Novaa Popüler Üye Pro Üye 10 Ağustos 2020 1.038 11.049 208 30 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.561 Bu Son Olsun .!.: Kızlar 1 nisanda dogum yaptım bebegimin gelişimi 3 hafta geriydi mecburi dogum yaptım normal dogum yaptım bebegim de bende çok iyiyiz Genişletmek için tıkla... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım
Bu Son Olsun .!.: Kızlar 1 nisanda dogum yaptım bebegimin gelişimi 3 hafta geriydi mecburi dogum yaptım normal dogum yaptım bebegim de bende çok iyiyiz Genişletmek için tıkla... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım
masalkzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 3.243 3.401 83 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.562 Bu Son Olsun .!.: Kızlar 1 nisanda dogum yaptım bebegimin gelişimi 3 hafta geriydi mecburi dogum yaptım normal dogum yaptım bebegim de bende çok iyiyiz Genişletmek için tıkla... Canım hayırlı olsun Saglıkla kucagına almıssın cok sevindim. Tam kacıncı haftanda doğum yaptın?
Bu Son Olsun .!.: Kızlar 1 nisanda dogum yaptım bebegimin gelişimi 3 hafta geriydi mecburi dogum yaptım normal dogum yaptım bebegim de bende çok iyiyiz Genişletmek için tıkla... Canım hayırlı olsun Saglıkla kucagına almıssın cok sevindim. Tam kacıncı haftanda doğum yaptın?
s_gofret Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 3.482 En iyi cevaplar 1 4.796 133 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.563 Bu Son Olsun .!.: Kızlar 1 nisanda dogum yaptım bebegimin gelişimi 3 hafta geriydi mecburi dogum yaptım normal dogum yaptım bebegim de bende çok iyiyiz Genişletmek için tıkla... Allah bağışlasın
Bu Son Olsun .!.: Kızlar 1 nisanda dogum yaptım bebegimin gelişimi 3 hafta geriydi mecburi dogum yaptım normal dogum yaptım bebegim de bende çok iyiyiz Genişletmek için tıkla... Allah bağışlasın
Bu Son Olsun Kız çocuklarını dokunmadan sev Kayıtlı Üye 2 Eylül 2015 2.139 1.245 133 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.564 masalkzz .!.: Canım hayırlı olsun Saglıkla kucagına almıssın cok sevindim. Tam kacıncı haftanda doğum yaptın? Genişletmek için tıkla... Normalinde 38. Haftadaydım ben ama muayenede 3 hafta gelişim geriligi göküyordu 34. Hafta dogmuş oldu
masalkzz .!.: Canım hayırlı olsun Saglıkla kucagına almıssın cok sevindim. Tam kacıncı haftanda doğum yaptın? Genişletmek için tıkla... Normalinde 38. Haftadaydım ben ama muayenede 3 hafta gelişim geriligi göküyordu 34. Hafta dogmuş oldu
masalkzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 3.243 3.401 83 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.565 Bu Son Olsun .!.: Normalinde 38. Haftadaydım ben ama muayenede 3 hafta gelişim geriligi göküyordu 34. Hafta dogmuş oldu Genişletmek için tıkla... Anladım canım gözün aydın tekrardan
Bu Son Olsun .!.: Normalinde 38. Haftadaydım ben ama muayenede 3 hafta gelişim geriligi göküyordu 34. Hafta dogmuş oldu Genişletmek için tıkla... Anladım canım gözün aydın tekrardan
Z ZeynepYldr Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 545 477 103 30 12 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.566 Bu Son Olsun .!.: Kızlar 1 nisanda dogum yaptım bebegimin gelişimi 3 hafta geriydi mecburi dogum yaptım normal dogum yaptım bebegim de bende çok iyiyiz Genişletmek için tıkla... Canım yeni gördümm. Sağlıklı olmanıza sevindim Allah bağışlasın inşallah
Bu Son Olsun .!.: Kızlar 1 nisanda dogum yaptım bebegimin gelişimi 3 hafta geriydi mecburi dogum yaptım normal dogum yaptım bebegim de bende çok iyiyiz Genişletmek için tıkla... Canım yeni gördümm. Sağlıklı olmanıza sevindim Allah bağışlasın inşallah
Bu Son Olsun Kız çocuklarını dokunmadan sev Kayıtlı Üye 2 Eylül 2015 2.139 1.245 133 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.567 ZeynepYldr .!.: Canım yeni gördümm. Sağlıklı olmanıza sevindim Allah bağışlasın inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım darısı başına sende saf saglım saglıklı hayırlı bi şekilde bebişini kucaklarsın inşallah seninde bitti gibi bişey artık
ZeynepYldr .!.: Canım yeni gördümm. Sağlıklı olmanıza sevindim Allah bağışlasın inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım darısı başına sende saf saglım saglıklı hayırlı bi şekilde bebişini kucaklarsın inşallah seninde bitti gibi bişey artık
sutlaacc Minik mucizelerim 💙💜 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2020 4.251 5.064 108 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.568 Bu Son Olsun .!.: Teşekkürler canım darısı başına sende saf saglım saglıklı hayırlı bi şekilde bebişini kucaklarsın inşallah seninde bitti gibi bişey artık Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Klomen ile mi hamile kalmıştınız 4. Kullanışım var mı bu grupta 3-4 defa kullanan acaba
Bu Son Olsun .!.: Teşekkürler canım darısı başına sende saf saglım saglıklı hayırlı bi şekilde bebişini kucaklarsın inşallah seninde bitti gibi bişey artık Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Klomen ile mi hamile kalmıştınız 4. Kullanışım var mı bu grupta 3-4 defa kullanan acaba
Bu Son Olsun Kız çocuklarını dokunmadan sev Kayıtlı Üye 2 Eylül 2015 2.139 1.245 133 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sugar11 #3.569 sutlaacc .!.: Hayırlı olsun Klomen ile mi hamile kalmıştınız 4. Kullanışım var mı bu grupta 3-4 defa kullanan acaba Genişletmek için tıkla... Geç oldu ama yazayım 2. Kullanışımda kaldım ilk kullandıgımda igne olmadım 2. Kıllanışımda igne oldum hamile kaldım cnm
sutlaacc .!.: Hayırlı olsun Klomen ile mi hamile kalmıştınız 4. Kullanışım var mı bu grupta 3-4 defa kullanan acaba Genişletmek için tıkla... Geç oldu ama yazayım 2. Kullanışımda kaldım ilk kullandıgımda igne olmadım 2. Kıllanışımda igne oldum hamile kaldım cnm