- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 23
- 27
Adetin gectiginde muhtemelen hamile kalmis olacaksin o yuzden demistir heralde
Hımm bilmiyorum ki canım benim bakalım hayırlısı rabbim hepimize versin hayırlısıhla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin gectiginde muhtemelen hamile kalmis olacaksin o yuzden demistir heralde
canım mesajını görünce kendi tahlil sonuçlarıma baktım benim tahlil kağıdımda olması gereken değer aralıkları 3 ve 26 olarak gözüküyor benim kendi sonucum 7 çıkmış... bu değer aralıklarına göre üst sınıra yaklaşmış senin ama geçmemiş...kızlar gittiğim hastanede kadın doğum doktoruna ve endokrine sordum prolaktinim 23 ilaç istedim üst sınırda dedim hayır 35 40 olana kadar yazamayız yüksek sayılmaz dediler. sizin prolaktininiz kaç? instegramda çağrı gülümser diye bir doktor var ona mesaj yazdım takip ediyorum çok iyi biri herkes çok memnun o bana 10 lu değerler normal prl yüksek dedi. =( sizin kaç lütfen cevap yazın
Canim cagri gulumseri bende takip ediyorum ve onla yazisiyorum adama bayiliyorum Ankarada olsam mutlaka o doktora giderdim :) benim prolaktinim 9.59 deger araligi 5.18-26.53 arasinda. Yani senin degerin doktorlar icin normal bence aktarlardan bitkisel destek alkızlar gittiğim hastanede kadın doğum doktoruna ve endokrine sordum prolaktinim 23 ilaç istedim üst sınırda dedim hayır 35 40 olana kadar yazamayız yüksek sayılmaz dediler. sizin prolaktininiz kaç? instegramda çağrı gülümser diye bir doktor var ona mesaj yazdım takip ediyorum çok iyi biri herkes çok memnun o bana 10 lu değerler normal prl yüksek dedi. =( sizin kaç lütfen cevap yazın
Canim cagri gulumseri bende takip ediyorum ve onla yazisiyorum adama bayiliyorum Ankarada olsam mutlaka o doktora giderdim :) benim prolaktinim 9.59 deger araligi 5.18-26.53 arasinda. Yani senin degerin doktorlar icin normal bence aktarlardan bitkisel destek al
Canim ben devlet hastanesinde yaptirmistim tahlillerimi prolaktine cok dikkat et cunku arkadasimin 2-3 bebek kaybi var prolaktin yuzunden ve gebelikte prolaktinde yukseliyomus sanirimkızlar gittiğim hastanede kadın doğum doktoruna ve endokrine sordum prolaktinim 23 ilaç istedim üst sınırda dedim hayır 35 40 olana kadar yazamayız yüksek sayılmaz dediler. sizin prolaktininiz kaç? instegramda çağrı gülümser diye bir doktor var ona mesaj yazdım takip ediyorum çok iyi biri herkes çok memnun o bana 10 lu değerler normal prl yüksek dedi. =( sizin kaç lütfen cevap yazın
5 inde çatlatma iğnesi vurdurdum bakalım ne olucak. imana da geldim meryem suresi okumalar yok ritüeller nolucak benim halimmmcanım mesajını görünce kendi tahlil sonuçlarıma baktım benim tahlil kağıdımda olması gereken değer aralıkları 3 ve 26 olarak gözüküyor benim kendi sonucum 7 çıkmış... bu değer aralıklarına göre üst sınıra yaklaşmış senin ama geçmemiş...
bence asla boşa geçirme tabiki de uğraş. ne güzel işte millet büyüsün diye çırpınıyorKızlar bir şey sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde yumurtalarımın 25-27-ve 29 mm 3 yumurtam oluştugunu söyledi ancak iğne için yumurtalıkların çok büyük oldugunu söyledi ve günaşırı ilişki dedi normal seyrinde çatlasın dedi
Sizce bu kadar büyük yum larla bebek olması mümkün mü boşuna bu ay ugraşmasam mı ?fikrinizi istiyorum kızlar
çok teşekkür ederim nasıl dikkat edicem bilmiyorum ki bu ayda olmazsa tam teşekküllü bir hastaneye gidicem zekai tahir zübeyde hanım vbCanim ben devlet hastanesinde yaptirmistim tahlillerimi prolaktine cok dikkat et cunku arkadasimin 2-3 bebek kaybi var prolaktin yuzunden ve gebelikte prolaktinde yukseliyomus sanirim
ay yumurtalarin cok guzel gelismis benm en yüksek 19 olmisti 4 5 gun sonra yine gel catlamamissa igne verrm demisti gittgmz de de kendlgnden catlamisti hic telaslanma kendiliginden catlayacak ins. ama yorucu aktivitelerden uzak dur cok egilip durma bu gunler önemli. dr bugn kendini yormasaydn belki kanaman olmz dediKızlar bir şey sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde yumurtalarımın 25-27-ve 29 mm 3 yumurtam oluştugunu söyledi ancak iğne için yumurtalıkların çok büyük oldugunu söyledi ve günaşırı ilişki dedi normal seyrinde çatlasın dedi
Sizce bu kadar büyük yum larla bebek olması mümkün mü boşuna bu ay ugraşmasam mı ?fikrinizi istiyorum kızlar
Ne yapacağımızı şaşırıyoruz pek Nazlı çıktı bizim bebisler... 5ınde benimde ovulasyon testi pozitif çıkmıştı inşallah ikimizde müjdeli haberler alırız bu ay5 inde çatlatma iğnesi vurdurdum bakalım ne olucak. imana da geldim meryem suresi okumalar yok ritüeller nolucak benim halimmm
Ne yapacağımızı şaşırıyoruz pek Nazlı çıktı bizim bebisler... 5ınde benimde ovulasyon testi pozitif çıkmıştı inşallah ikimizde müjdeli haberler alırız bu ay
Ne bileyim canım sanki fazla büyümüş gibi ondan tedirgin oldum ben debence asla boşa geçirme tabiki de uğraş. ne güzel işte millet büyüsün diye çırpınıyor
Ayyy canım çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattın valla inşallah çalışmaları gün aşırı yapmaya çalışıyorum bakalım gerisi kısmetor
ay yumurtalarin cok guzel gelismis benm en yüksek 19 olmisti 4 5 gun sonra yine gel catlamamissa igne verrm demisti gittgmz de de kendlgnden catlamisti hic telaslanma kendiliginden catlayacak ins. ama yorucu aktivitelerden uzak dur cok egilip durma bu gunler önemli. dr bugn kendini yormasaydn belki kanaman olmz dedi
Inşallah canımRabbim cumlemize versin bebiş![]()
Amin aminnn 17 si pazar babalar günü benim adetten sonraki 26. Günüm çatlarla iğnesinden sonraki 12. Günüm 5 inde vuruldum. Tahlil yapsam çıkarmı acabaaNe yapacağımızı şaşırıyoruz pek Nazlı çıktı bizim bebisler... 5ınde benimde ovulasyon testi pozitif çıkmıştı inşallah ikimizde müjdeli haberler alırız bu ay