- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
Canım Allah şifa versin inşallah en kısa sürede çözülür. Pko hakkında hiç bilgim Yok benim. Yardımcı olmayı isterdim.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. 19. 21.gunlerde yumurtluyorum. Ancak 22.gun yaptigim progesteron testi 0'larda cikti. Yani ymurtam catlamamis. Pkoluyum. Doktora gidicem hafta ici tekrar. Sizce doktor klomen veya catlatma ignesine baslarmi bu adimda
Klomen zaten yumurtayı geliştirmek büyütmek için kullanılıyor büyük ihtimal klomen başlayacaktır ben kan degerlerime baktirmamistim bilmiyorum ama eminim ki benim yumurtalarim hiç catlamiyorKizlar yardiminiza ihtiyacim var. 19. 21.gunlerde yumurtluyorum. Ancak 22.gun yaptigim progesteron testi 0'larda cikti. Yani ymurtam catlamamis. Pkoluyum. Doktora gidicem hafta ici tekrar. Sizce doktor klomen veya catlatma ignesine baslarmi bu adimda
Canim adetin cok gec geliyorsa oyledir. Benim de yeni basladi cok duzenli ymurtluyordum sanirim mevsimsel ama dahafazla beklemek istemiyorum o yuzden interfilite tetkiklerine tek tek basladimKlomen zaten yumurtayı geliştirmek büyütmek için kullanılıyor büyük ihtimal klomen başlayacaktır ben kan degerlerime baktirmamistim bilmiyorum ama eminim ki benim yumurtalarim hiç catlamiyor
Adetim günü gününe olduğu da oldu 10 gün geciktigi de eğer catlatma iğnesi sonucu pozitif olursa emin olacağım ki benim yumurtalarim normal yolla hiç catlamiyorCanim adetin cok gec geliyorsa oyledir. Benim de yeni basladi cok duzenli ymurtluyordum sanirim mevsimsel ama dahafazla beklemek istemiyorum o yuzden interfilite tetkiklerine tek tek basladim
Aaaa ne zaman belli olacak hangi gun igne vuruldun?? Insaalah tutar yaaaAdetim günü gününe olduğu da oldu 10 gün geciktigi de eğer catlatma iğnesi sonucu pozitif olursa emin olacağım ki benim yumurtalarim normal yolla hiç catlamiyor
Cuma günü igne vurdurdum salı günü tahlil yaptircam inşallahAaaa ne zaman belli olacak hangi gun igne vuruldun?? Insaalah tutar yaaa
Ay hadi bakalim mutlaka haber ver merakettimm Allahin izniyle kalirsin insaalahCuma günü igne vurdurdum salı günü tahlil yaptircam inşallah
İnşallah cnm rabbim tüm isteyenlere versin insallah mutlaka haber veririmAy hadi bakalim mutlaka haber ver merakettimm Allahin izniyle kalirsin insaalah
önce yumurta oluşumunu kontrol eder bence ne kadar büyük olduğuna,uygun gmörürse belki çatlatma iğnesi verir belki 1 ay dinlenmeye alır daha sonra verir.hayırlısı olsun inş canım.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. 19. 21.gunlerde yumurtluyorum. Ancak 22.gun yaptigim progesteron testi 0'larda cikti. Yani ymurtam catlamamis. Pkoluyum. Doktora gidicem hafta ici tekrar. Sizce doktor klomen veya catlatma ignesine baslarmi bu adimda
Canım çok geçmiş olsun bence en yakın zamanda bir doktora görün Ne olduğuna baksın önümüzdeki aya daha rahat girersin. Benim adetim klomenden sonra çok sancılı oldu ama onun dışında kanama falan normaldi. Söylediğin şeyler ciddi olabilir mümkünse git doktora. Bişey yoksa da en azından kürlere başlarsın rahatça. O otlardan yapılan kürü duymuştum ben de burdan. Ama hiç denemedim. Bu ay tutmazsa klomen de kullanmicam. İki aydır kullandım yeter. Yan etki olarak erken menapoza sebep olabiliyormuş klomenin çok kullanımı. Bu yüzden daha temkinliyim klomen konusunda . O Buhara oturma kürü de kisti olanlar için diye biliyorum canım. Onu iyice araştır öyle yap istersen. İnşallah şifa olur. Ben de şimdi ümitli bekleyişteyim kırmızıları mı görücez yoksa bebişi mi diye . Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun.C Cevizreceli3313mermermermer ElizabethHarmon kızlar acil yardım edin bana ben adet oldum ya adet olmadım afedersiniz siyah biseyler geliyor parça parça ve kan gibi değil ben de kist yaptı onu mu atmaya çalışıyor acaba valla ha bıktım bu arada arkadaşlar size bir bilgi ögrendim 1 ayda bile hamile kalan var çobancantasi civanpercemi Aslanpencesi bunları 1 litre kaynamış suya hepsinden tutam atıp 2 dk daha kaynatıp 20 dk demlendirip adet zamanın da başlayıp 12 gün bitiriyorsun ve bide rakı kuru var insallah ben denicem yarın başlıcam Allah'ın izniyle rakı kuru de maydonoz sut rakı ve su kaynatıp buharına oturuyormuşsun
Arkadaslar merhaba, bir ay kolemen kullandım ve o ay ikizlerime hamile kaldım. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın. :CüvCüv:
Dün doktora gittim kızlar bana alttan baktı adetliyken ve yumurtaliklarimin iyi olduğunu söyledi sadece dırar torbami tuhaf buldu oda küçüklükten gelen bir rahatsızlığım kendi doktorum var ona gittim.oda perşembe günü cameralj idrar torbami görüntüleyecek cuma günüde rahim filmim var hepsi bir arada. Rahim filmi öncesi 3 gün içeceğim ilaçlar verdi bana doktor ona başlayacağım
Agri fazla degilde biraz yanma olmuştu canm cikartirken bende hassas oldugu icin o donemde.Alttan bakarken nasıl oluyor ağrı sızı oluyor mu?
Agri fazla degilde biraz yanma olmuştu canm cikartirken bende hassas oldugu icin o donemde.
Norml zamamdakiyle ayniÇok derine mi giriyor
Merhaba kızlar. 8 aydır evliyim. 4 aydır da çocuk düşünüyorduk ama kısmet olmadı. Daha önce kontrol için gitmiştik sorununuz var mı diye önceden baktırdık. Eşimde de bende de yok. Sadece hipertiroidim varmış. 4. Ayın sonunda tekrar gittik bizi görünce hemen tedaviye mi geldiniz dedi. Hayır dedik baktı ultrasonla isterseniz tedaviye başlayalım beklemek istemiyorsanız dedi. Acaba özel hastane olduğu için mi böyle aceleci davrandı , anlayıp dinlemeden bir şeye girmekten de korkuyorum.Bu arada hipertiroidim için de ilaç yazdı dahiliyeci. Diane 35 verdi kadındoğumcu. Küçük bir kis var o varken tedavi işe yaramaz ilacı kullan Adetin 2. Günü gel dedi. Haftaya adet zamanım. Ne yapacağını detaylı konuşamadık bir kart verdi tarihler yazılı. Yumurta takibi sanırım. İnternetten araştırdım biraz vajinal ultrasonla bakıyo galiba endişeliyim. Acaba akışına mı bıraksam gitmesem mi diyorum. Bir yandan da çatlatma iğnesiyle çoğul gebelik yaşayan birçok insan duydum. Aklım çok karışık yaşayanlar bilenler varsa bir aydınlatın beni rica ediyorum.
Beklemek istemiyorsanız yumurta takibi ve catlatma ignesi hamilelik icin biraz kestirmeden gitmek gibi bisey.bende 2 aydir klomen tedavisi goruyoruum ve catlatma ignesk ama hala gebe kalmis degilim.Herhangi bir sorunumuz gozukmemekte gunleri denk gelmemistir demisti en son. Su an yumurta takibi bitti igne vuruldu Birliktelik gunleri verildi esimle bekliyoruz adet tarihimizi.adet olursaniz 3. Gunu yada gecikmenin 3. Gunu gel dedi.17 nisandi en son adet tarihim.bence sende demeye başlayabilirsin allah kismet ederse tabi ilk oncelikle hamile kalabilirsin.birazda kkafada stres yapmamak lazim ama ben yapıyorum Mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?