- 18 Kasım 2019
- 5.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.096
- 198
Yeni yeni yumurtlama günlerime girdim sen nasılsın canım belli oldumu cinsiyeti 16.haftaya gelmişsiniz bile maşallah. Ben buranın demirbaşı oldum herhalde bi hamile kalmayan benimCanım selam nasılsın sormak istedim nasıl geçti bu ay var mı bı gelişme
İyilik canımm sen napıyosun nasılsın, evet teyzesi oğlumuz olcakmış inşallah
Ya hepinizin oğlan sanırım yeliz in de oğlu olacaktı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende iyiyim dün yumurtlama günümdü test yaptım pikti bugün silinmiş bakalım yine aynı süreç bekle üzül bekle üzül böyle geçiyor günlerimİyilik canımm sen napıyosun nasılsın, evet teyzesi oğlumuz olcakmış inşallah
Benimde belli oldu benimki kız.Yeni yeni yumurtlama günlerime girdim sen nasılsın canım belli oldumu cinsiyeti 16.haftaya gelmişsiniz bile maşallah. Ben buranın demirbaşı oldum herhalde bi hamile kalmayan benim
Allah razı olsun duanı eksik etme canım benim bir gelişme olursa mutlaka haber veririmBenimde belli oldu benimki kız.
İnşallah bu ay kalırsın sonuçta geçen yıl hamile kaldın yine kalırsın bol bol dua . Her zman dua ediyorum sana ve isteyen herkese çok zor beklemek rabbim inşallah bu ay yüzünü güldürsün canım arada yaz merak ediyorum ben
Amin canım inşallahYa hepinizin oğlan sanırım yeliz in de oğlu olacaktı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende iyiyim dün yumurtlama günümdü test yaptım pikti bugün silinmiş bakalım yine aynı süreç bekle üzül bekle üzül böyle geçiyor günlerim
Amiin canım benim inşallahAmin canım inşallahRabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip edicek inşallah. Valla canım üzülme diyemiyorum cünkü bende üzülüyodum kim ne dese bostu benim içinde ama rabbim bu günlerini inşallah cok uzatmasın hayırlısıyla sağlıkla yüzünü güldürsün
Aynen öyle canım duadan baska care yok, insanlarada üzülme aman bosver demesi uzaktan kolay geliyorAmiin canım benim inşallahgerçekten insan çok üzülüyor kim ne derse desin Allahtan umut kesilmez işte ne yapalım bol dua ediyoruz
Evet canımYani 129 kişiye ihtiyacım var öyle mi
Doktor fitil gibi yap demişti öyle yaptım canım ama deliriyordum az daha çok kötü oldum ben 2 hafta sabahtan akşama kadar ağladım niye ağladığımı bilmiyordum hiçbir sebeb yokken ağlıyordum son 1 günlük kalmıştı hasta oldum bıraktım pisikologa bile gitmeyi düşündüm şimdi iyiyim çok şükürUyumadan önce içsen daha iyi aslında üstüne uyuyosun etkilerini cok görmüyosun
Yaptın mı canım ya LatifiAmiin canım benim inşallahgerçekten insan çok üzülüyor kim ne derse desin Allahtan umut kesilmez işte ne yapalım bol dua ediyoruz
Henüz yapamadım sabah namazına kalkıyorum sabah namazından önce haceti kılsam olur muYaptın mı canım ya Latifi
Aynen canım bende ilk kullanımın çatlama igneside vuruldum.. bekliyorummBenimde ilk kullanımım çatlatma iğnesi vuruldum nasip bakalım
İmsak saatinden önce kilarsan olur mesela imsak 6.30 desek 6 da kilarsan olurHenüz yapamadım sabah namazına kalkıyorum sabah namazından önce haceti kılsam olur mu
Selam canım nasılsın aklıma geldiniz yaHamile kalan kaçıyor evde canınız sıkılmıyor mu kizlar
İyilik valla gün sayıyorum artık sen nasılsın hepiniz gittiniz girmiyorsunuz artıkSelam canım nasılsın aklıma geldiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?