallah canımMEB canım bende yarın başlıyorum klomene 2. Demem ilkinde olmarı inşallah 2.sinre olur beraber bekleyelim inşallah ikimizde bebişimize kavuşuruz
İğne acıtıyo mu nasıl bişey ben ondan biraz korkuyorum ilk defa deniycemdeBenimde ilk kullanımım çatlatma iğnesi vuruldum nasip bakalım❤
Gobekten hic acitmiyor kucuk zaten kendinde yapabiliyorsunİğne acıtıyo mu nasıl bişey ben ondan biraz korkuyorum ilk defa deniycemde
Evet oyle canim gittin mi doktora ne dediKlomen bittikten sonra başlıyoruz galiba ona da bugün doktora gidicem gerçi bakalım söyler heralde
Iyi canım ayni ilaclarimiz insallah sifa olur mutlu biter aşılamamızEvet gittim adetin 5. Günü başlıycam ayın 18inde gel yumurta büyüklüğünü kontrol edelğm dedi istediği büyüklük oluşmazsa 2. 2. Kutuya başlarız dedi sonra iğne işteaynı sırada inofolik kullanmaya devam ediyorum
Insallah ben pazartesi gidecegim buyuklugune gore igne verecek insallah haftaici olurum herhalde asilamayi bugunler oyle zor geciyor ki bi an once olup bitse keske.İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorumsen ne zaman iğneye geçiypsun
InsallahhGüzel olcak güzel ümitliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?