Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Hanımlar merhaba, ben de bu ay ilk kez klomene başlayacağım. Doktorum 3. gün günde iki tane başlamamı söyledi. İlk kullanım için iki doz çok mu sizce ya da bu şekilde kullanan olduysa herhangi bir yan etki hissettiniz mi gün içinde.
bende 3. günümde başladım. 2. kullanışım bide şubatta kullanmıştım onu 5. günde başlamıştım ama. ara ara hafif mide bulantım oldu okadar. dün 13. günümdü 20 mm olmuş dedi bi kaçtane de 7 mm lik folikül varmış. gebe kalma ihtimalim varmı bu ay dedim evet var yumurtluyorsun öyle düşün. döllenme olurmu bilemeyiz tabi olmazsa suni döllenmeyle gebe kalabilirsin dedi. tüp bebek mi dedim hayır aşılama dedi.moreller alt üst tabi. çatlatma iğnesi dedim gerek yok vuruladabilirsin kendiliğinden de çatlar bu bunların hepsi tabi bir ihtimal dedi. birde karnımdan baktı vajinal muane yapmadı.

bana dua edin lütfen bu ay hamile kalayım :( bugün 14. günüm 9. gün gittiğimde bayan bir doktor vardı 5 folikül gelişmiş biri 18 mm di vajinal ultrasona aldı gün aşırı ilişki öneriyorum bu çatlar pazartesi geldiğinde yok olmuşsa çatlamıştır dedi. dün gittiiğim o yanlış ölçmüştür dedi 9. gün 18 mm olmaz dedi. karnımdan baktı 20 mm bu kendiliğinden çatlayabilir gün aşırı ilişkide bulunun tabi bunların hepsi bir ihtimal çokda zorlamamak lazım dedi.kafam karıştı. psikolojim bozuldu

10 aylik evliyim canim 11 olucak catlatma ignesinin 13.gunuydu bugun test yaptim maalesef negatif :110:
Kuzum uzulme ve ben 4.yilima girmek uzereyim olumlu dusun Allahin izniyle kucaklarimiz bebeklerle dolacak sadece herseyin bi zamani var ve biz azimle o zamani bekliyoruz ben ilk gebeligimde ustune gormustum test negatif cikmisti yani gec yumurtlamisim o yuzden biraz rahat ol hic ummadigin bi anda da hamile kalabilirsin biz kendimizi sıktıgimiz icin hormonlarimiz olumsuz etkileniyor efer durumun varsa bi tatile cik kafani topla kendini rahat birak sonra yekrar asilamayi dene bi de aktarlarda gebelik icin mukemmel kürler var mutlaka dene

Kuzum uzulme ve ben 4.yilima girmek uzereyim olumlu dusun Allahin izniyle kucaklarimiz bebeklerle dolacak sadece herseyin bi zamani var ve biz azimle o zamani bekliyoruz ben ilk gebeligimde ustune gormustum test negatif cikmisti yani gec yumurtlamisim o yuzden biraz rahat ol hic ummadigin bi anda da hamile kalabilirsin biz kendimizi sıktıgimiz icin hormonlarimiz olumsuz etkileniyor efer durumun varsa bi tatile cik kafani topla kendini rahat birak sonra yekrar asilamayi dene bi de aktarlarda gebelik icin mukemmel kürler var mutlaka dene ben bu ay ebru destan in hamilelik kurune basliyorum esim icinde aktardan bi bal karisimi aldim insallah ise yarar ben cok rahat hamile kalabildigim icin cok pozitifim tek dilegim bir sonraki hamileligmin sorunsuz devam etmesi

Kuzum uzulme ve ben 4.yilima girmek uzereyim olumlu dusun Allahin izniyle kucaklarimiz bebeklerle dolacak sadece herseyin bi zamani var ve biz azimle o zamani bekliyoruz ben ilk gebeligimde ustune gormustum test negatif cikmisti yani gec yumurtlamisim o yuzden biraz rahat ol hic ummadigin bi anda da hamile kalabilirsin biz kendimizi sıktıgimiz icin hormonlarimiz olumsuz etkileniyor efer durumun varsa bi tatile cik kafani topla kendini rahat birak sonra yekrar asilamayi dene bi de aktarlarda gebelik icin mukemmel kürler var mutlaka dene

Evet ama işte elinde olmuyor insanın yine de çok teşekkür ederim morel verdiğin için ❤

bana dua edin lütfen bu ay hamile kalayım :KK43: bugün 14. günüm 9. gün gittiğimde bayan bir doktor vardı 5 folikül gelişmiş biri 18 mm di vajinal ultrasona aldı gün aşırı ilişki öneriyorum bu çatlar pazartesi geldiğinde yok olmuşsa çatlamıştır dedi. dün gittiiğim o yanlış ölçmüştür dedi 9. gün 18 mm olmaz dedi. karnımdan baktı 20 mm bu kendiliğinden çatlayabilir gün aşırı ilişkide bulunun tabi bunların hepsi bir ihtimal çokda zorlamamak lazım dedi.kafam karıştı. psikolojim bozuldu
Cevabın için teşekkür ederim. Gerçekten zor bir süreçmiş. İşin girmeden bilinmiyor. İnşallah güzel bir haber verirsin bu ay. :)

Hanımlar merhaba, ben de bu ay ilk kez klomene başlayacağım. Doktorum 3. gün günde iki tane başlamamı söyledi. İlk kullanım için iki doz çok mu sizce ya da bu şekilde kullanan olduysa herhangi bir yan etki hissettiniz mi gün içinde.
Bende nisanda almistim klomeni adetimin 5. Gunuden itibaren kullandim 8 hap 19 mm oldu kndisi catladi sonra adetmi bekledm adet olmaynca 12 gecikti hamis sandik ama deglmis neyse hayırlısı bir daja ayni doktra gitmedim biraz ara vercez bir iki ay gibi bakalm hayrlisi. o hastende o cileyi cekmek cok zor gercekten Allah bir daha gostermesin Ins. Hersey guzel olur ve klomen kullanmadan hamile kalirim saglikli bi sekilde aslnda biran once iyilesip işe koyulmak istiyorum :)) meraktan iste olcak mi olmayack mi

Bende nisanda almistim klomeni adetimin 5. Gunuden itibaren kullandim 8 hap 19 mm oldu kndisi catladi sonra adetmi bekledm adet olmaynca 12 gecikti hamis sandik ama deglmis neyse hayırlısı bir daja ayni doktra gitmedim biraz ara vercez bir iki ay gibi bakalm hayrlisi. o hastende o cileyi cekmek cok zor gercekten Allah bir daha gostermesin Ins. Hersey guzel olur ve klomen kullanmadan hamile kalirim saglikli bi sekilde aslnda biran once iyilesip işe koyulmak istiyorum :)) meraktan iste olcak mi olmayack
mi

İnşallah canım benim bende kullandım klomen 3.günü bir tane içtim 7 gün içtim günde bir tane olma şartıyla ondan sonra yumurtlama günü ilişkiye girdim çok fena kasıklarımda sancı var belim ağrıyor akıntım fazla bilmiyorum neden acaba ?

İnşallah canım benim bende kullandım klomen 3.günü bir tane içtim 7 gün içtim günde bir tane olma şartıyla ondan sonra yumurtlama günü ilişkiye girdim çok fena kasıklarımda sancı var belim ağrıyor akıntım fazla bilmiyorum neden acaba ?
Nasil bir akıntı ? yumurtalarn catliyor galiba ondandir adetine kac gun var

Benim klomenden sonra 13 gun dokta gitmstm buymsti dr bi 5 gun sonra tkrr gel demisti gittgmde sag yumurtalrm catlamisti soldaklrde buymustu biraz dr adetmi beklemem gerktigini soyledi adet olirsan tekrar klomen kullan demisti ama isler degisti tabi. Benm mesela adetme 5 gun fln kala bata negatf cikmiti ve gogusleem agrimya uclari da kasinmaya baslamisti sikayetlerimi kime soylesem hamilesn
diyorlrdi taki 12. Gune kadar :(

Benim klomenden sonra 13 gun dokta gitmstm buymsti dr bi 5 gun sonra tkrr gel demisti gittgmde sag yumurtalrm catlamisti soldaklrde buymustu biraz dr adetmi beklemem gerktigini soyledi adet olirsan tekrar klomen kullan demisti ama isler degisti tabi. Benm mesela adetme 5 gun fln kala bata negatf cikmiti ve gogusleem agrimya uclari da kasinmaya baslamisti sikayetlerimi kime soylesem hamilesn
diyorlrdi taki 12. Gune kadar :KK43:

Olur canım sıkma canını üzülme illa ki olur Allah büyük her nasip vaktine esirdir sıkma canını

Akıntım sulu halde biraz sarımsı birazda su renginde çok minikte beyaz iltihap halinde geliyor adetime daha 16 gün var canım ama ben ilk defa bu ağrıları yaşadım birde gebe kalmak için ilişkiden sonra uzanmak lazımmış bende ilk defa yaptım doktorun verdiği zamanlarda girdim 1 saat uzandım kasıklarımda sancı olmaya başlamıştı hem üşütme tutuyor hem sıcak basıyor bu aralar agrılarımda fazla canım benim öyle işte inşallah gebelik oluşuyor dur yha bilmiyorum ki canım anlamadım gitti

diyorlrdi taki 12. Gune kadar :KK43:
Hepsi psikolojik canim. Ben henuz hic tedaviye baslamadim ama akintimdan gogus bel ve kasik agrimdan yumurtlama gunum oldugunu anliyorum hamilelige kafayi taktigimiz icin hamile oldgumuzu dusunuyoruz ama emin ol hamilelik belirtileri de ayni benim son hamileligimi ogrendigimde o kadar cok karnim agriyoduki ayaga kalkacak durumum yoktu kanamam olmasin diye surekli dua etmistim

Hepsi psikolojik canim. Ben henuz hic tedaviye baslamadim ama akintimdan gogus bel ve kasik agrimdan yumurtlama gunum oldugunu anliyorum hamilelige kafayi taktigimiz icin hamile oldgumuzu dusunuyoruz ama emin ol hamilelik belirtileri de ayni benim son hamileligimi ogrendigimde o kadar cok karnim agriyoduki ayaga kalkacak durumum yoktu kanamam olmasin diye surekli dua etmistim

Hımmm anladım canım benim hamile misin

dün çatlatma iğnemi oldum 22 mm de. şimdi 15 gün beklemede sıra. valla sıkıldık artık. her duyduğumu da yapmaya çalışıyorum. yok belinin altına yastık koy yok ayağını dik. :(

Tecrübeli arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum.. Benim bi rahatsızlığımdan dolayı biran önce gebelik oluşması için doktorum bana bu ay klomen verdi, kullandım. Bugün kontrol vardı. Sağ tarafta 13mm 14mm ve 10mm sol tarafta 20 mm ve 18 mm toplamda 5 yumurtam vardı. Yumurtan az ama kaliteli dedi. Çatlatma iğnesi verdi cuma akşamı ya da cuma öğleden sonra vurduracaksın saatini sen belirle çünkü 36 saat sonra ilişki olacak dedi.
İlk sorum öğleden sonra dedi ben 14:00 civarı vurdursam erken olur mu?
İkinci sorum nasıl bir iğne, çok yakıyor mu sonraki belirtiler nedir?
İlk defa böyle bir tedavi görüyorum..
Bişiler söyleyin..

Tecrübeli arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum.. Benim bi rahatsızlığımdan dolayı biran önce gebelik oluşması için doktorum bana bu ay klomen verdi, kullandım. Bugün kontrol vardı. Sağ tarafta 13mm 14mm ve 10mm sol tarafta 20 mm ve 18 mm toplamda 5 yumurtam vardı. Yumurtan az ama kaliteli dedi. Çatlatma iğnesi verdi cuma akşamı ya da cuma öğleden sonra vurduracaksın saatini sen belirle çünkü 36 saat sonra ilişki olacak dedi.
İlk sorum öğleden sonra dedi ben 14:00 civarı vurdursam erken olur mu?
İkinci sorum nasıl bir iğne, çok yakıyor mu sonraki belirtiler nedir?
İlk defa böyle bir tedavi görüyorum..
Bişiler söyleyin..

Canım benim inan ki klomen kullandım ama iğne vermedi doktor yanı bilmiyorum canım benim rabbim gönlüne göre versin

Back
X