Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

canım takma kafana olabilir böyle şeyler tedaviye başlayalı ne kadar oldu senin? istersen 1-2 ay ara ver doktora daha sonra başka doktor bulursun ona gidersin hemen ümidini kesme önümüzdeki ay olur bakarsın hiç beklemediğin anda. ama sen adet olmazsan yine de git doktora belki kist tedavisi yapar muayene olmanda yarar var bence

Olsun canım inşallah bidaha ki sefere. Çektir tabi en önemlisi o aslında benim tedaviye başlarken ilk onu çekmişlerdi. Kaç yıllık evlisin canım bide yaş kaç senin yaşın küçükse çokta zorlama kendini yıpratma

Canım hayırlısı olsun inşallah. Kist falan yoktur emin ol, göreceksin zaten kontrolde. O ağrılar çok şiddetli oluyormuş normal yani. Rabb'im dert vermesin. Bu ay bizim de tutmazsa önümüzdeki ay için doktora gitmeyi düşünmüyorum. Her gittiğimde hiçbir sorun yok takvim yöntemini uygularsanız da olur diyor. Boşuna maddi manevi zarar. Neyse bakalım Rabb'im hayırlısını nasip etsin cümlemize. Benim de bugün sabahtan beri sol kasığımda ve bacağımın bittiği noktada ağrım vardı tüm gün. Kramp gibiydi . İnşallah çatlayan yumurtanın ağrısıdır. Ümitli bekleyiş benim için de başladı bakalım nasıl geçecek günlerim.

Dün doktora gittim kızlar bana alttan baktı adetliyken ve yumurtaliklarimin iyi olduğunu söyledi sadece dırar torbami tuhaf buldu oda küçüklükten gelen bir rahatsızlığım kendi doktorum var ona gittim.oda perşembe günü cameralj idrar torbami görüntüleyecek cuma günüde rahim filmim var hepsi bir arada. Rahim filmi öncesi 3 gün içeceğim ilaçlar verdi bana doktor ona başlayacağım

Hadi hayirli sonuçlar olsun inşallah

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. 19. 21.gunlerde yumurtluyorum. Ancak 22.gun yaptigim progesteron testi 0'larda cikti. Yani ymurtam catlamamis. Pkoluyum. Doktora gidicem hafta ici tekrar. Sizce doktor klomen veya catlatma ignesine baslarmi bu adimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…