Farketmiyomus canim seninde hayirli olsun mutlu haberini beklicezzHepimize hayırlı olsun inşallah sonuca ulaşırız ❤ Bende kullandım yumurtam oluştu 16 mm bugün çatlatma iğnesi oldum ama koldan yaptılar bana acaba farkeder mi
Farketmiyomus canim seninde hayirli olsun mutlu haberini beklicezz
Güzel haberlerini bekliyoruz canıııımHepimize hayırlı olsun inşallah sonuca ulaşırız ❤ Bende kullandım yumurtam oluştu 16 mm bugün çatlatma iğnesi oldum ama koldan yaptılar bana acaba farkeder mi
Doktor bana 17mm de catlatcaz dedi daha once 19 mm de catlatmistiNe kadar büyüklük olması gerekiyo iğne için
Ilaclari duzenli ic ulasir canm bol su ic birdeUmarım benimde istenilen büyüklüğe ulaşır
Bana hic bise demedi vala duzenli hergub ic deduKızlar doktoruz klomen kullanırken şuna buna dikkat edin dedimi size
Doktorum bana dediki ağrı kesici dahi içme hiç bir ilaç ek içme dedi bol su içmemi söyledi kafeini fazla tüketme dedi sizlerde dikkat edinBana hic bise demedi vala duzenli hergub ic dedu
Bana bu konuda bişey demedi hiçİlaç kullanırken 5 gün ilişki önermiyorum dedi sadece
Offf kahvesiz asla duramam en az 3 4 tane içiyorum napalım azaltcaz artık bebek içinDoktorum bana dediki ağrı kesici dahi içme hiç bir ilaç ek içme dedi bol su içmemi söyledi kafeini fazla tüketme dedi sizlerde dikkat edin
Azalt canım günde 1 tane hem bçnormaldede sakıncalı kolesterol yapıyor şöyle de yapabilirsin kahvesini 2 kaşık atıuorsan 1 kaşıga düşürüp günlük 2 bardağa çıkarabilirsnOfff kahvesiz asla duramam en az 3 4 tane içiyorum napalım azaltcaz artık bebek için
Yaa ederiz tabikiDoktorum bana dediki ağrı kesici dahi içme hiç bir ilaç ek içme dedi bol su içmemi söyledi kafeini fazla tüketme dedi sizlerde dikkat edin
Her şey bebişlermiz için aklına gelirse zaten canında çekmezAy evet öyle yapıp kendimi kandırabilirim
etkiliyormuş canım ama şöyle de yazıyor Kadınlar için normal LH değeri; foliküler fazda 1-18, siklüs ortasında 20-80 ve luteal fazda da 0,5-18 IU/L aralıklarında normal kabul edilmektedir.Bide benim lh değerim çok yüksek 22 çıktı ilaç kullandım bu ay böyle bi deneyelim klomeni dedi doktor acaba çok etkiler mi yumurtlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?