- 3 Eylül 2012
- 207
- 2
- 48
- Konu Sahibi meryemnisa
-
dalarınız kabul olsun inşallah.bende uzun süredir iyi bir doktor arıyorum birkaçtane gittim ama memnun kalamadım siz nereye hangi doktara gittiniz bende istbuldayım anadolu yakasında yardımcı olursanız sevinirim...
cevap için çok teşekkür ederim...avrup Yakasında hangi semt yani hani yakınmı diye soruyorum çok fark etmezse olabilir yani.....istediğin gibi dokror bulmanıza çok sevindim gerçekten çok önemli zaten hastayız yani hassasız iyi bir doktora emanet etmek isteriz kendimizi..bende gereksiz işlemlerden geçmek istemiyorum ikinci doktorum danda pek memnun kalmadım inşallah bende bulabilrim...
“Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana
bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiyâ, 21/89)
Yüce Allah, Zekeriya (a.s.)’nın duasını kabul eder ve
kendisine yaşlı olmasına rağmen Yahya’yı ihsan eder. (bk.
Âl-i İmrân, 3/39–41; Enbiyâ, 21/90)
Rabbim! Zekeriya A.s.In duası ile sana yalvarıyoruz. Bana ve tüm müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,imanlı,Kur'an'lı nesiller nasip et. Şüphesiz ki senin herşeye gücün yeter. Amin.
selamün aleyküm canım duana canı gönülden amin diyorum
ben de komenle yumurtlama takibi yaptırdım ama sonuç negatif ama doktorlardan kaynaklanmıyor olabilir nasip değilmiş dedim artık
sen ne kadar zamandır çocuk istiyorsun
Aleyküm selam canım . Ben 3 yıldır evliyim 2,5 senedir uğraşıyorum. yaşım 30. benim yaşımdakilerin ve benden sonra evlenenlerin çocukları oldu yüreyecek nerdeyse. moralim çok bozuk. sen klomeni bir defa mı denemiştin. birkaç defa deniyorlar bildiğim kadarıyla. ümidini kesme.sen nezamandır çocuk istiyorsun?ben şuan gün sayıyorum, çok stresliyim. ayın 13 veya 14 ünde belli olacak. inşallah rabbim nasip eder..
arkadaşlarben 2.5 yıldır evliyim. yaklaşık 8-9 aydır çocuk için uğraşıyoruz. bi sorunum yok eşimde de yok diyordoktorlar ama denemelerde daha olmadı. acaba artık klomen kullansam mı,doktorum erken biraz daha deneyin dedi takip yaptı yumurtam oluşuyo doğal ama olmadı.
ilk bir yıl olmaması normalmiş hemen başlama istersen, belki yumurtlama günlerini tutturamıyorsundur onu takip edersen belki çabucak hamiş olursun
5-6 aydır ovu testikullanıyorum arada doktora da takip ettirdim değerlendiriyoruz o günleri, ilişkiden sonra kalkmıyorum hemen tuvalete duşa girmiyorum ama olmadı bilmiyorum neden olmuyor.soğan kürü, çörekotu kürü yaptım.allahın takdiri tabi hayırlısı zamanı değil demekki ama insan acaba olmıcakmı diyo her ay o kadar uğraştıktan sonra kırmızıları görünce.hayırlısı...
arkadaşlarben 2.5 yıldır evliyim. yaklaşık 8-9 aydır çocuk için uğraşıyoruz. bi sorunum yok eşimde de yok diyordoktorlar ama denemelerde daha olmadı. acaba artık klomen kullansam mı,doktorum erken biraz daha deneyin dedi takip yaptı yumurtam oluşuyo doğal ama olmadı.
meryemnisa huuuuu topiği açtın da niye uğramıyorsun topiğine kız
mrhba ben de klomeni 3 kez deneyenlerdenim.3 yillik evliyim ve 2 yildir cocuk istyoruz ber tane dusugum oldu 1.5yil kadar once ama sonrasinda hamile kalamadim birturlu.
bundan 2 ay once 3.klomenimi kullandi ignemi oldum ovitrella...ama malesef yine negatif yine negatif.hersey yolunde gitmisti oysaki...simdi 2 ay ara verdim iste bu ay da gitmem doktora ama sonra birde igne kullanarak yumurta olusturacakmisiz...onu da 2 kez deniyormusuz...sonra olmadi tupe gonderecem dedi doktor...belki de asilama da deneriz bilmiyorum iste...hakkmizda hayirlisi olsun diyorum.allah ne zaman nasip ederse o zamn olacak elbet...gunumuzu bekliyoruz...sen de insallh pozitif sonuc alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?