- 24 Nisan 2017
- 298
- 120
- 33
Evet alttan bakiyo ultrasonla.ovitrelle igne 2 sindede koldan yaptılar bana kolun arka kismindan . klomen 1 kutu kullanuo adet 5.gunu basladim yumurtalar belli büyüklüğe ulasinca catlatma ignesi 1 tane vuruldu bana.2 aydir ayni sekildeAlttan mı bakıyo her seferinde yumurtalara? Bir de iğne bir kez mi vuruluyo göbekten olması şart mıdır?
Evet alttan bakiyo ultrasonla.ovitrelle igne 2 sindede koldan yaptılar bana kolun arka kismindan . klomen 1 kutu kullanuo adet 5.gunu basladim yumurtalar belli büyüklüğe ulasinca catlatma ignesi 1 tane vuruldu bana.2 aydir ayni sekilde
Amin ims canm Korkulacak hiçbişey yok gunde kac hastaya bakiyolardir doktorlar.bence gec kalmadan basla biyerden sende.Anladım canım allah yardımcımız olsun inşallah. Çok korkuyorum vazgeçmezsem inşallah ben de gideceğim.
Amin ims canm Korkulacak hiçbişey yok gunde kac hastaya bakiyolardir doktorlar.bence gec kalmadan basla biyerden sende.
Kızlar adetim 2 gün sürmüştü cumartesi ve pazar salı günüde doktora gittim alttan baktı çarşamba günü diş hastanesine gittim dişlerim için röntgen falan kanal tedavisi falan oldum dün sulu sulu tekrar kanamam devam etti hatta idrardan sandim bugünde sabah diş çekimine gittim akşam lavobaya gittiğimde köyü kanla beraber bir et parçasına benzer suda erimeyen birşey orkidimde vardı yengemi falan cagirdim keski fotosunu çekip gösterişeydim size
Kızlar ne yazıkki düşük yapiyormusum şuan değerin düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacakmışım. Bu arada rahim film çekindim sol yumurtalığım açık sağ pek gözükmediğini fakat kapalı diyemeyiz dedi gözükmeyip açık olanlarda varmış. Felâket ağrı veriyor allah yardımcınız olsuncanım doktor ne dedi peki? diş hastanesinde ilaç fln verdiler mi belki ondan olmuştur . yada acaba hamile kaldında daha çok küçükken düşük mü oldu insanın aklına değişik şeyler geliyo. şimdi nasılsın canım ağrı sızı varmı
Kızlar adetim 2 gün sürmüştü cumartesi ve pazar salı günüde doktora gittim alttan baktı çarşamba günü diş hastanesine gittim dişlerim için röntgen falan kanal tedavisi falan oldum dün sulu sulu tekrar kanamam devam etti hatta idrardan sandim bugünde sabah diş çekimine gittim akşam lavobaya gittiğimde köyü kanla beraber bir et parçasına benzer suda erimeyen birşey orkidimde vardı yengemi falan cagirdim keski fotosunu çekip gösterişeydim size
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabb'im bir an evvel şifa versin.Doğru banada öyle dedi ki benim dun soyledigim sey suda erimedi ondan yengemi falan cagirdim. Birde 2 gün kanama olurmuşuz kızlar onu adetten saymamamiz gerekirmiş bir dahakine ne olursa olsun test yapicam emin olmadan ilaç dahi icmiyecegim.
Amin çok teşekkür ederimCanım çok çok geçmiş olsun. Rabb'im bir an evvel şifa versin.
Ne nasıl olur rahim filmi adetten hemen sonra yapılıyor tahlil yapilmadi mi hicKızlar ne yazıkki düşük yapiyormusum şuan değerin düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacakmışım. Bu arada rahim film çekindim sol yumurtalığım açık sağ pek gözükmediğini fakat kapalı diyemeyiz dedi gözükmeyip açık olanlarda varmış. Felâket ağrı veriyor allah yardımcınız olsun
Çok çok geçmiş olsun cnmKızlar ne yazıkki düşük yapiyormusum şuan değerin düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacakmışım. Bu arada rahim film çekindim sol yumurtalığım açık sağ pek gözükmediğini fakat kapalı diyemeyiz dedi gözükmeyip açık olanlarda varmış. Felâket ağrı veriyor allah yardımcınız olsun
Canim çok geçmiş olsun benimde canım çok az az kahverengi geldi 1 2 gün sürdü şimdi Yok bisey tuhaf oldu bu ay klomenden diyorum ama tat de yaptım idrar çıkmadı benim klomenden oldu sanırım çok üzüldümKızlar adetim 2 gün sürmüştü cumartesi ve pazar salı günüde doktora gittim alttan baktı çarşamba günü diş hastanesine gittim dişlerim için röntgen falan kanal tedavisi falan oldum dün sulu sulu tekrar kanamam devam etti hatta idrardan sandim bugünde sabah diş çekimine gittim akşam lavobaya gittiğimde köyü kanla beraber bir et parçasına benzer suda erimeyen birşey orkidimde vardı yengemi falan cagirdim keski fotosunu çekip gösterişeydim size
Canım hayırlısı olsun inşallah, yorma kendini sakın bol bol meyve tüket bahar da geldi salata vs ye ağır iş yapma. Taşınma işi ne oldu ? Hallettiniz mi? Yerleştiniz mi canım?Canim çok geçmiş olsun benimde canım çok az az kahverengi geldi 1 2 gün sürdü şimdi Yok bisey tuhaf oldu bu ay klomenden diyorum ama tat de yaptım idrar çıkmadı benim klomenden oldu sanırım çok üzüldüm
Ama olsun hayırlısı Allahtan bunalma canim benim rabbim gene veriri
Inşallah idrar değilse kanina baktırdın mi onda çıkar inşallah vardır ve birşey olmazCanim çok geçmiş olsun benimde canım çok az az kahverengi geldi 1 2 gün sürdü şimdi Yok bisey tuhaf oldu bu ay klomenden diyorum ama tat de yaptım idrar çıkmadı benim klomenden oldu sanırım çok üzüldüm
Yaa çok geçmiş olsun canımm çok üzüldüm keşke test yaptırsaydın önceden aslında 1 2 gün geçince hemen kan testi yaptırmak lazım ama şu an için yapıcak bişey yok kısmet böyleymiş en azından hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş olduk her şerde bi hayır vardır inşallah kürtaja gerek kalmaz kendi kendine olur. Çok dikkat et kendine canım geçmiş olsunInşallah idrar değilse kanina baktırdın mi onda çıkar inşallah vardır ve birşey olmaz
Canım sende bi kan testi yaptırsan aslında bence iyi olur nolur nolmaz en azından önlem olur ona göre hareket edersin bundan sonrası içinCanim çok geçmiş olsun benimde canım çok az az kahverengi geldi 1 2 gün sürdü şimdi Yok bisey tuhaf oldu bu ay klomenden diyorum ama tat de yaptım idrar çıkmadı benim klomenden oldu sanırım çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?