- 19 Mart 2017
- 277
- 139
- 23
Bende çok merak ediyorum canım yaa. Aynen klomen de etki ediyor olabilir benim de normalde iki gün önce ara ara ağrı olur geçerdi bu sefer biraz daha erken oldu ama hap etkisi olabilir. Ya inş bu ay olur canımBenim genelde şade regl günümde kas ağrılarım olurdu bacaklarım ağrırdı. Tek bacak veya ikisi. Bilemiyorum da işte. Klomen kullanıyorum değişti birçok şey vücutta regl tepkileri sancıları daha sert oluyor. Bilemedim o yüzden . Meraktayım .
Günde bi tane klomen kullanmıştın canımBenim genelde şade regl günümde kas ağrılarım olurdu bacaklarım ağrırdı. Tek bacak veya ikisi. Bilemiyorum da işte. Klomen kullanıyorum değişti birçok şey vücutta regl tepkileri sancıları daha sert oluyor. Bilemedim o yüzden . Meraktayım .
Hayır canım sabah ve akşam günde iki defa klomen kullanmıştım. Bir de inofolic vardı kullandığım.Günde bi tane klomen kullanmıştın canım
Canım ağrılara takılmayın siz benim hala ağrım var adet olacam gibi inş ikinizdende hayırlı haberler alıcam bu ay umutluyumBende çok merak ediyorum canım yaa. Aynen klomen de etki ediyor olabilir benim de normalde iki gün önce ara ara ağrı olur geçerdi bu sefer biraz daha erken oldu ama hap etkisi olabilir. Ya inş bu ay olur canım
İnş canımmCanım ağrılara takılmayın siz benim hala ağrım var adet olacam gibi inş ikinizdende hayırlı haberler alıcam bu ay umutluyum
İnşallah canım Allah razı olsun.Canım ağrılara takılmayın siz benim hala ağrım var adet olacam gibi inş ikinizdende hayırlı haberler alıcam bu ay umutluyum
Canım kan testlerinde gebelik olmadığı kesin sonuçlandı değil mi ? Eğer öyleyse niçin adet olamıyorsun bir açıklaması Yok mu doktorunun?Ben hala adet olmadım olsamda tedavi e başlasam ama yık Yok 2 hafta geçti ya şaka gibi
Canım ben de bugün şişkinlik var ama ağrım benim de Yok. Ara ara akıntım geliyo tabi yine . Ay canım inş bir an önce belli olur kan tahlili yaptırmamak İçin zor tutuyorum kendimi. Zaman geçmiyor bir türlüM Masalkader cnm bugün nasılsın ? Sancın var mı ? Benim hiç sancım olmadı bugün . Hiçbirşeyim yok gibi.
Acaba neden gelmedi yaEvet kan testi yaptık çıkmadı bu salı dr yok dedi ilaç verdi söktürücü ama bişey demdi
Ay al benden de o kadar. Ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Benim de akıntım oluyordu ama bugün Yok.Canım ben de bugün şişkinlik var ama ağrım benim de Yok. Ara ara akıntım geliyo tabi yine . Ay canım inş bir an önce belli olur kan tahlili yaptırmamak İçin zor tutuyorum kendimi. Zaman geçmiyor bir türlü
İnşallah hayırlısı ile bir an evvel regl olursun canım. bu ilaçlardan böyle oluyor sanırım.Evet kan testi yaptık çıkmadı bu salı dr yok dedi ilaç verdi söktürücü ama bişey demdi
Amin canım ya bir an önce güzel haberler alalım inşAy al benden de o kadar. Ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Benim de akıntım oluyordu ama bugün Yok.
Benim bel ağrım arttı akşama doğru . Beyaz da akıntım geliyor sürekli sanki ovülasyon dönemindeki gibi . Bilmiyorum ya vakit de geçmiyor ne olacak böyle. Canım sende olan akıntı hani aktığını hissediyor Musun ben regl kanaması gibi ara ara aktığını hissediyorumAy al benden de o kadar. Ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Benim de akıntım oluyordu ama bugün Yok.
Ben hissetmiyorum canım yani bugün olmadı akıntım.Benim bel ağrım arttı akşama doğru . Beyaz da akıntım geliyor sürekli sanki ovülasyon dönemindeki gibi . Bilmiyorum ya vakit de geçmiyor ne olacak böyle. Canım sende olan akıntı hani aktığını hissediyor Musun ben regl kanaması gibi ara ara aktığını hissediyorum
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Klomeni 3 ay veriyorlar genelde. Daha fazla kullanımı zararlı. Yan etkileri arasında erken menapoz var o yüzden şahsi tavsiyem 3 aydan sonr kullanmaman. Çünkü klomen yumurtalıkları uyarıyor ve çok sayıda yumurtamın yumurtlamasını sağlıyor bunlardan bir veya ikisi gelişiyor çatlaması da kısmet artık. Veya çatladıktan sonra tutması. Çok sayıda yumurtayı uyardığı için ilaçsız normal şartlarda tek veya iki yumurta olgunlaşıp yumurtlarken ilaçla bu sayı arttığı için yumurtalık rezervimizi azaltıyormuş bu da yumurtanın azalması veya tükenmesi yanı menapozu ortaya çıkarır ki çok kullanmamakta yarar var. Zaten doktorun seni bu konuda yönlendirecektir canım.Arkadaslar ben klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun doktor verdi sali gunu tekrar cagirdi gidicegim. Ergenligimden beri adetim hep bozukk hormonlarim iyindurumda ama yumurtalarim catlamiyormus acaba bu ilac ne zaman etkisini gosterir ? 9 aylik evliyim. Ne zaman hamile kalabilirim ki kac ay kullandirir doktor bu ilaci?? Lutfen yorum yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?