- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
- 333
Kızlar test yaptım negatif hamile değilim zaten adet sancılarım felaket başladı sadece olim istiyorum
Cunku çok kötüyüm gerçekten biri bıçak sokup karıştırıyor sanki kist yaptı bende doktorun yüzünden oldu hep daha doktora falan gitmiyorum gerçekten ya sinirlerim çok bozuldu ya
Ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Benimde sürekli agrı sancım var bende de mi kist yaptı acaba C Cevizreceli3313 G gozdebozzzmermermermer
Canım sancı olması normal benim de çok sancılı olmuştu geçen ay. Çokta k şükür kist falan yoktu. Endişe etme.Ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Benimde sürekli agrı sancım var bende de mi kist yaptı acaba C Cevizreceli3313 G gozdebozzzmermermermer
2 gün geçti ben erken sonuç veren testten aldım. Bakalımmermermermer
Valla bu agrilardan oldum kızlar kırmızılar geldim iyiki de oldum sismisti her yerim bende kist yaptı kesin adetin 3.gunu gidicem doktora sonra da hgs çektirecem daha da bisey yapmicam ondan sonrada doktora falan da gitmicem herşeyin hayırlısı rabbimden sizlerden haber bekliyorum canlarim C Cevizreceli3313Biraz daha geçsin zaten dr gel dedi
Valla bu agrilardan oldum kızlar kırmızılar geldim iyiki de oldum sismisti her yerim bende kist yaptı kesin adetin 3.gunu gidicem doktora sonra da hgs çektirecem daha da bisey yapmicam ondan sonrada doktora falan da gitmicem herşeyin hayırlısı rabbimden sizlerden haber bekliyorum canlarim C Cevizreceli3313ElizabethHarmon mermermermer
Canım hayırlısı olsun inşallah. Kist falan yoktur emin ol, göreceksin zaten kontrolde. O ağrılar çok şiddetli oluyormuş normal yani. Rabb'im dert vermesin. Bu ay bizim de tutmazsa önümüzdeki ay için doktora gitmeyi düşünmüyorum. Her gittiğimde hiçbir sorun yok takvim yöntemini uygularsanız da olur diyor. Boşuna maddi manevi zarar. Neyse bakalım Rabb'im hayırlısını nasip etsin cümlemize. Benim de bugün sabahtan beri sol kasığımda ve bacağımın bittiği noktada ağrım vardı tüm gün. Kramp gibiydi . İnşallah çatlayan yumurtanın ağrısıdır. Ümitli bekleyiş benim için de başladı bakalım nasıl geçecek günlerim.Valla bu agrilardan oldum kızlar kırmızılar geldim iyiki de oldum sismisti her yerim bende kist yaptı kesin adetin 3.gunu gidicem doktora sonra da hgs çektirecem daha da bisey yapmicam ondan sonrada doktora falan da gitmicem herşeyin hayırlısı rabbimden sizlerden haber bekliyorum canlarim C Cevizreceli3313ElizabethHarmon mermermermer
Hadi hayirli sonuçlar olsun inşallahDün doktora gittim kızlar bana alttan baktı adetliyken ve yumurtaliklarimin iyi olduğunu söyledi sadece dırar torbami tuhaf buldu oda küçüklükten gelen bir rahatsızlığım kendi doktorum var ona gittim.oda perşembe günü cameralj idrar torbami görüntüleyecek cuma günüde rahim filmim var hepsi bir arada. Rahim filmi öncesi 3 gün içeceğim ilaçlar verdi bana doktor ona başlayacağım
Hangi gün vuruldun cnm ben cuma günü vurdurdum dabenim klomen ve çatlatma iğnesinde 2. ayım geçen hafta iğnemi vuruldum bakalım bekliyorum bende hayırlısıyla inş bu ay istediğim pozitif sonucuma ulaşırım..
cumartesi günü vuruldum en son adet tarihim 17 nisandı canım senin ?Hangi gün vuruldun cnm ben cuma günü vurdurdum da
Benim sat 15 nisan Dr salı günü tahlil için çağırdı heyecanla bekliyorum kendimi dinlemekten yoruldumcumartesi günü vuruldum en son adet tarihim 17 nisandı canım senin ?
Benim sat 15 nisan Dr salı günü tahlil için çağırdı heyecanla bekliyorum kendimi dinlemekten yoruldum
Amin inşallah sonuçlarımı yaptıktan sonra aşılama tedavisi olunacakmisHadi hayirli sonuçlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?