- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Ben de iğne vermez diye düşündüm ama verdi. Teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin.Canım benim inan ki klomen kullandım ama iğne vermedi doktor yanı bilmiyorum canım benim rabbim gönlüne göre versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de iğne vermez diye düşündüm ama verdi. Teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin.Canım benim inan ki klomen kullandım ama iğne vermedi doktor yanı bilmiyorum canım benim rabbim gönlüne göre versin
Ben de iğne vermez diye düşündüm ama verdi. Teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin.
Daha once 3 gebeligim oldu ve hepsi dustu o yuzdne biliyorumHımmm anladım canım benim hamile misin
Canım merhabalar benim bu ay klomende 3. Ayım ovitrelleyi önceki aylarda oldum hiç canını yakacak bir iğne degil zaten ince kıl gibi ucu var ve tavsiyem göbekten vurdurman ve bir tavsiye daha 14 çok geç bir saat bence 11 -12 gibi vurdursan daha iyi olur çünkü 36 saat sonra ilk ilişki oldugu için o da ertesi gün gece 11 -12gibi olur denk gelir hadi inşallah hayırlısı olsun hakkındaTecrübeli arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum.. Benim bi rahatsızlığımdan dolayı biran önce gebelik oluşması için doktorum bana bu ay klomen verdi, kullandım. Bugün kontrol vardı. Sağ tarafta 13mm 14mm ve 10mm sol tarafta 20 mm ve 18 mm toplamda 5 yumurtam vardı. Yumurtan az ama kaliteli dedi. Çatlatma iğnesi verdi cuma akşamı ya da cuma öğleden sonra vurduracaksın saatini sen belirle çünkü 36 saat sonra ilişki olacak dedi.
İlk sorum öğleden sonra dedi ben 14:00 civarı vurdursam erken olur mu?
İkinci sorum nasıl bir iğne, çok yakıyor mu sonraki belirtiler nedir?
İlk defa böyle bir tedavi görüyorum..
Bişiler söyleyin..
Amin Allah razı olsun canım.. Ya bana kalırsa ben de öyle yaparım zaten canım ama doktorum dedi ki cuma akşam ya da gece dedi. Dedim daha erken olmuyor mu? O da dedi ki; öğleden sonra da olabilir dedi. Hani o yüzden dedim acaba illa akşam mı olması gerektiği için öyle söyledi? Bana kalsa ben de 12 gibi yaptırırım ama erken mi olur diye korkuyorum. Ve bunu sağlık ocağında yapıyorlar değil mi.. Söylerim ben göbekten diye..Canım merhabalar benim bu ay klomende 3. Ayım ovitrelleyi önceki aylarda oldum hiç canını yakacak bir iğne degil zaten ince kıl gibi ucu var ve tavsiyem göbekten vurdurman ve bir tavsiye daha 14 çok geç bir saat bence 11 -12 gibi vurdursan daha iyi olur çünkü 36 saat sonra ilk ilişki oldugu için o da ertesi gün gece 11 -12gibi olur denk gelir hadi inşallah hayırlısı olsun hakkında
dün vurdurdum .14. günümdü 22 mm olmuştu . fiyatı 89 tl küçücük bir iğne eczaneden alıp geri hastaneye gittim enjeksiiyon bolümünde yaptırdım. karnından yapsınlar söyle benim iğne fobim var ona rağmen hiç acımadı hissetmedim bile şok oldum ve 2 sn de bitti inanamadım hemsirenin elindeki iğneye baktım gerçekten vurmuş mu diye düşün. hiç korkma . inşallah olur seninde benimde bu ay burada güzel haberler paylaşıp birbirimize destek oluruz.Tecrübeli arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum.. Benim bi rahatsızlığımdan dolayı biran önce gebelik oluşması için doktorum bana bu ay klomen verdi, kullandım. Bugün kontrol vardı. Sağ tarafta 13mm 14mm ve 10mm sol tarafta 20 mm ve 18 mm toplamda 5 yumurtam vardı. Yumurtan az ama kaliteli dedi. Çatlatma iğnesi verdi cuma akşamı ya da cuma öğleden sonra vurduracaksın saatini sen belirle çünkü 36 saat sonra ilişki olacak dedi.
İlk sorum öğleden sonra dedi ben 14:00 civarı vurdursam erken olur mu?
İkinci sorum nasıl bir iğne, çok yakıyor mu sonraki belirtiler nedir?
İlk defa böyle bir tedavi görüyorum..
Bişiler söyleyin..
dün vurdurdum .14. günümdü 22 mm olmuştu . fiyatı 89 tl küçücük bir iğne eczaneden alıp geri hastaneye gittim enjeksiiyon bolümünde yaptırdım. karnından yapsınlar söyle benim iğne fobim var ona rağmen hiç acımadı hissetmedim bile şok oldum ve 2 sn de bitti inanamadım hemsirenin elindeki iğneye baktım gerçekten vurmuş mu diye düşün. hiç korkma . inşallah olur seninde benimde bu ay burada güzel haberler paylaşıp birbirimize destek oluruz.
Canım benim dr um sana uygun ilişkinin yaşanabilecegi saati seç dedi ben onun için o saatleri seçtim iğneyi sağlık ocakları da eczanelerde vuruyor öğrenince kendin bile yapabilirsinAmin Allah razı olsun canım.. Ya bana kalırsa ben de öyle yaparım zaten canım ama doktorum dedi ki cuma akşam ya da gece dedi. Dedim daha erken olmuyor mu? O da dedi ki; öğleden sonra da olabilir dedi. Hani o yüzden dedim acaba illa akşam mı olması gerektiği için öyle söyledi? Bana kalsa ben de 12 gibi yaptırırım ama erken mi olur diye korkuyorum. Ve bunu sağlık ocağında yapıyorlar değil mi.. Söylerim ben göbekten diye..
Eczanede iğne vurulması yasak diye biliyordum en son yapıyorlarsa eczane daha yakın bana daha iyi olur. Teşekkür ediyorum canım. O zaman ben az çok yine kendimize göre ayarlayayım.Canım benim dr um sana uygun ilişkinin yaşanabilecegi saati seç dedi ben onun için o saatleri seçtim iğneyi sağlık ocakları da eczanelerde vuruyor öğrenince kendin bile yapabilirsin
dün vurdurdum .14. günümdü 22 mm olmuştu . fiyatı 89 tl küçücük bir iğne eczaneden alıp geri hastaneye gittim enjeksiiyon bolümünde yaptırdım. karnından yapsınlar söyle benim iğne fobim var ona rağmen hiç acımadı hissetmedim bile şok oldum ve 2 sn de bitti inanamadım hemsirenin elindeki iğneye baktım gerçekten vurmuş mu diye düşün. hiç korkma . inşallah olur seninde benimde bu ay burada güzel haberler paylaşıp birbirimize destek oluruz.
Canım ben geçen ay eczacıma yaptırdım sen de sor bir eczacına yaparlar benceEczanede iğne vurulması yasak diye biliyordum en son yapıyorlarsa eczane daha yakın bana daha iyi olur. Teşekkür ediyorum canım. O zaman ben az çok yine kendimize göre ayarlayayım.
insallah hayirlisi olur klomenin etkiside olabilir cunku bende oyle aksamina acile gittim hic bisyn yok dddi nasil bsy yok ya ddm bir hafta arayla boyle rahatszlanmistm norml degldi bana gore beta sifir cikmisti o zamanlar catlama oldugindandr suan hic düşünme daha adetine cok var evde test yapma bence daha da sterse sokuyor adetin geciktigi gun beta yaparsn yada bi hafta öncesinden simdi baska seylere yogunlaş yoksa sters yaparsn hic iyi olmazAkıntım sulu halde biraz sarımsı birazda su renginde çok minikte beyaz iltihap halinde geliyor adetime daha 16 gün var canım ama ben ilk defa bu ağrıları yaşadım birde gebe kalmak için ilişkiden sonra uzanmak lazımmış bende ilk defa yaptım doktorun verdiği zamanlarda girdim 1 saat uzandım kasıklarımda sancı olmaya başlamıştı hem üşütme tutuyor hem sıcak basıyor bu aralar agrılarımda fazla canım benim öyle işte inşallah gebelik oluşuyor dur yha bilmiyorum ki canım anlamadım gitti
igneyi nereye vuruyorlar kalcaya mi kola miCanım ben geçen ay eczacıma yaptırdım sen de sor bir eczacına yaparlar bence
inşallah ramazan vesilesyle bizler de hayirli sonuclar alirizOlur canım sıkma canını üzülme illa ki olur Allah büyük her nasip vaktine esirdir sıkma canını
inşallah ramazan vesilesyle bizler de hayirli sonuclar aliriz
insallah hayirlisi olur klomenin etkiside olabilir cunku bende oyle aksamina acile gittim hic bisyn yok dddi nasil bsy yok ya ddm bir hafta arayla boyle rahatszlanmistm norml degldi bana gore beta sifir cikmisti o zamanlar catlama oldugindandr suan hic düşünme daha adetine cok var evde test yapma bence daha da sterse sokuyor adetin geciktigi gun beta yaparsn yada bi hafta öncesinden simdi baska seylere yogunlaş yoksa sters yaparsn hic iyi olmaz
Ben göbekten vurulmuştumigneyi nereye vuruyorlar kalcaya mi kola mi
Daha once 3 gebeligim oldu ve hepsi dustu o yuzdne biliyorum
Adetin gectiginde muhtemelen hamile kalmis olacaksin o yuzden demistir heraldeDoktor bana adetin geciktiği zaman gel dedi neden öyle dedi bilen var mı kızlar
Adetin gectiginde muhtemelen hamile kalmis olacaksin o yuzden demistir heralde