- 28 Ekim 2016
- 155
- 61
- 28
- 36
Ayy canm dr gidinceye kadar hep yat bacaklarını dikerek. İnsllh bişey olmazkendi doktruma gitmedim ona yarin gidicem aile hekiminden test yaptrdm
Tesekkur ederim. Dun hafif sanciyla acile geldik malesef sancilarim artti kanamam da artti ve dusuk yaptim galiba beze seklnde düştü beta ise 56 dan 59 yukselebildi hDun hafif sanciyla acile geldik malesef sancılarım artti kanamam da arttı ve dusuk yaptim galiba beze seklnde düştü beta ise 56 dan 59 yükselebildi hala gebelik var ama kanamam devam ediyor tam olarak dusuk yaptigimi da bilmiyorum yarin ki beta testini bekleyecez ins. Dis gebelik vs. olmaz bilmiyorum neden boyle olduAyy canm dr gidinceye kadar hep yat bacaklarını dikerek. İnsllh bişey olmaz
Canim eger dustuysede uzulme sakin saglikli bebek tutunur sagliksiz bebek duser hakkinizda hayitlisi olsunTesekkur ederim. Dun hafif sanciyla acile geldik malesef sancilarim artti kanamam da artti ve dusuk yaptim galiba beze seklnde düştü beta ise 56 dan 59 yukselebildi hDun hafif sanciyla acile geldik malesef sancılarım artti kanamam da arttı ve dusuk yaptim galiba beze seklnde düştü beta ise 56 dan 59 yükselebildi hala gebelik var ama kanamam devam ediyor tam olarak dusuk yaptigimi da bilmiyorum yarin ki beta testini bekleyecez ins. Dis gebelik vs. olmaz bilmiyorum neden boyle oldu
Normal gebelik değilmiş ya kimyasal gebeliktir yada dis gebelik beta testlerin oranlarina gore degisecekmis bugun ki beta 52 cikti yani dusmus ben anlamiyorum neden boyle oldu dr da kesin bisy demiuorCanim eger dustuysede uzulme sakin saglikli bebek tutunur sagliksiz bebek duser hakkinizda hayitlisi olsun
Benimde gecen ay oyle oldu.Kan testi once negatif cikti sonra beta hcg yukseldi pozitif dediler iki gun sonra aniden dustu deger ve aksamina regli oldum doktor bisey demedi ama burdaki arkadaslar kimyasal gebelik gecirmissin dedilerNormal gebelik değilmiş ya kimyasal gebeliktir yada dis gebelik beta testlerin oranlarina gore degisecekmis bugun ki beta 52 cikti yani dusmus ben anlamiyorum neden boyle oldu dr da kesin bisy demiuor
Cok tesekkur ederim. Sana da cok gecmis olsun ins. Sende hayrlisiyla isteklerine kavusursun ins. hakkimizda hayirlisiBenimde gecen ay oyle oldu.Kan testi once negatif cikti sonra beta hcg yukseldi pozitif dediler iki gun sonra aniden dustu deger ve aksamina regli oldum doktor bisey demedi ama burdaki arkadaslar kimyasal gebelik gecirmissin dediler
Bide bisy sorcam siz yine klomene basladiniz mi düşükten sonra adetiniz normale dondu mu korunmaya gerek var mi bi süreliğine bu adetten sonra yumurtalarim kendiliginden gelisir mi acaba bi ihtimalCok tesekkur ederim. Sana da cok gecmis olsun ins. Sende hayrlisiyla isteklerine kavusursun ins. hakkimizda hayirlisi
Doktor dusuk kimyasal falan filan bisey demedi regli oldum 5 gun surdu klomenede devam ediyorum klomende ikinci ayim ictim bitti yumurtalarin catlamasini bekliyorum.Bide bisy sorcam siz yine klomene basladiniz mi düşükten sonra adetiniz normale dondu mu korunmaya gerek var mi bi süreliğine bu adetten sonra yumurtalarim kendiliginden gelisir mi acaba bi ihtimal
Bebek dusmediyse acilen b12 ve d vitamini testi yaptirin ayrica progestan ignesi vuruyolarTesekkur ederim. Dun hafif sanciyla acile geldik malesef sancilarim artti kanamam da artti ve dusuk yaptim galiba beze seklnde düştü beta ise 56 dan 59 yukselebildi hDun hafif sanciyla acile geldik malesef sancılarım artti kanamam da arttı ve dusuk yaptim galiba beze seklnde düştü beta ise 56 dan 59 yükselebildi hala gebelik var ama kanamam devam ediyor tam olarak dusuk yaptigimi da bilmiyorum yarin ki beta testini bekleyecez ins. Dis gebelik vs. olmaz bilmiyorum neden boyle oldu
Suan da kanamam kahverengi leke seklnde idrarla beraber kucuk pihtilar geliyor arada sancilar vuruyor 5 10 dk ayakta kalınca belim fena agriyor yarin kontrol var beta testi yapip oyle yazacam ins. Biraz umutlaniyorum norml gebelik olursa diye ama bos
Hayirlisi olsun ins gonlunden gecen olurSuan da kanamam kahverengi leke seklnde idrarla beraber kucuk pihtilar geliyor arada sancilar vuruyor 5 10 dk ayakta kalınca belim fena agriyor yarin kontrol var beta testi yapip oyle yazacam ins. Biraz umutlaniyorum norml gebelik olursa diye ama bos
Bebek dusmediyse acilen b12 ve d vitamini testi yaptirin ayrica progestan ignesi vuruyolar
Amin hepimizin. Allah razi olsun yazarım ins.Hayirlisi olsun ins gonlunden gecen olur
Yarin mutlaka yaz
Canim cok gecmis olsun fiziksel acilarini anlayabiliyorum cunku ben 3 dusuk yaptim ve 2 sini kendim dusurdum insallah bebeginde hicbir sorun olmaz gebelik hormonu hergun iki katina cikarsa uzulme ve d vitamini olmayinca kanama oluyor malesef d ve b1w vitaminlerini en hizli igne ile alirsin doktorunla bu durumu bir an once konus hepatitle ilgili durumu hic bilmiyorum.Progestani serumla birlkte verdiler ve d vitamni b12 vitamin eksikliğim var zaten folik asitte kullanıyorum ayreten anti hbs de 33 cıkmış dr bu konuda bana hic bilgi de vermedi anlamadim
Cok tesekkur ederim. Bebek yok galiba beta dgrlerm dustu iki gun araylaCanim cok gecmis olsun fiziksel acilarini anlayabiliyorum cunku ben 3 dusuk yaptim ve 2 sini kendim dusurdum insallah bebeginde hicbir sorun olmaz gebelik hormonu hergun iki katina cikarsa uzulme ve d vitamini olmayinca kanama oluyor malesef d ve b1w vitaminlerini en hizli igne ile alirsin doktorunla bu durumu bir an once konus hepatitle ilgili durumu hic bilmiyorum.
Seni uzmek istemiyorum ama mesajlarina baktim da dusmus gibi uzulmemeye calis bu doktorlar hep boyle malesef. Bende sorunlu hamilelik geciren tanidiklarimdan bu bilgiyi aldim. Bende asilama yaptiricam ben doktora d ve b12 vitaminine baktirttim eksik cikti. Doktora kalsa hic bakmiyor.Cok tesekkur ederim. Bebek yok galiba beta dgrlerm dustu iki gun araylahayirlisi artik evet malesef drmla konucagim ins. Verdiginiz bilgiler icinde cok sagolun
Pardon ben anlamadimmerhabalar ben uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum .
polikistikover var sende dedi doktorum.ayrıca Hipotroidi var Levotiron kulanıyorum yumurtlama tembelliğide var 30 günde adet oluyorum normalde 28 olurya . orada da tersliğim tuttu.hormonlarım normal çıktı sadece prolaktinim 25 ona da ilaç yazmadı. Adetimin 3. günü klomene başladım. İnşallah hayırlısıyla bu ay olur . bi süre önce klomen kullandım 1 kere ama değerlendiremedim. 2 yumurtam büyümüstü biri 20 nin üstündeydi iğne vurmayalım kendiliğinden çatlasın çoğul gebelik ihtimali artmasın dedi. gün saat vermedi hoş zaten eşimle birlikte olmadıkta. benim durmumda olup gebe kalan varmı ? =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?