klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

ben de hiçbir belirti yaşamamıştım. ilaç kullanmadan hamile kalmıştım üstelik.öyleki şehir dışına gidip gelmiştim,dönüşte anlamıştım ama iş işten geçmişti. tıpkı senin dediğin gibi
ne baş dönmesi,ne mide bulantısı, ne de başka bişey....en ufak bi belirti yoktu,ilk ve son hamileliğim oldu zaten,hala uğraşıyorum... bence ihmal etme,sonra benim gibi çok pişman olursun.benimki düşükle sonuçlandı 24 saatlik yolculuğun ardından..sonra kürtaj vs...bu bana rahmetli k.valdemin yaşarken olduğu gibi öldükten sonra da verdiği zararlardan sadece biri ama en büyüğüydü.onun yüzünden çıktım şehir dışına ,çıkmaz olaydım keşke...nerdeyse bir sene olacak düşükten sonra hala doktor kapılarındayım...Allah kurtarsın ne diyeyim,sabır versin cümlemize,zor bu işler çok zor...

meryemnisa huuuuu nerdesin yavvvv hiç uğramıyorsun topiğine

asıl sen yoksun epeydir kiraztepeciğim,
ben hergün uğruyorum vaktim elverdiğince.
bizim gündem yoğun bu aralar..müstakbel gelin adayımızın evine gideceğiz yarın ilk kez,kadınlar arasında aile içi tanışmaya.
sonra aradan biraz zaman geçince biz onları alacağız" kadınları!!!" sonra biz istemeye gideceğiz ....erkekler de o zaman mı tanışacakmış neymiş,
valla ben anlamıyorum bu insanları türlü türlü adet çıkarıyorlar.kasap havasına çevirdiler alt tarafı isteme olacak,bakalım hayırlısı.
beni soracak olursan ,yani çocuk meselesi için bat ımı bekliyorum adetin 3.günü yine doktora gideceğim artık rutine bağladım...
ama doktoru değiştirebilirim,bu gittiğim doktorun çok hastası var.o yüzden seri çalışıyor.şöyle ilgili alakalı bi bayan dr. bulamayacağım galiba..
ya da biz hastalar çok şey mi istiyoruz bilemiyorum.. birde şubat 10 da aöf sınavları var daha kitap açamadım, bu hafta akrabaların kına düğün organizasyonları var,
hayatımız koşturmaca ile geçiyor anlayacağın...bu yoğun gündemin "istemeyerek de olsa mecburen" içindeyim.
sen ne yaptın biraz da sen anlat canım .inşallah sende güzel haberler vardır :))) Allah kalbimizden geçeni, hayırlı ve sağlıklı bebekleri versin bu sene inşallah..

Canım ya üzüldüm senin için Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah bende şaşkın bi durumdayım olmasını çok istiyorum ama kısmet Rabbimin takdiri keşke bizim istememizle olsa ama kısmet işte Rabbim dilerse olur Rabbim çok aratmasın hayırlı evlatlar nasipetsin inşallah.

Amin canım. Eşimde bir problem yok tek sorun benim zaten 3 aydır bir çalışmada yok sayemde bendede yara oluşmuş. dondurma falan olmadı daha ilaç verdi kullan dedi. Bakalım nne olacak adetin 2. günü gideceğim. İncir kürüne başlayacağım tahmini adet tarihim 4 gün sonra oda olmassa pressed düşünüyorum baya hamile kalan varmış tüp bebek daha düşünmüyorum 3 yıldan sonra sgk ödüyormuş. SGKsız kaldıramam şuan.. Allah sanada en kısa zamanda bebişini göndersin inşallah..

cnm belki hamilesindir bazen hamilelik iki aylık olupta anlamayanlar var benim oğluma hamileyken birinci aydan itibaren başlamıştı mide bulantıları şimdi ikincisini istiyorum olmadı klomen kullandım inşallah tutar buay rabbim dualarımızı kabul etsin cnm.

uğramaz olurmuyum hergün uğruyorum seni göremeyince çıkıyorum ne yapayım
elti mi geliyor sana :44: iyi hayırlı uğurlu olsun
ya gerçekten doktor çok önemli inşallah iyi bir doktora denk gelirsin
Duana da amiiiiin diyorum, Rabbim hepimizin gönlüne göre ennnnn hayırlısını versin inşallah
ben de adetimi bekliyorum 3. günü hormon tahlili yaptırıp aşılama tedavisine başlıyacağım inşallah

uğradığın zaman mesaj at canım. 9-10 şubatta aöf sınavları var .ders çalışacağım yine bu aralar.
elti değil ,kardeşimin sevdiği kızın ailesiyle tanıştık.gelin geliyor derken bunu kastetmiştim.Eşimin ailesi beni istemeye,düğünüme ve evime gelmedi ki..şükür kötülüklerinden başka bişey görmedim. onları ailem olarak görmüyorum bu yüzden.benim yerimde kim olsa göremez zaten..
aşılamayı ben de düşünüyorum bir iki kere daha deneyip ilaçla olmazsa onu deneyeceğim,tecrübelerini paylaşırsan sevinirim canım.dualarımız kabul olsun inşallah.Allah'a emanet ol.

uzun zamandır giremedim topiğimize, sınavlar, kardeşimin sözü bohçası, o bu derken 1,5 ay geçmiş. ben bu süre zarfında yeniden klomenle tedavi denedim ama sonuç yine hüsran....klomenle bu iş olmayacak anladım..şimdi nisanda kardeşime nişan, bana da aöf derslerine çalışma gözüküyor,gelen gideni saymıyorum zaten. .Anlatmaya çalıştığım hayatım kuru bi yoğunluk içinde gidiyor, ne kendime ne de yuvamıza bir katkıda bulunamıyorum, artık hayattan hiçbir tat alamıyorum... bebeğimi kaybedeli 3 hafta sonra 1 yıl dolmuş olacak, ama benim kollarım hala bomboş,ne kadar çabaladıysamda yerini dolduramadım bi evlat sahibi olamadım.Benden sonra düşük yapan akraba şuan 4 aylık hamile,benimle yaşıt olan gelinimiz 2. çocuğunu doğurdu bir ay önce,yazın evlenen yakınımızın eşi doğurmak için gün sayıyor,etraf bebekten geçilmezken benim kuru bi ağaç gibi kalmışlığım çok dokunuyor bana....çok mutsuzum, ve kimse beni anlamıyor annem bile..... doktora gitme isteğim de kalmadı bu bayan doktorların yüzünden, bi de kadın kadını anlar derler hiç alakası yok..Günah olmasa ve eşim de izin verse asla bayan doktora gitmez, erkek doktor tercih ederdim.sırf bu yüzden devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi olamıyorum,özele de güç yetmiyor, sıkıştım kaldım çaresizim..Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin,kimseyi kimseye muhtaç etmesin. elalem doğurup çöpe atar, keyfi kürtaj olur, tecavüzcüsünden hamile kalır, ben ve benim gibiler eşinden hamile kalamaz.. nasıl bi dünya bu ...

merhaba canım
evet bu bahsettiğin durumlar çok üzücü bizlerde yaşıyoruz ama asla isyan etmemek gerek, vardır herşeyde bir hayır rabbim bizi sınıyor ümidini kaybedip hayata küsme sakın hem sınavlarına çalış hemde tedavine devam et aksatma devlet hastanelerinde de derdine derman bulan çok.. densiz bir dr a denk geldin diye bütün doktorları bir tutma iyiside vardır elbet dr değiştir başka bayana git başka yapacak bişeyimiz yok dua ve sabır.. insan kendi kendini teselli edemiyor ama onu en iyi anlayanların sözleri teselli ediyor bizi en iyi bizler anlarız o yüzden kendini çok üzmeden tedavine devam et benim bi akrabam 3-4. tüp bebekte evlat sahibi oldu vazgeçmek yok..
Hepimize bütün isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı huzurla evlat versin rabbim inşallah..

meryemnisa merhaba yazdıklarını okudum çok zor bir süreç ama ayakta kalmak zorundayız.....benim 2 yıla yakın bir süre hep bayan doktora gittim delik deşik ettiler beni öyle gaddar davrandılar ki artık dayanamadım gittiğim 2 bayan doktoru da veto ettim....benim eşimde erkek doktoru asla kabul etmezdi ben kendim de hiç sıcak bakmadım...ama bir gün bir karşıma bir doktor çıktı mehmet beyy....sonra bunu çevremde ki ilim sahibi kişilere danıştım dediler ki doktor a namahrem olmaz !!! sen ona doktor dan başka bir gözle bakarsan ,o sana hastadan başka gözle bakarsa o zaman sıkıntı ama değilse rahat ol dediler...şimdi gidiyorum tabi ilk başlarda çok sıkıldım çok utandım ama şimdi çok memnunum çünkü bu işlerde doktor çok önemli ...onun sana verdiği enerji çok önemli ...eşinle bir daha konuş derim!!! çünkü benim kocam bende dahil olmak üzere annesi ve kızkardeşlerinin erkek doktora gideceğine bir taraflarını keser atardı ama şimdi sesi çıkmıyor ...onaylıyor mu hayır ama kabullendi....çünkü ben yıllar sonra ilk defa beni atm gibi görmeyen bir doktorla buluştum ...garip ama bu ay ilk defa umutluyum :))

canım öncelikle güzel mesajın için teşekkür ederim. senin adına sevindim, gerçekten bir doktorun hastasını atm gibi görmesi iğrenç bişey bunu bende defalarca yaşadım ve yaşayacağım öyle gözüküyor... eşimle ben ve annem dahil çoğu kişi görüştü ama erkek doktordan olacaksa hiç çocuğumuz olmasın diyor. çok katı kuralları var ki ben de rahat edemem zaten bayana bile zor muayene olurken... namahrem olup olmama durumuna gelince ben şu şekilde biliyorum; eğer bulunduğun yerde gidebileceğin hemcinsin bir doktor yok ise yani koşulsuz yüzde yüz mecbursan namahrem değil diye biliyorum yanlış olmasın.eşim yüksek lisans mezunu ben de üniv. okuyorum yani cahillikten değil bu şekilde düşünmemiz, gerçekten ters bi durum bi erkeğin özellikle o bölümde doktor olmak istemesi . göz doktoru ,dahiliye vs değilde neden özellikle o bölüm. bi kadının üroloji doktoru olmasını nasıl düşünemiyorsam, bi erkeğinde kadın doğum doktoru olmasını doğru bulmuyorum. ama şunuda biliyorum ki bu alanda en iyileri erkek kadın doğum doktorları bu da bir gerçek...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Allaha tevekkül edip sabırla bekleyeceğiz. arasıra sinir nöbetleri tutuyor duygularımıza engel olamıyoruz insanız sonuçta ,bi de annelik gibi kutsal bi sınavla sınanıyoruz, kötü doktorlara düşünce de isyan ediyorsun bazen ister istemez ....

selamün aleyküm
meryemnisacım bayadır girmemişsin topiğine, nasılsın neler yapıyorsun merak ediyorum seni
gelince mesaj at görüşelim
Bu arada hayırlı ramazanlar,inşallah bu mubarek ayda dualarımız kabul olur da bebiş sahibi oluruz

Aleyküm Selam canım
kirazım sağol mesajını görünce çok sevindim. Epeydir giremedim evet 2 gün önce kardeşimi evlendirdik çok şükür.
bu sene onun koşturmacasıyla geçti. e tabi masraflar da cabası. Toparlanmak zaman alacak. kanuni sultan süleyman hastanesinde kadın dr buldum infertilite bölümünde tabi devlet hastanesi gittiğimde asistan vardı muayene felan da yok. hızlıca bikaç dakikada özetlenen 3,5 yılllık çocuk sahibi olamama hikayemi soru cevap şeklinde aldı. elime aşılama yaptırmam için gereken uzuncaaa bi tahlil listesi verdi. ilk olarak eşimden tahlil istendi bunun için 1 ay sonraya gün attılar.o da aöf sınav tarihlerime denk geldi gidemedik,bir daha da gitmedik.. yani anlayacağın devlette prosedür ve vakit kaybı çok. olmasın diye çabalıyorlar adeta.ilgisizlikte malum zaten.özel için de para lazım onun içinde zaman...Yılbaşından sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık.ilaçlar adet düzensizliği yaptı , zaten 3 kere denedim olmadı klomenle. Yaş da geçiyor elde avuçta bişey yok hala....
Allahtan umut kesilmez, sabretmeye çalışıyorum. sen ne yaptın görüşmeyeli??

Kızlar gunaydııııııın

Evet dun kırmızıları gormus biri olarak
Gorduunuz gibi sabahın korunde yeni bebeği nasıl yaparım
Planları ile kalktım
Simdi size bir sey danısacagım ben 38 yasındayım ama gorenler 27-28 sanıyo(masallah)
Neyse ben gecen ay ilk kez hamişliği denedim ve klomen kullandım2 adet yumurtam oldu
18 er mm sonrada catlatma iğnesi oldum
Yani benim ne yumurta buyumeme nede catlamama sorunum vardı am iste yasım biraz

Oldugu için garanti olsun didim

Simdi siZce bu ay klomen kullansammı
Birde asılama dusunuyorum ne dersiniz?

S.a canım nasılsın uzun süre oldu görüşemedik
bende foruma pek girmiyordum çok şükür ben şimdi gebeyim darısı
tüm isteyenlerin ve senin başına diyeyim
canım çok ara verme devlet hastaneleri öyle ama sen başka bir asistanla konuşsaydın uzun
süre düşündüğünüzü artık vakit kaybetmek istemediğini bunun için hemen ne yapılması gerekiyorsa yapılmasını
isteseydin ben çünkü direkt öyle konuştum bana ilaçlarla yada bir kaç ay bekle demesine karşın ben
yaşım geçiyor deyip hemen tedavi istemiştim canım Rabbim sana da en kısa zamanda
nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırım..

geçmiş olsun doktora gidiyormusunuz doktorunuz
zaten size ne yapılması gerektiğini söyler klomen kullan derse kullanın
yoksa kafanıza göre kullanırsanız ters tepki yapıp kist oluşturabilir
yaşınızda büyük faktör bence yumurta takiibinden hemen sonra
aşılma yapın derim hayırlısı olsun sizin için..

Sagol canım Allah razı olsun
Dr a gidiyorum o dedi klomen kullanalım asılama yapalım die

canım sen sanslısın ki eşine kabul ettirmişsin. benim eşim erkek dr a gitmendense hiç çocuğumuz olmasın diyor. namehrem olayına gelince elbette niyet önemli fakat; bayan dr a gitme imkanın varken erkeğe gidersen günah, ama diyelimki dağ başındasın çok zor durumdasın gitmezsen hayat memat meselesi ozaman uygun diye biliyorum .bi araştır istersen yinede....Bana sorarsan her branşta erkek doktorlar işlerini en iyi yapıyorlar derim. kadınlar duygusuz ve atm olarak yaklaşıyorlar en az 8 kadın doğum doktoruna giitmiş biri olarak söylüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…