Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 yaşımdayım 1 senedir evliyim evlendiğimizden beri istiyıruz bu ay kısmet olur umarım sen kaç yaşındasın

27 yaşımdayım 1 senedir evliyim evlendiğimizden beri istiyıruz bu ay kısmet olur umarım sen kaç yaşındasın
Olur canım ben 31 yaşındayım bi kızım var kızımı 3 yıl bekledim 3 yıl sonunda umudumun bittigi zamanda geldi güzel kızım şimdi ellerinden öper 3 yaşına girecek 3 yıldır da bi tane daha olsun kızım abla olsun diye uğraşıyorum canım rabbim herkese versin

Yaaa inşallah abla olur minik kızın dualarım seninle allah gönlüne göre versin
Amin canım çok sağol rabbim bebek isteyrn bebeklere çocuklara yaşlı gözlerle bakan hevesle bakanlara versin sonrada bana versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Sadece 4 gün kaşık ağrısı cektim onun dışında yok . Sende varmı belirti
Ben bugün başladım klomene canım biraz süre var benim geçen ay da klomen kullandım sag tarafımda çok kötü kasık agrım vardı 13 14 güne yakın oldu beni çok agrıdı kendiliginden çatlamıştı yumurtalarım

İnşaAllah güzelim hep birlikte verelim inşallah. Olmazsa da rabbim bilir diğer ay devam ederim nasip bakalım
İnşallah bu ay hep beraber gebe oluruz.. kızlar birşey sorucam sizde duygusallaştınız mı bu çatlatma iğnesinden sonra falan benim bi ağlama geliyor allahım kendi kendimce kurup duruyor muyum diyorum çıldırıcam bi umutsuzluk oldu rabbim hayırlara çıkarsın inşallah iyi olur sonucu da güleriz bu günlere

Umutsuz olma canım umut hep var her ay var duygusallık kişiden kişiye değişiyor iyi düşün iyi olsun bak iyi düşün iyi olsun dediğim kişi şimdi hamile hadi sende hayırlı haberi verirsin inşallah

Umutsuz olma canım umut hep var her ay var duygusallık kişiden kişiye değişiyor iyi düşün iyi olsun bak iyi düşün iyi olsun dediğim kişi şimdi hamile hadi sende hayırlı haberi verirsin inşallah
İnşallah ya hayırlısıyla sağlıkla kalırız inşallah hep beraber sizin ilk gebeliğiniz de mi tedaviyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…