- 3 Eylül 2012
- 207
- 2
- 48
- Konu Sahibi meryemnisa
-
S.a canım nasılsın uzun süre oldu görüşemedik
bende foruma pek girmiyordum çok şükür ben şimdi gebeyim darısı
tüm isteyenlerin ve senin başına diyeyim
canım çok ara verme devlet hastaneleri öyle ama sen başka bir asistanla konuşsaydın uzun
süre düşündüğünüzü artık vakit kaybetmek istemediğini bunun için hemen ne yapılması gerekiyorsa yapılmasını
isteseydin ben çünkü direkt öyle konuştum bana ilaçlarla yada bir kaç ay bekle demesine karşın ben
yaşım geçiyor deyip hemen tedavi istemiştim canım Rabbim sana da en kısa zamanda
nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırım..
Allah tamamına erdirsin . Çok sevindim. Hangi tedavi ile oldu, hastane bi de dr un bayanmıydı . yazarsan sevinirim. Ne kadar güzel bi duygu, mevlam isteyen herkese tattırsın inşallah. saat 03:10 . bu gece de uyuyamıyorum sıkıntıdan.. Allah başka dert vermesin ama sanki bi yanım hep eksik dünya benim olsa boş sevdiğim insandan o eşsiz varlıktan bir parçam olmadığı sürece. etrafı aştı namımız köylerden bile "sizin çocuğunuz yokmu" diye sorular soruluyor. eşimi beklerken camdan dısarı baktığımda,alışverişe gittiğimde burnumun dibinde, misafirlikte, düğünde ,orda burda ya hamile ya da bebekli kadınlar görüyorum. istemeden üzülüyorum.zaten eşime geç kavuştum binbir zorluklarla bari evladıma kavuşurken farklı olsaydı hikayem.... ne bileyim zor çok zor, bu derde düşmeyen mümkün değil anlayamaz.....aramızdan birinin evlat hasreti çekmekten kurtulmasına gerçekten çok sevindim. senden ricam bizi dualarında eksik etme,çünkü ben de yalnz kendim için değil bu derde düşen herkes için dua ediyorum....
Kızlar gunaydııııııın
Evet dun kırmızıları gormus biri olarak
Gorduunuz gibi sabahın korunde yeni bebeği nasıl yaparım
Planları ile kalktım
Simdi size bir sey danısacagım ben 38 yasındayım ama gorenler 27-28 sanıyo(masallah)
Neyse ben gecen ay ilk kez hamişliği denedim ve klomen kullandım2 adet yumurtam oldu
18 er mm sonrada catlatma iğnesi oldum
Yani benim ne yumurta buyumeme nede catlamama sorunum vardı am iste yasım biraz
Oldugu için garanti olsun didim
Simdi siZce bu ay klomen kullansammı
Birde asılama dusunuyorum ne dersiniz?
klomen maalesef bana da kist yaptı. ve bu ılaçtan sonra adet düzensizliği de yaşadım. bana yaramadı yani.. sen hemen aşılama ve tüp bebek tedavilerine basla yaşın risk grubunda ....bu gibi şeyler imkan ve inanç la olacak şeyler..birinden biri eksik olunca olmuyor işte şekil a yani ben....imkansızlıktan....
S.a canım nasılsın uzun süre oldu görüşemedik
bende foruma pek girmiyordum çok şükür ben şimdi gebeyim darısı
tüm isteyenlerin ve senin başına diyeyim
canım çok ara verme devlet hastaneleri öyle ama sen başka bir asistanla konuşsaydın uzun
süre düşündüğünüzü artık vakit kaybetmek istemediğini bunun için hemen ne yapılması gerekiyorsa yapılmasını
isteseydin ben çünkü direkt öyle konuştum bana ilaçlarla yada bir kaç ay bekle demesine karşın ben
yaşım geçiyor deyip hemen tedavi istemiştim canım Rabbim sana da en kısa zamanda
nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırım..
Allah tamamına erdirsin . Çok sevindim. Hangi tedavi ile oldu, hastane bi de dr un bayanmıydı . yazarsan sevinirim. Ne kadar güzel bi duygu, mevlam isteyen herkese tattırsın inşallah. saat 03:10 . bu gece de uyuyamıyorum sıkıntıdan.. Allah başka dert vermesin ama sanki bi yanım hep eksik dünya benim olsa boş sevdiğim insandan o eşsiz varlıktan bir parçam olmadığı sürece. etrafı aştı namımız köylerden bile "sizin çocuğunuz yokmu" diye sorular soruluyor. eşimi beklerken camdan dısarı baktığımda,alışverişe gittiğimde burnumun dibinde, misafirlikte, düğünde ,orda burda ya hamile ya da bebekli kadınlar görüyorum. istemeden üzülüyorum.zaten eşime geç kavuştum binbir zorluklarla bari evladıma kavuşurken farklı olsaydı hikayem.... ne bileyim zor çok zor, bu derde düşmeyen mümkün değil anlayamaz.....aramızdan birinin evlat hasreti çekmekten kurtulmasına gerçekten çok sevindim. senden ricam bizi dualarında eksik etme,çünkü ben de yalnz kendim için değil bu derde düşen herkes için dua ediyorum....
Allah razı olsun canım dua etmezmiyim herkese dua ediyorum ne düşündüğünü
ne halde olduğunu çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım bu güzel günün
hürmetine Rabbim senin gibi isteyen herkese nasip eder
canım bende üniversiteye gidiyordum dr bayandı aşılamam olmadı
bende iyice sıkıldım bir kaç ay gitmemeye karar verdim evde kürler yaptım
ebe gümeci kayantıp içtim bal tarçın çörek otu karışımı yapıp kullandım
hayıt civanperçemi birde aslanpençesi birlikte suda kaynatıp içtim
bunlarda fayda etmeyince eşimle ünv. de hocanın yanına gittik bana rahim filmi çek öyle gel konuşalım dedi
tabi rahim filmi çektirdim iki kez baygınlık geçirdim böyle bir ağrı olamaz diyorum 5 ay öncesinde dr bana rahim filmi çek demişti
korkudan çekmemiştim neyse artık korku başa bela deyip çektirdim ama demek herkesin bünyesi farklı benim çok cnm yandı
filmi çeken dr temiz dedi ama hocanın yanına gittik oda olmamış bu dedi iyi film çekilmemiş ya tekrar çekelim yada
laporaskopi ve histerekopi yapalım dedi tabi ben filmi istemedim ameliyat için gün aldım bir sonraki adetimin
ikinci günü gidip laporaskopi olucaktım hastaneye gittim odaya geçtim hocayla konuştuk tüm tahliller yapıldı bu ameliyattan sonrada tüp bebeğe geçecektik öğleden sonra benim kan tahlilimde gebe olduğum ortaya çıktı tabi inanamadım dedim kesin yanlışlık vardır tabi benm adetimde bir gün gecikmişti sadece adet ağrıları çekiyordum iki gün sonra tekrar tahlil çok şükür hcg değerim ikiye katlanmış gebeym ama inanamıyrm ameliyat iptal oldu tüp bebek yapacakken kendiliğinden hiç bir ilaç tedavi yapmadan oldu
sadece rahim filmi çekmiştim rabbime sonsuz şükürler olsun darısı hepinizin başına
canını skma bol bol dua ediver Rabbim büyük elbet sanada bir kapı açar şimdi hangi aşamadasınız?
inşallah bu sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur sende duanı eksik etme biz bebeğimle sana ayrıca dua edeceğiz..
Allah razı olsun canım dua etmezmiyim herkese dua ediyorum ne düşündüğünü
ne halde olduğunu çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım bu güzel günün
hürmetine Rabbim senin gibi isteyen herkese nasip eder
canım bende üniversiteye gidiyordum dr bayandı aşılamam olmadı
bende iyice sıkıldım bir kaç ay gitmemeye karar verdim evde kürler yaptım
ebe gümeci kayantıp içtim bal tarçın çörek otu karışımı yapıp kullandım
hayıt civanperçemi birde aslanpençesi birlikte suda kaynatıp içtim
bunlarda fayda etmeyince eşimle ünv. de hocanın yanına gittik bana rahim filmi çek öyle gel konuşalım dedi
tabi rahim filmi çektirdim iki kez baygınlık geçirdim böyle bir ağrı olamaz diyorum 5 ay öncesinde dr bana rahim filmi çek demişti
korkudan çekmemiştim neyse artık korku başa bela deyip çektirdim ama demek herkesin bünyesi farklı benim çok cnm yandı
filmi çeken dr temiz dedi ama hocanın yanına gittik oda olmamış bu dedi iyi film çekilmemiş ya tekrar çekelim yada
laporaskopi ve histerekopi yapalım dedi tabi ben filmi istemedim ameliyat için gün aldım bir sonraki adetimin
ikinci günü gidip laporaskopi olucaktım hastaneye gittim odaya geçtim hocayla konuştuk tüm tahliller yapıldı bu ameliyattan sonrada tüp bebeğe geçecektik öğleden sonra benim kan tahlilimde gebe olduğum ortaya çıktı tabi inanamadım dedim kesin yanlışlık vardır tabi benm adetimde bir gün gecikmişti sadece adet ağrıları çekiyordum iki gün sonra tekrar tahlil çok şükür hcg değerim ikiye katlanmış gebeym ama inanamıyrm ameliyat iptal oldu tüp bebek yapacakken kendiliğinden hiç bir ilaç tedavi yapmadan oldu
sadece rahim filmi çekmiştim rabbime sonsuz şükürler olsun darısı hepinizin başına
canını skma bol bol dua ediver Rabbim büyük elbet sanada bir kapı açar şimdi hangi aşamadasınız?
inşallah bu sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur sende duanı eksik etme biz bebeğimle sana ayrıca dua edeceğiz..
canım ya Allah büyük hiç şüphesiz daha fazla acı çekmeden ,operasyon geçirmeden muradına ermişsin.ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum . gebeliğim düşükle sonuçlandığında 1,5 aylıkken narkozsuz kürtaj oldum, hemen peşinden de yara var dedi aynı dr. yara dondurma operasyonu oldum. her ikisinde de çok acımayacağı söyylendi bayan dr tarafından ama ne mümkün kendileri hiç yatmamış o çatala ki canlı canlı; kolay diyebiliyorlar, mezbahane gibi zaten biri yatıyor biri kalkıyor.... Demem o ki, ben de inanılmaz acılar çektim çalmadığım kapı kalmadı muska bile yazdırdım bi aşılama parası ücretine, adaklarım ,dualarımla,sabır ve umutla beklediğim,gözyaşlarımla suladığım günlerim gecelerim oldu hala oluyor uyuyamıyorum,hep bi bunalım hep bi depresyon halindeyim, ama son hala hüsran ..... senin ve bebeğinin sağlıcakla kavuşacağınız günü rabbim sana ve sevenlerine göstersin,Allah tekrarını da göstersin inşallah kardeşlerinin haberlerini de verirsin....
Merhaba, yasin kac? Kac yasinda klomen olmazmiski?Canım benim neden imkansızlıktan
Anlamadım ben ama uzulme gece gec bisaatte yazmıssın
Belliki kafana takılan bir seyler var
Klomen ben de de kist yaptı
Baska bir dr gittim kızdı senin yasına klomen olmaz
Igne olur dedi
Sogan kuru yaptım o da 5-6 gun filan
Dun dr gittim yumurtan sonmus dedi( yani catlamıs)
Kist tecatlamıs yok olmus
Obur kızan dr gittim bakmadı bile
Nasıl sogan kuru yaparsın o ostrejen vucuda dısardan ostrejen verildiği zaman
Ona alısır dengesi bozulur dedi
Yumurta olmadıı için bu ay bişi yapamıyorum
Artık obur aya canım
Ama imkan dediğin dr sa bak tenis topu gibi
Bi biribişi soyluyo bi diğeri :)
canım ya Allah büyük hiç şüphesiz daha fazla acı çekmeden ,operasyon geçirmeden muradına ermişsin.ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum . gebeliğim düşükle sonuçlandığında 1,5 aylıkken narkozsuz kürtaj oldum, hemen peşinden de yara var dedi aynı dr. yara dondurma operasyonu oldum. her ikisinde de çok acımayacağı söyylendi bayan dr tarafından ama ne mümkün kendileri hiç yatmamış o çatala ki canlı canlı; kolay diyebiliyorlar, mezbahane gibi zaten biri yatıyor biri kalkıyor.... Demem o ki, ben de inanılmaz acılar çektim çalmadığım kapı kalmadı muska bile yazdırdım bi aşılama parası ücretine, adaklarım ,dualarımla,sabır ve umutla beklediğim,gözyaşlarımla suladığım günlerim gecelerim oldu hala oluyor uyuyamıyorum,hep bi bunalım hep bi depresyon halindeyim, ama son hala hüsran ..... senin ve bebeğinin sağlıcakla kavuşacağınız günü rabbim sana ve sevenlerine göstersin,Allah tekrarını da göstersin inşallah kardeşlerinin haberlerini de verirsin....
Canım Rabbim büyük O'ndan ümidini kesme
elbet seninde bebeğini kucağına alacağın zamanlar gelecektir
maalesef biz bayanların her işi sıkıntılı meşakkatli Rabbim kaldıramayacağımız yükü elbet vermez
kadın olmak zor iş Rabbim elbet bu zorluklardan sonra bir rahmet gönderir
sen kafana takmamaya çalış senin için zor biliyorum ama
herşeyi olacağına bırak tedavi ol duanı ediver gerisini allaha bırak
şimdi bir tedavi görüyor musun?
doktorun ne diyor bu konuda rahim filmi aşılama tüp bebek için bir şey konuştumu?
bazen kürtajla kalan parçalar tüpleri tıkayabiliyor
sanırım istanbuldaydın orda çok ii hastaneler var eminim araştırmışsındır
şimdi gittiğin yer var mı?
duam seninle moralini yüksek tut seninde yakında güzel haberlerini almak nasip olucak..
Kızlar selam ben klomeni 4.kez kullanıyorum bu ay da klomenle birlikte incir ve havuç kürünüde yapıyorum bu şekilde ikisini birden yapıp hamile kalan varmı aranız da yardımcı olurmusunuz 
ben klomen kullandım ama 4 ay filan hatta 5 ay kimsayal gebelik yasadım sonra bırdaha kullanmadım bi bebeğimde karnımda öldü sonra bir karışım yaptım 2 ayımda hamile kaldım hamdolsun tabi hep şifa niyetine yedim karışımıda burdan aldım isteyenler mesaj atabilir uygulamalı anlatımla yazıyorum her ne yaptımsa allah herkezin gönlüne göre versin şimdi o karışımdan bir kız gelio bana inş
bende klomen kullandığım vakitler bal tarçın çörek otu kürünü yapmıştım sonradan öğrendim ki
ikisini bir arada kullanmak sıkıntlı olabilir kiste neden olabiliyormuş
incir havuç kürünü hiç yapmadım ama
her gün 2-3 adet kuru incir yedim
çok faydalı umarım sende en kısa zamanda hamile olursun..
Canlar konuya görünce dahil oldum. Klomenle bal çörekotu tarçın kullanılmamalı acaba ilk kez yedim birkaç gün ve ilk kez yumurtam çatlamadı
bende klomen kullandığım vakitler bal tarçın çörek otu kürünü yapmıştım sonradan öğrendim ki
ikisini bir arada kullanmak sıkıntlı olabilir kiste neden olabiliyormuş
incir havuç kürünü hiç yapmadım ama
her gün 2-3 adet kuru incir yedim
çok faydalı umarım sende en kısa zamanda hamile olursun..
Merhaba, yasin kac? Kac yasinda klomen olmazmiski?
Teşekkürler canım ben bal tarçınıda yaptım hiç yumurtam gelişmedi onda benim bu ayda incir ve havucu denemeye başladım klomenle ama yine sadece bir tanesi gelişmiş ve çatlamış ben bir kaç tane olur diye ümitleniyordum 
canım önemli olan kaliteli olması birden fazla olsa ne olucak
sadece bir yumurtanın gelişip döllenmesi yeterli
öyle bu kürlerinde hemen etki yapacağını bekleme ben bir kaç ay üst üste düzenli yapmıştım
son ayımda sanırım klomenle fazla geldi ve kist yaptı
bende ikisini kullanmama rağmen solda hiç yumurta olmuyordu sağda da bir tane oda tabi ya küçük yada fazlaca büyük
sen düzenli kullan bırakma ama incir havuç kürüde çok faydalı devam et
Rabbim şifasını göndersin..hormonlarında bir sıkıntı var mı?
Benimde bir tane gelişiyor canım 18 19 mm oluyor işde ama bir türlü tutturamadık inciri bırakmıycam zaten devam hormonlarımda da bir problem yok canım sadece kanda pıhtılaşma var işde onun içinde coraspin kullanıyorum
tamam işte bir tane gelişmesi yeterli
önemli olan kaliteli olsun ve
çatlatıktan sonra döllensin
inşallah en yakın zamanda sende gebe kalacaksın
kafaya çok takma akışına bırak rahat oldunmu
birde bakmışsın gebesin
ama inciri hergün tüket birde düzenli beslen özellikle sabah kahvaltılarını ihmal etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?