Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ne yapıyorsunuz durumlarınız nasıl
Ben bunalımlardayım iğnenin 12. Günü progestan verdi doktor geçen pazartesi başladım ilk başlarda hafif baş dönmesi yaptı cumartesi akşamı çok kötü başım döndü bayilacaktim nerdeyse eşime dedim bana tuzlu ayran yap tatlı bişey getir getirdi acili aradı en yakın hastanin açılır gidin dedi en yakın hastane pandemi hastanesi ve ben ayağa değil elimi bile zor kipirdatiyordum biraz duralım dedim eşim doktoru aradı şuan konuşamam diye mesaj attı oda yere uzandım ayağımı koltuğa koydum ayran içtim hurma yedim biraz düzeldim sonra eşim yatağa götürüp yatırdı uyuyunca geçti doktorda 1 saat sonra mesaj atmış eşim mesajda atmış progestan tansiyon düşüklüğü yapar ondan olmuştur yutma fitil şeklinde yap dedi dün öyle yaptım karnım çok ağrıdı o zaman da bugünde dedim yutayim uyuyayım sabah yine aynı tansiyonum düştü başım ağrıyor kullanmaya başladığımdan beridir bi sıkıntı var içimde sürekli ağlıyorum neden ağlıyorum bende bilmiyorum dua edin bana kızlar

Valla iyi cok şükür canım bu 2 gündür hafif karın agrım var üst kısımlarfa böyle gögüs kafesimin altında sanki bi hazımsızım gibi onun dısında iyiyim. Senin nasıl gidiyor
Rabbim ikinizede iyilik sağlık versin.
canım hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun.

tansiyonunu düşürüyorsa içme fitil olarak kullan karın agrısı belki ilkinde olmuştur bi daha dene doktoru ara söyle tansiyon düşüklügü yaptıgını bilmiyordum yapsada o derece yapmamalı aslında

Öyle yapıyorum artık . Yapıyormuş canım nette çoğu kişi yazmış

Önceki ay duphaston göğüste ve karnım da şişlik yapmıştı göğüslerim çok açıyordu ve karnım patlayacak gibi oluyordu doktora dedim onun yerine bunu verdi bu daha kötü oldu İNŞAALLAH çektiğim sıkıntıya değer bebeğim gelir

kizinbiri9 canım istersen sende yap gece kalkıp hacet namazı kılıyorsun dua ediyorsun sonra 129 kişi 129 tane ya Latif 1 kişi 1 tane çekecek bittikten sonra Fatiha inşirah süresi okuyup dua ediyorsun sadaka veriyorsun. Bunu bize arkadaş söyledi kardeşinin 4 sene olmamış bunu yaptıktan sonra ikiz hamileymiş şimdi. Bizde yapmıştık benim geçen ay olmadı İNŞAALLAH bu ay olur. Arkadaşım da 2 senedir evli şimdi hamile 6 haftalık

Yani 129 kişiye ihtiyacım var öyle mi

Bu ay yapmıyorum bebeğim eşim yapma artık diye isyan etti
İyi bakalım canım hem biraz o psikolojiden uzak olursun benim en büyük abimin küçük kızının 2 yıl çocugu olmadı doktora gittiler 1 yıl hatta aşılama bile oldu 2 kez tutmadı sonra biraz ara verelim yorulduk dediler ertesi ay bana hamileyim yazdı aglıyordu Rabbim zamanını bekliyordur canım psikolojik olduğuna inanıyorum ben

İnşallahh canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…