- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi meryemnisa
-
Aleyküm Selam canım
kirazım sağol mesajını görünce çok sevindim. Epeydir giremedim evet 2 gün önce kardeşimi evlendirdik çok şükür.
bu sene onun koşturmacasıyla geçti. e tabi masraflar da cabası. Toparlanmak zaman alacak. kanuni sultan süleyman hastanesinde kadın dr buldum infertilite bölümünde tabi devlet hastanesi gittiğimde asistan vardı muayene felan da yok. hızlıca bikaç dakikada özetlenen 3,5 yılllık çocuk sahibi olamama hikayemi soru cevap şeklinde aldı. elime aşılama yaptırmam için gereken uzuncaaa bi tahlil listesi verdi. ilk olarak eşimden tahlil istendi bunun için 1 ay sonraya gün attılar.o da aöf sınav tarihlerime denk geldi gidemedik,bir daha da gitmedik.. yani anlayacağın devlette prosedür ve vakit kaybı çok. olmasın diye çabalıyorlar adeta.ilgisizlikte malum zaten.özel için de para lazım onun içinde zaman...Yılbaşından sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık.ilaçlar adet düzensizliği yaptı , zaten 3 kere denedim olmadı klomenle. Yaş da geçiyor elde avuçta bişey yok hala....
Allahtan umut kesilmez, sabretmeye çalışıyorum. sen ne yaptın görüşmeyeli??
Ah be canısı işde o yok bende kahvaltımı iyi yapmıyorum çokta düzenli beslendiğimi söyleyemem yani ama haklısın düzelteceğim inş senin var mı çocuğun yoksa ne zamandır istiyosun sende bu arada benim iki tane de kaybım var canım 
şulecim hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebeğini
benimde yok canım ilk bebeğim olacak inşallah.
ben nerdeyse bir yıl tedavi oldum tabi arada bir tedaviye ara verdiğim oldu
ama kahvaltı yapmayan düzensiz beslenen ben çocuk düşünmeye karar verdikten sonra çok dikkat ettim
yürüyüşlere çıkmayı ihmal etmedim kuruyemiş özellikle tükettim
Rabbimde nasip edince olduğu çok şükür
anlamadım iki çocuğun mu var iki kaybın mı var?
inşallah sizinde en yakın zamanda olur..
Allah'ım sana bağışlasın yavrunu canım ☺️Benım iki tane kaybım var evlendiğim sene iki sene üstüste hamile kaldım ama kalbi durduğu için her ikisinde de kürtaj olmak zorunda kaldım😞şimdide iki senedir deniyoruz olmuyor nasip yapcak bişi yok Rabbim yazmıştır elbet bir zamanı vardır 😞
sağol canım Allah razı olsun sizede geçmiş olsun
birkaç kişiden duymuştum kürtajdan sonra bazen kalan parçalar tüpleri tıkayabiliyor hsg çektirdin mi
yada laparoskopi yapıyorlar onda göre dr karar veriyor inşallah mevlam sizide çok bekletmeden nasip eder
dediğinz gibi herşeyn bir zamanı var Allah yardımcınız olsun dualarım sizlerle hayırlı haberlerini bekliyorum
gelişmelerden burdan haberleşelim..
Meryemnisacım hayırlı olsun kardeşinin düğünü, doğru söylüyorsun yaşımız geçiyor, ümitler tükeniyor, hayırlısı olsun diyelim artık ne yapalım
ben de aşılama için gittim ama kist var dedi yapmadı, doğum kontrol hapı verdi 2 ay sonra gel dedi,
Âmin canım saol hele bir gelisinde Allah'ın izniyle hemen haber vericem😊canım ben rahim filmi çektirdim bir sorun çıkmadı sadece kan pıhtılaşması var onun içinde iki aydır coraspin içiyorum işde 😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?