Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar igneden sonraki 9.gunum iki yumurtam olusmustu kendimi ikiz gebelik sayfalarinda buluyorum hayal kirikligi yasamam insallah guzel gunlerde benide eksik etmeyin dualarinizda

Kızlar igneden sonraki 9.gunum iki yumurtam olusmustu kendimi ikiz gebelik sayfalarinda buluyorum hayal kirikligi yasamam insallah guzel gunlerde benide eksik etmeyin dualarinizda
Insallah hayirlisiyle hamile kalip bebisini ya da bebislerini kucahina alirsin cnm. Duam hepimizle.

Yarin mi gebelik tahlili yaptiricaksin? Senin kadar heyecanliyim cnm

Yok canim sali gunu test yapmayi dusunuyorum fakat hic bi belirtim yok insallah bebis ya da bebislerim benimledir
Tevekkul et ve olmazsa sakin moralini bozma aksine bir sonraki asilama icin daha azimli ol ama insallah hayirlisiyla hamilesindir

Merhablr ben kimyasl gebelik gecirmistim 11 12 oldu hala kanamam var 5 gunden sinra kanama yerini kahverngi leke akıntıya birakti simdi kati bi sklde kahverngi leke geliyor bazen cok az kirmizi geliyor ne zamana kadar devam edecek bu kanama bi blgnz var mi daha once gecireniniz varsa ? adet sokturucu caylr icsem mi temizlesin diye

Bende kimyasal gebelik gecirmistim ama benimki 1 hafta surmustu sana hibirsey oneremiycem doktora gittin mi? Sen simdi kırķlı lohusasin ayrica bundan da olabilir belki tam bilmiyorum

Bende kimyasal gebelik gecirmistim ama benimki 1 hafta surmustu sana hibirsey oneremiycem doktora gittin mi? Sen simdi kırķlı lohusasin ayrica bundan da olabilir belki tam bilmiyorum
Sadece değerlerin düşmesini bekleyecez dediler yarin gidip bata testi ypcm aksaminada doktora goruncem bakalim

Yani senin adet gunun tamamlanms benmde 7 gundr hep ama iste 12 oldu ay bide boyle bir sorun çıkmasın ne olur valla

Hanımlar merhaba, ben de bu ay ilk kez klomene başlayacağım. Doktorum 3. gün günde iki tane başlamamı söyledi. İlk kullanım için iki doz çok mu sizce ya da bu şekilde kullanan olduysa herhangi bir yan etki hissettiniz mi gün içinde.

Sadece değerlerin düşmesini bekleyecez dediler yarin gidip bata testi ypcm aksaminada doktora goruncem bakalim

Ben 1 senelik evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz eşimle 1 ay önce eşimle ilişkiye girdikten sonra uzanmam gerekirken ayağa kalkardım tuvalete filan girerdim e haliyle meniler geri çıkıyordu 2 ay önce Dr.a gittim bana folic asid verdi onu kullandım adetinin 3.günü gel demişti 22 mayısta gittim klomen verdi 50mg her gece bitane içiyordum ayın 28 kadardı 31 ve 2 haziran ilişkiye gir dedi girdim ve hiç kalkmadım bekledim uzandım ayaklarımı kaldırdım 3 haziranda yumurtlama günümdü ondada ilişkiye girdim ama 2 3 gündür beni mahveden ağrı sancı var ince belim çok ağrıyor sıcak basıyor kasıklarımda aniden bıçak saplıyorlarmıs gibi sancı var adet sancısı gibi ama adetime 17 gün var adetken bile bu kadar sancım olmuyor KIZLAR LÜTFEN Yardımcı olur musunuz sizce gebelik mi başlıyor yumurta mı döllendi ? Lütfen kızlar aacilll cevap

Yumurtanin catladigina bakti mi doktorun

Yumurtanin catladigina bakti mi doktorun

Yok bakmadı adetimin 3.günü gittim 31 mayıs ve 2 haziranda ilişkiye gir dedi klomenden sonra dedi ama catladıgına filan bakmadı ilişkiye girdiğimden beri çok fena ağrım sancım var adet olacakmışım gibi hissediyorum ama daha 2 hafta var ve bir üşüyorum birde sıcak basıyor akıntımda var acaba biseyler mi var

İgne oldun mu canim? ignede yapiyodu bide bazen klomen kullananlarda yumurtalar buyumeyip kiste donusuyo, benim bi ay cok kasık ağrım olmuştu hamileyim sanmıştım ama kisttenmiş belkide seninki dollenmedendir insallah da oyledirrr

Hımm doktor çağırmadı ki canım birde dün yumurtlama günümdü yine ilişkiye girdim birde önceden ilişkiden sonra hemen ayağa kalkar sonrada duşa girerdim işte 1 aydır ilişkiden sonra 1 saat uzanıyorum belinin altınada yastık koyuyorum canım şimdide çok fena oluyorum acaba doktora gitsem ultrasonda anlaşılır mı neden olduğu

Birde sol kasıgımda daha fazla sancı var batma gibi resmen ağrısından nefesim kesiliyor

Aa daha dunse yumurtan catliyodur canim bel kasik agrisi olur ben gecti sandim

Evet canım 31 mayıs 2 haziran ve 3 haziran ilişkiye girdim 31 mayıstan beri ağrım var ince belimde çok fena ağrıyor ben adetliyken bile bu kadar bel ve kasık ağrısı yaşamıyorum canım benim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…