- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
Amin canım. Eğer bu tedavi işe yaramazsa ikinci yol aşılama oluyormuş. O da olmazsa en son tüp bebek. Anne adayının yaş durumu vs de dikkate alınıp bazen direkt tüp bebeğe de geçilebiliyormuş.Ya zaten karin agrim oldu 5gun. Bu tedavi basarili olmazsa bundan sonraki yol ne acaba? Tesekkyr ederim insallahtez elden herkese allahim bebis nasip etsin
Ay hadi inşallah yerleşme kanamasıdır canım . Benim de yine aynı sancım falan Yok akşam üzeri beyaz akıntım oldu sadece. Bir de ben bugün dayanamayıp 5 liralık testler var ya hani ondan aldım. Tabii ki çift çizgi göremedim. Sabırsızlık ettim galiba. Birazcık üzüldüm gibi.C Cevizreceli3313 Canım ne var ne Yok. Benim bel ağrım devam ediyor. Bugün çok çok az kahverengimsi akıntı oldu ama beyaz devam ediyor
Ben de onu beş gün kala yaptım negatifti. Şiödi de keşke harcamasaydım bugün yapardım deyip durdum. Ya canım bugün sürekli ağladım zaten çok duygusalım...Ay hadi inşallah yerleşme kanamasıdır canım . Benim de yine aynı sancım falan Yok akşam üzeri beyaz akıntım oldu sadece. Bir de ben bugün dayanamayıp 5 liralık testler var ya hani ondan aldım. Tabii ki çift çizgi göremedim. Sabırsızlık ettim galiba. Birazcık üzüldüm gibi.
Üzme canım kendini her şey olacağına varır.. olmazsa bir sonraki ay olur diyorum kendime hep. Sen de kendini rahatlatmaya çalış lütfen.Ben de onu beş gün kala yaptım negatifti. Şiödi de keşke harcamasaydım bugün yapardım deyip durdum. Ya canım bugün sürekli ağladım zaten çok duygusalım...
Canım Real dönemlerinde zAten hassasız artık bu durum daha da hassaslaştırıyor. Malum bi de bugün anneler günü anne olduğunu haber veren reklam filmi bile hüngür hüngür ağlamamı sağlıyor... her şey olacağına varır tabi ama insan kendine söz dinletemiyorÜzme canım kendini her şey olacağına varır.. olmazsa bir sonraki ay olur diyorum kendime hep. Sen de kendini rahatlatmaya çalış lütfen.
Çok haklısın o reklam benim de içimi acıttı maalesef... bir de ne kadar doğru bilmiyorum fakat karnı burnunda eller karında eşiyle poz verip sosyal medyada paylaşanları da görünce bi tuhaf oluyorum. Yarın bir gün anne olmak nasip olursa şayet gebeliğimde milletin gözüne sokarcasına paylaşım yapmayı düşünmüyorum şahsen. Bebek sahibi olmak isteyen olamayan veya çok zor şartlarda Bebek sahibi olmaya çalışan o kadar çok insan var ki...Bebek konusu çok hassas bence. Anne olmak isteyen bir kadın için üstelik...En yakın arkadaşlarıma bile sormam ben Bebek düşünüyor musunuz veya hani ne zaman Bebek yapacaksınız diye. Bilemem belki bi sıkıntısı var belki olmuyor veya hiçbiri... sözün özü toplum olarak bu tarz konularda çok kabayız. Ve meraklıyız.Canım Real dönemlerinde zAten hassasız artık bu durum daha da hassaslaştırıyor. Malum bi de bugün anneler günü anne olduğunu haber veren reklam filmi bile hüngür hüngür ağlamamı sağlıyor... her şey olacağına varır tabi ama insan kendine söz dinletemiyor
Evet canım tabi o da var. Sürekli o tarz fotoğraflar görmek beni de uzun uzun düşündürüyor. Kesinlikle inş nasip olursa öyle paylaşımlar yapmayı düşünmüyorum. Çağımızda gebe kalmak zorlaşıyor zaten . Ya da bir çok insan endişeleniyor olacak mı olmayacak mı diye. Allahım isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın. Çok zor bir imtihan senelerdir bekleyen arkadaşların acısını hiç tahmin edemiyorum.Çok haklısın o reklam benim de içimi acıttı maalesef... bir de ne kadar doğru bilmiyorum fakat karnı burnunda eller karında eşiyle poz verip sosyal medyada paylaşanları da görünce bi tuhaf oluyorum. Yarın bir gün anne olmak nasip olursa şayet gebeliğimde milletin gözüne sokarcasına paylaşım yapmayı düşünmüyorum şahsen. Bebek sahibi olmak isteyen olamayan veya çok zor şartlarda Bebek sahibi olmaya çalışan o kadar çok insan var ki...Bebek konusu çok hassas bence. Anne olmak isteyen bir kadın için üstelik...En yakın arkadaşlarıma bile sormam ben Bebek düşünüyor musunuz veya hani ne zaman Bebek yapacaksınız diye. Bilemem belki bi sıkıntısı var belki olmuyor veya hiçbiri... sözün özü toplum olarak bu tarz konularda çok kabayız. Ve meraklıyız.
Aynen öyle Rabbim sabır versin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bolca dua edip tevekkül etmeliyiz.Evet canım tabi o da var. Sürekli o tarz fotoğraflar görmek beni de uzun uzun düşündürüyor. Kesinlikle inş nasip olursa öyle paylaşımlar yapmayı düşünmüyorum. Çağımızda gebe kalmak zorlaşıyor zaten . Ya da bir çok insan endişeleniyor olacak mı olmayacak mı diye. Allahım isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın. Çok zor bir imtihan senelerdir bekleyen arkadaşların acısını hiç tahmin edemiyorum.
Canım benim akıntı kahverengiye dönmeye başladı bu ay da olmadı........Aynen öyle Rabbim sabır versin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bolca dua edip tevekkül etmeliyiz.
Belki yerleşme kanamasıdır canımCanım benim akıntı kahverengiye dönmeye başladı bu ay da olmadı........
Tam olarak adet kanaması gibi değilse Bir kan tahlili yaptır istersen canım . Seninle aynı gündü adet günümüz henüz adet olmadım yani normale göre yarın olmam lazım veya erken olursa bugün. Geçen ay 1-2 gün erken olmuştum . Beklemedeyim ben de hala. Lütfen sen de dediğim gibi gap canım. Eğer adet kanamasına benzemiyorsa bir kan tahlili yaptır .Canım benim akıntı kahverengiye dönmeye başladı bu ay da olmadı........
Canım hani bu hafif kahverengi akıntı bi dört beş gün önce olsa ümitlenirdim ama yarın adet günü ve bir gün önce hafif lekelenme yarına da işaret ediyor hatta akşama bile olabilir. Moral olarak sıfırım. Resmen şu an internetten doktor araştırıyorum o derece Canım çok sıkkın... ben zaten yumurtlama takibi yaptırdığım İçin çatlama zamanını biliyorum çatlamadan da tam on dört gün sonra adet oluyorum şu an yine geçen ayın aynısını yaşıyorum .......Tam olarak adet kanaması gibi değilse Bir kan tahlili yaptır istersen canım . Seninle aynı gündü adet günümüz henüz adet olmadım yani normale göre yarın olmam lazım veya erken olursa bugün. Geçen ay 1-2 gün erken olmuştum . Beklemedeyim ben de hala. Lütfen sen de dediğim gibi gap canım. Eğer adet kanamasına benzemiyorsa bir kan tahlili yaptır .
Yani benim hep bir gün önce hafif leke sonra adet olur... ya Allahım çok fenayım yaTam olarak adet kanaması gibi değilse Bir kan tahlili yaptır istersen canım . Seninle aynı gündü adet günümüz henüz adet olmadım yani normale göre yarın olmam lazım veya erken olursa bugün. Geçen ay 1-2 gün erken olmuştum . Beklemedeyim ben de hala. Lütfen sen de dediğim gibi gap canım. Eğer adet kanamasına benzemiyorsa bir kan tahlili yaptır .
Canım lütfen üzme kendini biliyorum her ay ümitli bekleyiş yoruyor yıpratıyor bizleri... haklısın. Fakat şu an reglden kaynaklı yeteri kadar gergin ve hassassın. Önce bi dinlen uzat ayaklarını. Kendini iyi hissedince Yeni bi doktor araştır canım . Bak şanslısın yine farklı doktor bulabilme imkanın var. Ben doktora gitmeyidöüşünmüyorum bir daha. Ve burda gidebileceğim başka doktor da Yok. Hastahane ve doktor koşulları çok kısıtlı. Şehir merkezine gitmek zorundayım bunun için. O da her gidiş geliş eşim müsait olursa olabiliyor veya gün bulamıyoruz... sıkıntılı yani. O yüzden işe bu taraftan bak bi de. En azından başka bir doktor deneme şansın var. Üzme kendini dinlen bi güzel. Sonra yine başlarsın kaldığın yerden.Canım hani bu hafif kahverengi akıntı bi dört beş gün önce olsa ümitlenirdim ama yarın adet günü ve bir gün önce hafif lekelenme yarına da işaret ediyor hatta akşama bile olabilir. Moral olarak sıfırım. Resmen şu an internetten doktor araştırıyorum o derece Canım çok sıkkın... ben zaten yumurtlama takibi yaptırdığım İçin çatlama zamanını biliyorum çatlamadan da tam on dört gün sonra adet oluyorum şu an yine geçen ayın aynısını yaşıyorum .......
Canım insan keşke kendine söz dinletebilse... aslına bakarsan burada da pek imkan Yok Doğu görevindeyiz. Ailemin yanına gideceğim izne o araya sıkıştırmaya çalışıyorum.... aslında bir yanımda gitmesem mi diyor. Ama aklıma röntgen çektirmek var biraz o yüzden araştırmak istiyorum bu izinde bunlar halletmezsem burada güvenemem kimseye.Canım lütfen üzme kendini biliyorum her ay ümitli bekleyiş yoruyor yıpratıyor bizleri... haklısın. Fakat şu an reglden kaynaklı yeteri kadar gergin ve hassassın. Önce bi dinlen uzat ayaklarını. Kendini iyi hissedince Yeni bi doktor araştır canım . Bak şanslısın yine farklı doktor bulabilme imkanın var. Ben doktora gitmeyidöüşünmüyorum bir daha. Ve burda gidebileceğim başka doktor da Yok. Hastahane ve doktor koşulları çok kısıtlı. Şehir merkezine gitmek zorundayım bunun için. O da her gidiş geliş eşim müsait olursa olabiliyor veya gün bulamıyoruz... sıkıntılı yani. O yüzden işe bu taraftan bak bi de. En azından başka bir doktor deneme şansın var. Üzme kendini dinlen bi güzel. Sonra yine başlarsın kaldığın yerden.
Allah kolaylık versin canım. Ben de bu ay tutmazsa bayramda ailemizin yanına gittiğimizde orada iyi bir hastahaneye gitmeyi düşünüyorum. Biraz erken gideceğiz inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin.Canım insan keşke kendine söz dinletebilse... aslına bakarsan burada da pek imkan Yok Doğu görevindeyiz. Ailemin yanına gideceğim izne o araya sıkıştırmaya çalışıyorum.... aslında bir yanımda gitmesem mi diyor. Ama aklıma röntgen çektirmek var biraz o yüzden araştırmak istiyorum bu izinde bunlar halletmezsem burada güvenemem kimseye.
Canım bebiş olabilir bence kan testi ile kesinleştir istersen.Bugün yaptım ama c bölmesinde ikinci çizgi çıktı. Daha önce basına gelen oldu mı ya da bozuk mu acaba C Cevizreceli3313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?