- 3 Eylül 2012
- 207
- 2
- 48
- Konu Sahibi meryemnisa
-
" Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil,
Ne zaman açılır bilemem,sen yeter ki o kapıda durmayı bil..
H.z Mevlana "
Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,ne yapalım, kaderimiz böyle deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin. "Şemsi Tebrizi"
selamün aleyküm meryemnisacımhayrola erken adet mi oldun ne oldu anlatsana:44:
Kızlar olumlu olun lütfen stres baş belası birşey ben umudum her ay var ama takmıyorum o kadar olursa olur olmazsa zamanı değilmiş diyorum çünkü önceki gebeliğimde çok istemiştim ne olursa olsun geberiyırdum ağlamaktan ama 3 aydayken karnımda öldü çok üzüldüm sonrasını yaşadığım şeyleri yaşayan bilir şimdi o olaydan dolayı terbiye oldum ben öyle diyorum açıkçası şimdi sabırı ve iyi bir şekilde dua etmeyi öğrendim ölümlerden döndüm beni zehirlemediği için dua ettim neyin hayır Yada şer olacağını bilemiyoruz maalesef ama iyi birşekilde isteyip çalışma yapıp gerisini Allah'a bırakmaktır umarım Rabbim herkeİn kollarını dolduracaktır.
çok geçmiş olsun canım ya. senin çektiklerini anlayabiliyorum. evet stres her olumsuzluğun başı. ama yapamıyorum elimde değil. mesela yarın doktora gideceğim onun stresi bastı, o çatala her yattığımda geriliyorum bıktım artık, hani bi sonuç alabilsem neyse. boşuna yat kalk talim yap. Allah o çataldan, ve doktor kapılarından bir kurtarsa..... inan artık ne hamile ne de kucağında bebeği olanlarla görüşmüyorum,kaçıyorum. sanki bir noksanlığım tokat gibi hep yüzüme çarpışıyormuş gibi hissediyorum. Takmayayım diyorum, nereye kadar...
meryemnisacım canım benim daha 3 sene olmuş evleneli niye bu kadar sitres yapıyorsun canım benim, daha yolun başında bile sayılırsın ben mesela 5 yıldır istiyorum, öyle hemen moralini bozma inşallah olacak bebişlerimiz ama demekki zamanı var sıkma canını
meryem nisacım buluşabildik nihayet nasılsın
kiraztepecim, çok haklısın. yaşım 20-25 olsa pek takmazdım. ama 31 olacağım 2013'te. aslında geç bile kaldım. sen böyle düşündüğüne göre benden küçük olmalısın :) sahi kaç yaşındasın?? İnşallah olacak diye düşünüyorum ben de . umudumu kesersem doktora gitmem zaten. daha 3 denemelik sabrım kaldı merak etme
meryem nisacım buluşabildik nihayet nasılsın
Şimdi aynı şeyi bende düşünüyordum. Senin de uykuların kaçmış galiba, bu saatte hayırdır :)))
malesef senden epeyce yaşlıyım, ama ben ikinciyi istiyorum
iyiyim canım saol bu arada.. yarın dr a gideceğim . hormon tahlillerimi toparlıyordum. 3. günü çağırdığına göre tahlil+ muayene yapacak herhalde... burdaki formlarda öyle yazıyor diğer hanımlar. sen nasılsın bakalım. nasıl geçiyor günlerin
ben başka bir topiğin de müdavimiyin orda hamile bi arkadaşımızın kanaması olmuş hastaneye yatmış ta ona dua okuyordum yoksa bu saatlere kalmam
ne güzel. kaç yaşında anne olmuştun peki ?? ilki de tedavi ile mi oldu. ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?