Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım selam nasılsın sormak istedim nasıl geçti bu ay var mı bı gelişme
Yeni yeni yumurtlama günlerime girdim sen nasılsın canım belli oldumu cinsiyeti 16.haftaya gelmişsiniz bile maşallah. Ben buranın demirbaşı oldum herhalde bi hamile kalmayan benim

İyilik canımm sen napıyosun nasılsın, evet teyzesi oğlumuz olcakmış inşallah
Ya hepinizin oğlan sanırım yeliz in de oğlu olacaktı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende iyiyim dün yumurtlama günümdü test yaptım pikti bugün silinmiş bakalım yine aynı süreç bekle üzül bekle üzül böyle geçiyor günlerim

Yeni yeni yumurtlama günlerime girdim sen nasılsın canım belli oldumu cinsiyeti 16.haftaya gelmişsiniz bile maşallah. Ben buranın demirbaşı oldum herhalde bi hamile kalmayan benim
Benimde belli oldu benimki kız.
İnşallah bu ay kalırsın sonuçta geçen yıl hamile kaldın yine kalırsın bol bol dua . Her zman dua ediyorum sana ve isteyen herkese çok zor beklemek rabbim inşallah bu ay yüzünü güldürsün canım arada yaz merak ediyorum ben

Allah razı olsun duanı eksik etme canım benim bir gelişme olursa mutlaka haber veririm prenses Sağlıkla gelsin

Amin canım inşallah Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip edicek inşallah. Valla canım üzülme diyemiyorum cünkü bende üzülüyodum kim ne dese bostu benim içinde ama rabbim bu günlerini inşallah cok uzatmasın hayırlısıyla sağlıkla yüzünü güldürsün

Amiin canım benim inşallahgerçekten insan çok üzülüyor kim ne derse desin Allahtan umut kesilmez işte ne yapalım bol dua ediyoruz

Uyumadan önce içsen daha iyi aslında üstüne uyuyosun etkilerini cok görmüyosun
Doktor fitil gibi yap demişti öyle yaptım canım ama deliriyordum az daha çok kötü oldum ben 2 hafta sabahtan akşama kadar ağladım niye ağladığımı bilmiyordum hiçbir sebeb yokken ağlıyordum son 1 günlük kalmıştı hasta oldum bıraktım pisikologa bile gitmeyi düşündüm şimdi iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…