klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

klomen maalesef bana da kist yaptı. ve bu ılaçtan sonra adet düzensizliği de yaşadım. bana yaramadı yani.. sen hemen aşılama ve tüp bebek tedavilerine basla yaşın risk grubunda ....bu gibi şeyler imkan ve inanç la olacak şeyler..birinden biri eksik olunca olmuyor işte şekil a yani ben....imkansızlıktan....

Canım benim neden imkansızlıktan
Anlamadım ben ama uzulme gece gec bisaatte yazmıssın
Belliki kafana takılan bir seyler var
Klomen ben de de kist yaptı
Baska bir dr gittim kızdı senin yasına klomen olmaz
Igne olur dedi
Sogan kuru yaptım o da 5-6 gun filan
Dun dr gittim yumurtan sonmus dedi( yani catlamıs)
Kist tecatlamıs yok olmus
Obur kızan dr gittim bakmadı bile
Nasıl sogan kuru yaparsın o ostrejen vucuda dısardan ostrejen verildiği zaman
Ona alısır dengesi bozulur dedi
Yumurta olmadıı için bu ay bişi yapamıyorum
Artık obur aya canım
Ama imkan dediğin dr sa bak tenis topu gibi
Bi biribişi soyluyo bi diğeri :)

Kızlar selam ben klomeni 4.kez kullanıyorum bu ay da klomenle birlikte incir ve havuç kürünüde yapıyorum bu şekilde ikisini birden yapıp hamile kalan varmı aranız da yardımcı olurmusunuz 😞

Merhaba, yasin kac? Kac yasinda klomen olmazmiski?

Kızlar selam ben klomeni 4.kez kullanıyorum bu ay da klomenle birlikte incir ve havuç kürünüde yapıyorum bu şekilde ikisini birden yapıp hamile kalan varmı aranız da yardımcı olurmusunuz 

bende klomen kullandığım vakitler bal tarçın çörek otu kürünü yapmıştım sonradan öğrendim ki
ikisini bir arada kullanmak sıkıntlı olabilir kiste neden olabiliyormuş
incir havuç kürünü hiç yapmadım ama
her gün 2-3 adet kuru incir yedim
çok faydalı umarım sende en kısa zamanda hamile olursun..

ben klomen kullandım ama 4 ay filan hatta 5 ay kimsayal gebelik yasadım sonra bırdaha kullanmadım bi bebeğimde karnımda öldü sonra bir karışım yaptım 2 ayımda hamile kaldım hamdolsun tabi hep şifa niyetine yedim karışımıda burdan aldım isteyenler mesaj atabilir uygulamalı anlatımla yazıyorum her ne yaptımsa allah herkezin gönlüne göre versin şimdi o karışımdan bir kız gelio bana inş

Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım darısı basımıza. Sen ne kürü yaptın merak ettim?

Canlar konuya görünce dahil oldum. Klomenle bal çörekotu tarçın kullanılmamalı acaba ilk kez yedim birkaç gün ve ilk kez yumurtam çatlamadı

Canlar konuya görünce dahil oldum. Klomenle bal çörekotu tarçın kullanılmamalı acaba ilk kez yedim birkaç gün ve ilk kez yumurtam çatlamadı

ben ikisini kullandığım ay yumurtam geç çatladı hatta kist oluştu
kist eritmek için yasmin ilacı kullandım
ama klomendense bal tarçın karışımından fayda gördüm
size tavsiyem ikisini aynı anda kullanmayın..

Teşekkürler canım ben bal tarçınıda yaptım hiç yumurtam gelişmedi onda benim bu ayda incir ve havucu denemeye başladım klomenle ama yine sadece bir tanesi gelişmiş ve çatlamış ben bir kaç tane olur diye ümitleniyordum 😁

canım önemli olan kaliteli olması birden fazla olsa ne olucak
sadece bir yumurtanın gelişip döllenmesi yeterli
öyle bu kürlerinde hemen etki yapacağını bekleme ben bir kaç ay üst üste düzenli yapmıştım
son ayımda sanırım klomenle fazla geldi ve kist yaptı
bende ikisini kullanmama rağmen solda hiç yumurta olmuyordu sağda da bir tane oda tabi ya küçük yada fazlaca büyük
sen düzenli kullan bırakma ama incir havuç kürüde çok faydalı devam et
Rabbim şifasını göndersin..hormonlarında bir sıkıntı var mı?

Benimde bir tane gelişiyor canım 18 19 mm oluyor işde ama bir türlü tutturamadık inciri bırakmıycam zaten devam hormonlarımda da bir problem yok canım sadece kanda pıhtılaşma var işde onun içinde coraspin kullanıyorum

tamam işte bir tane gelişmesi yeterli
önemli olan kaliteli olsun ve
çatlatıktan sonra döllensin
inşallah en yakın zamanda sende gebe kalacaksın
kafaya çok takma akışına bırak rahat oldunmu
birde bakmışsın gebesin
ama inciri hergün tüket birde düzenli beslen özellikle sabah kahvaltılarını ihmal etme..

Ah be canısı işde o yok bende kahvaltımı iyi yapmıyorum çokta düzenli beslendiğimi söyleyemem yani ama haklısın düzelteceğim inş 😞senin var mı çocuğun yoksa ne zamandır istiyosun sende bu arada benim iki tane de kaybım var canım 😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…