Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Dur bakalım canım kan tahlili falan yaptırınca çıkar herşey . İnşallah güzel haberler versin bize. Akıntı olduysa ve o dönemi iyi değerlendirdiyseniz çok güzel .yumurtanın Kendiliğinden çatlaması da çok iyi bişeymiş. İnşallah hayırlı haberler alırız senden de canım.

Bugün doktorum bana da klomen verdi amh değerim düşük ve sadece 5 yumurta folikülüm göründü adet dönemimde. Aranızda benim gibi olan ve hamile kalan var mı ???

Amin Canım inş hepimiz güzel haberler verelim inş tez zamanda

Bugün doktorum bana da klomen verdi amh değerim düşük ve sadece 5 yumurta folikülüm göründü adet dönemimde. Aranızda benim gibi olan ve hamile kalan var mı ???
Amh değerini neden ölçtüler Canım. Hormonlarda mı sıkıntı vardı acaba. Tsh ya da fsh yüksek çıkınca mı bakılıyor amh ye. Bana öyle bir test yaptırmadı doktor o yüzden tam bilemiyorum .

Amh değerini neden ölçtüler Canım. Hormonlarda mı sıkıntı vardı acaba. Tsh ya da fsh yüksek çıkınca mı bakılıyor amh ye. Bana öyle bir test yaptırmadı doktor o yüzden tam bilemiyorum .
Evet cnm fsh ım yüksek çıkmıştı 4 ay önce yaptırdıgım bir testte ve 6 ay korunmasız ilişki sonrası hamile kalamayınca gittim ulturasonda şüphelendi ve amh testi istedi rezerv azlığım oldugu ortaya çıktı.

Canım senin belki tedavi sürecini hızlandırırlar hani vakit kaybetmeden en etkili yollarla gebeliği sağlayabilirler diye düşünüyorum. Yaşın kaç Canım

Canım senin belki tedavi sürecini hızlandırırlar hani vakit kaybetmeden en etkili yollarla gebeliği sağlayabilirler diye düşünüyorum. Yaşın kaç Canım
Tüp bebek dediler vakit kaybetme dediler ben biraz beklemek istiyorum yani bitkisel denemek istiyorum tüp bebek ilaçlarından korkuyorum açıkcası yaşım 27 canım.

Tüp bebek dediler vakit kaybetme dediler ben biraz beklemek istiyorum yani bitkisel denemek istiyorum tüp bebek ilaçlarından korkuyorum açıkcası yaşım 27 canım.
Aynı yaşıtız canım yaşımız genç ama işte yine de emin olamıyorsun ki . Bi de başka bi doktora görün derim ben yorum yaptır ne kadar süre deneyim diye . Tüp bebek ilaçları kötü müymüş yani yan etkisi falan mı var hiç araştırmadım . Ama herkes tüp bebek tedavisi görüyor Canım olumsuz da düşünme

Canım zaten çalışıyorum temmuza kadar tüp bebeğe gidemem ama o zamana kadar elim kolum bağlı oturmak istemiyorum. Her yolu denemek istiyorum canım tüp bebeğe gelince elbette zararı vardır o kadar hormonun insana belki ilaç kullanırken değil ama ileriki yıllarda ne etki yaratacağını kimse kestiremez. Zorunda kalırsam yapmayacağım şey değil tüp bebek elbette ama ilk başlarda elimden gelene ne varsa yapmak istiyorum canım. Allaha inanıyorum güveniyorum inşallah bekletmeden yıpratmadan verecek mucizemi. Allahım bu durumdan beter etmesin hep daha iyi yapsın işimizi kolaylaştırsın inş. Sizin sorununuz ne acaba amh düşüklüğü değil değil mi ?

Amin inş hepimizin olacak bol bol dua etmek lazım Canım. Allah isteyince olmayacak şey değil. Canım bildiğim bi sorun yok benim ama olmadı da yani . Röntgen falan çektirmedim tabi bunay olmazsa röntgen çektireceğim tüplerde bişey var mı yok mu baktıracağım en azından o da aklımdan çıksın istiyorum .

Kızlar buraya yazdım mı bilmiyorum ama heyecandan her şey karıştı adet gecikmesinden 5 gün sonra kan testi değerim 7241.18 sizce çoğul mu çok heyecanlandım dr daha gitmedim

Kızlar buraya yazdım mı bilmiyorum ama heyecandan her şey karıştı adet gecikmesinden 5 gün sonra kan testi değerim 7241.18 sizce çoğul mu çok heyecanlandım dr daha gitmedim
Yüksek olunca çoğul gebelikten şüphelenilir genelde ama bişey de diyemiyorum canım tam olarak. Rabbim sağlık sıhhat versin .

Kızlar sanki ovülasyondaymışım gibi dünden beri vajinal akıntım var şeffaf kokusuz vs. 3 gün sonra regl tarihim. Regl ile ilgisi olabilir mi ? Veya gebelikle? Düne kadar da birkaç gün sıcak basmaları oldu vücut ısım çok yükseliyordu. Göğüsler falan zaten çok dolgun adet öncesi genelde şişerdi göğüslerim ama akıntı vs sıcak basması farklı sadece. Meraktayım :-( bir an önce gün gelse de öğrensem olumlu veya olumsuz.

Bende aşağı yukarı aynı dönemdeyim Canım. Akıntı dikkatimi çekti benim de ama geçen aylarda geliyor muydu regl den önce tam hatırlamıyorum

Canım normal regl döneminde bel ağrın ve kaşık ağrın oluyor muydu öncesinde ya da kaç gün önce başlıyordu. Benim bugün başladı sancım
Benim genelde şade regl günümde kas ağrılarım olurdu bacaklarım ağrırdı. Tek bacak veya ikisi. Bilemiyorum da işte. Klomen kullanıyorum değişti birçok şey vücutta regl tepkileri sancıları daha sert oluyor. Bilemedim o yüzden . Meraktayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…