Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bende klomen kullandım akıntım oldu hem de çok doktorun dediği günlerde ilişkiye girdim ama bugün test yaptım gebelik testi yaptım sonuç negatif oysaki erken gebelik belirtilerinin hepsi vardı maalesef negatif çıktı adetime daha 7 gün var gebelik testi negatif

Canim baskasi da senin yaptigini yapmis sonra adet gunu yine test yapmis pozitifmis senin su an pozitifi 7 gun kala gormen imkansiz

Bilmiyorum ki canım bir beklicem bakalım adetim gecikirse yine yaparım tabi gecikirse kısmet bakalım
Insallah sag salim bebislerimizi aliriz elimize o hatayı ben cok yaptim adete 1 hafta kala testler falan ama sonuc hep husran çünkü kafaya cok takiyordum ama bu ay takmayi düşünmüyorum adetim gecmeden o riske girmeyecegim bi daga sende öyle yapmaya çalış canim

Aynen canım haklısın bundan sonra bende dikkat edicem klomen işe yaramadı bende demek ki

Aynen canım haklısın bundan sonra bende dikkat edicem klomen işe yaramadı bende demek ki
yumurtlama gununde dra gitmis miydn yumurtan gelismis miydi benm adetme bes gun kala beta negatif cikmisti sonrasında adetim gecikti bi 9 10 gun bekledim oyle test yaptim emin olamıyordum kendime guvenmiyordm bilmiyorm artkk bi daha kine evde test yapmaycm adetm geckince 4 veya5 gun dra giderim direk

Amin. Cumlemize ins. oncelik saglik ve hayirli olmasi tabiki de. bi daha yasamayiz bu olaylari Allah sagikli bi sekilde hamile kalmayı nasip etsin ins. amin önerini dikkate alcam canim cok sagol.

Doktora yumurtlama günümden 2 gün sonra gittim ultrasonla baktı doktor bisey söylemedi adetin gecikince gel dedi canım yumurta gelişimine filan bakmadı belirli günler verdi dogurganlıgım yüksek olduğu günler ilişkiye girim diye kısacası doktorun dediklerini yaptım erken gebelik belirtilerimde vardı çok akıntım kahverengi leke bel ağrısı kasık ağrısı hepsi vardı canım hala biraz var ama dun gebelik testi yaptım sonuç negatifff

Merhaba arkadaşlar..
Ben de bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum..
Klomen bittikten 3 gün sonra kontrole gittiğimde 5 tane yumurtam vardı.. 10.14.15.18.20 boyutlarında.
İki gün sonra da çatlatma iğnemi oldum.
Bu klomen ve çatlatma iğnesinin vücuttaki etkisi nedir bilmiyorum sürekli tam 5 dk sonra adet olacakmışım gibi ara ara belim ağrıyor kasıklarıma arada bir vuruyor.
Bugün iğnenin 6. günündeyim öğrenmeme daha da çok var.
Umarım herkes güzel haberler verir..

Gunaydin bende seninle aynı durumdayim bugun iğnenin 8 gunu beraber bekleyelim

Kızlar benimde 4 gündür kahverwngi akıntım vardı belimin ağrısından filan ölüyordum bugünde kan geldi ama adetime daha 1 hafta var ve böyle ağrı hiç yaşamamıştım ve kan çok fazla geliyor adetliykwn bile bu kadar fazla kan gelmiyordu acaba neden ya belimin herywri ağrıyor bilenler yazsın kızlar lutfen

Canım kliman erken adet olmasını sağlayabiliyor siye biliyorum. Ben günümde olmuştum ama sancidan öldüm titredim rezaletti yani ölüyorum dedim. Lah büyüktür diğer ay yine denersin bende çarşamba 15. Gün olucak tabi adet okmazsam teste gisicem. Bende de kasıklarda hafif kramp şancı gibi belimde agiriyor. Midemde ara ara kalkıyor ama psikolojimde okabilir. Hayırlısı artik. Asilamadanda korkuyorum karışıklık olabiliyormus. Normal yolla olmasını bekliycem

Hımm anladım canım rab

Allah gönlümüze göre versin canım

Merhaba kızlar, benim de bugün çatlatma iğnemin 3.günü. İlk klomen kullanışım ve tek yumurtam gelişmiş. Hayırlı haberler alırız inşallah.

Aynı dediğin şey bende var. Söylemesi ayıp kremsi biraz yoğun beyaz akıntım gelene kadr sanki regl günümde kan geliyormuş gibi bi kasıkta ve belde ağrım oluyor sonra geçiyor.
Benim de bugün 7. Günüm canım beraner bekleyelim aynen. Çok sevinirim. İnşallah bebiş olur göbüşümüz :))

Kıızlaar bende gecen ay adet dönemimde 22mayısta klomen kullandım günde bir tane içerek 7 gün kullandım sonra doktorun verdiği tarihlerde ilişkiye girdim ve yumurtlama günümdede ilişkiye girdim ondan sonra sarı akıntım beyaz akıntım fazlaydı belinin heryeri kasıklatım ağrıyordu sonra 4 gündür kahverengi leke gelmeye başladı sonra dünde kan gelmeye başladı normal adet kanımdan daha fazla kan gelmeye başladı ve agrımda çok fazla 1 saatte 2 ped değiştiriyorum bu unun nedenini bilenler var mı yada hamile kalmadan önce böyle bilet yasayan var mı kimisi bana çocuktan önce böyle com olursun sonrada bebek olur diyorlar arkadaşlar ne kadar doğru bilenler yazsın lutfeenn şimdiden tesekurler

Inşallah canım çok istiyorum hayırlısıyla bugünde sabah kasik ağrısı ile uyandım ben pazartesi progesteron baktırıcam salida evde test yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…