klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

aynısını bana da söylediler. yok bir sene geçsin, yok öyle yok böyle. 2,5 sene geçti dedim temmuz ayında gittiğim doktora. yılbaşını bekleyelim olmazsa yılbaşından sonra deneriz dedi.. üstelik yumurtamın yavaş çalıştığını söylediği halde sadece mantar için ilaç verdi gönderdi.yani doktorlara kalsa hep ertele hep bi şunu bekle bunu bekle. ya yaşım 31 oluyor şimdi hamile kalmış olsam 9 ay karnımda geçecek. e 1 sene sonra da yaşına girecek. yani 33 yaşındayken bir yaşında çocuğum olacak Allah nasip ederse. daha neyi bekleyelim bilmiyorum ki. Zaten ailemde erken menopoz olanlar var.bunu da söylüyorum...bence kullan. ben doktoru dinledim ve dinlediğime çok pişman oldum. bir tane,işini hakkıyla yapan bir doktor buldum şükür. :13:

"Evlad kokusu, Cennet kokusudur. Evlad dünyada nur, ahirette sürurdur." Ya Rabbi!!! bizlere cennetin kokusunu tattır, bizden bu mutluluğu esirgeme. Şüphesiz ki senin herşeye gücün yeter.

Zekeriya (a.s)Rabbine şöyle dua etti: “Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38).

Zekeriya (a.s)Rabbine şöyle dua etti: “Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38).

Âmin kızlar bende klomen kullandım 2.ayım çalışmadayız suan geçen ay 29 bu ay 33 günde adet oldun şimdi ne zaman hamile kalacam bilmiyorum 4 ay önce bebeğim karnımda öldü 3 aylıktı kalbi durdu benim kullanma sebebim rahim tersliği zor hamile kalıyorum hızlandırmak için kullanıyorum iğnesiz hafif bir sızı var bugün 9 günüm kafama takmıyorum adetimin 2 günü kullanmaya başladım 2 tane yumurtlama akıntısı yok ama kokusun sürekli akıntım olmaya başladı siZce neden bilmiyorum bakalım ilişkiye girmeden önce dua ediyorum Rabbim evlat sahibi etsin diye tüm isteyenlere hayırlısında versin diliyorum gelişmeleri buraya yazıcam inş önceki gebeliğimde 2 ayımda hamile kalmıştım bakalım bu ay. Ne olacak yumurtalarım kendiliğinde çatladığı için iğne yok takipte yok adet olmasan doktora gidicem beklemek çok zor yaaa

nagihancım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırsın bebeğini de hayırlısıyla kucağına alırsın

evet doktorlar sanırım bekleme taraftarı hep.yaş ilerliyo dediğingibi zaman ilerliyobilemiyorum şuan adetimin 2.günü. ne zaman doktora gitmeliyim ve kullanmalıyım klomeni?

evet doktorlar sanırım bekleme taraftarı hep.yaş ilerliyo dediğingibi zaman ilerliyobilemiyorum şuan adetimin 2.günü. ne zaman doktora gitmeliyim ve kullanmalıyım klomeni?

ben ilk olarak 5.günü kullanmaya başladım. şuan beklemedeyim canım. doktorum gebelik oluşmazsa adetin 3. günü gel dedi. sen git bence vakit kaybetmeden.

beklemek gerçekten zor, inşallah müjdeli haberleri paylaşırız yakın zamanda . Allah gönlümüzden geçeni versin. rahim tersliği teşhisini nasıl koydular. benim zor hamile kalma sebebim hipotroidi hastası olmam. Allah yardımcımız olsun. Bana çatlatma iğnesi vurdu doktorum ama hiç çatlama ağrısı hissetmedim. Hayırlısı bakalım şafak saymaktan başka çaremiz yok şimdilik.

asıl sen nerelerdesin gecenın o saatlerine kalamam ki ben erken saatlerde gelirsen görüşebiliriz belki

ben de o saate kalmam aslında pek canım ama şu beklemenin stresi yok mu uyutmuyor..sanırım 5-6 gece daha böyle geçecek.. aslında gündüz de açtım bi ara bilgisayarı ama sen yoktun. neyse elbet birgün buluşuruz

meryemnisacım sitres hormonları çok etkiliyor ve gebe kalmayı güçleştiriyormuş, herşeyi oluruna bırakacaksın, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler

meryemnisacım sitres hormonları çok etkiliyor ve gebe kalmayı güçleştiriyormuş, herşeyi oluruna bırakacaksın, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler

stres evet cok haklısın aslında olmaması gerekiyor da ınsanız bazen oluyor. bir alimin sözüdür "mü'minde stres olmaz" keske basarabilsek

Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun kızlar inşallah dualarımız kabul olur tez vakit benim rahim tersliği muayene de belli oldu adetlerin çok sancılı geçerdi o yüzden gittiğimde öğrendim benimde daha önceden hipotriodim vardı ilaçla tedavi olmuştum bekarken 3ayda bir kan tahlili yaptırıyorum şimdilik birşey yok değerlerim normal sorun yok çok şükür t3 t4 tsh normal başka bir sorunum yok bakalım Allah nasip ederse neden olmasın belki hepimiz. Hamiş kalırızzz ohhhh oh

Son düzenleme:

Amin canım inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur.Benim adetlerim de çok sancılı geçiyor genç kızlığımdan beri.Hatta acile kaldırmışlardı o yüzden,doktor evlenince geçer demişti ama yok bu başka bişey..Ayrıca hipotroidi tedavisi ömür boyu sürüyor diye biliyorum. gittiğim doktor öyle söylemişti. levotıron kullanıyorum ama düzensiz bi şekilde.

benim bu ay tedavim olumsuz sonuçlanacak sanırım. bugün olumsuz şeyler olmaya başladı. üstelik 13 ünde beklerken bi de erken başladı sıkıntılarım.... neden ,neden,neden..................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…