- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
İnş olur ya sinir stres yapma moralini bozma yaş kaç canım seninBu ay böyle bi deneyelim bakalım hayırlısı
Olur canım ben 31 yaşındayım bi kızım var kızımı 3 yıl bekledim 3 yıl sonunda umudumun bittigi zamanda geldi güzel kızım şimdi ellerinden öper 3 yaşına girecek 3 yıldır da bi tane daha olsun kızım abla olsun diye uğraşıyorum canım rabbim herkese versin27 yaşımdayım 1 senedir evliyim evlendiğimizden beri istiyıruz bu ay kısmet olur umarımsen kaç yaşındasın
Amin canım çok sağol rabbim bebek isteyrn bebeklere çocuklara yaşlı gözlerle bakan hevesle bakanlara versin sonrada bana versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYaaainşallah abla olur minik kızın dualarım seninle allah gönlüne göre versin
İnşallah olmuştur bu ay hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım bizede yazBenimde 3 yumurtam oluşmuştu 22-23 mm hemen iğneyi vurdurdum o gün bekliyorum 3 gün daha adet olmazsam test yapıcam.
Yarın adet günüm bakalım
Evet canım klomen agrı yapıyor başka degişik bi belirtin varmıİlk ayım ilk denemem hayırlısı canım
Yazarım tabi sizlerde yazın ☺
İğneyi vurdurdum 6-7-8 günlerde sol kaşık ağrısı çektim sizleree oldumu
Ben bugün başladım klomene canım biraz süre var benim geçen ay da klomen kullandım sag tarafımda çok kötü kasık agrım vardı 13 14 güne yakın oldu beni çok agrıdı kendiliginden çatlamıştı yumurtalarımSadece 4 gün kaşık ağrısı cektim onun dışında yok . Sende varmı belirti
En 6 yıllık evliyim senBakalım bana ne olur bilemem hayırlısı
Ne kadarlık evlisin
Nice senelere inş1 senelik evliyim Canım
İnşallah bu ay hep beraber gebe oluruz.. kızlar birşey sorucam sizde duygusallaştınız mı bu çatlatma iğnesinden sonra falan benim bi ağlama geliyor allahım kendi kendimce kurup duruyor muyum diyorum çıldırıcam bi umutsuzluk oldu rabbim hayırlara çıkarsın inşallah iyi olur sonucu da güleriz bu günlereİnşaAllah güzelim hep birlikte verelim inşallah. Olmazsa da rabbim bilir diğer ay devam ederim nasip bakalım
Umutsuz olma canım umut hep var her ay var duygusallık kişiden kişiye değişiyor iyi düşün iyi olsun bak iyi düşün iyi olsun dediğim kişi şimdi hamile hadi sende hayırlı haberi verirsin inşallahİnşallah bu ay hep beraber gebe oluruz.. kızlar birşey sorucam sizde duygusallaştınız mı bu çatlatma iğnesinden sonra falan benim bi ağlama geliyor allahım kendi kendimce kurup duruyor muyum diyorum çıldırıcam bi umutsuzluk oldu rabbim hayırlara çıkarsın inşallah iyi olur sonucu da güleriz bu günlere ❤
İnşallah ya hayırlısıyla sağlıkla kalırız inşallah hep beraber sizin ilk gebeliğiniz de mi tedaviyle olduUmutsuz olma canım umut hep var her ay var duygusallık kişiden kişiye değişiyor iyi düşün iyi olsun bak iyi düşün iyi olsun dediğim kişi şimdi hamile hadi sende hayırlı haberi verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?